Sretan povratak!
Petnaesta godina!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 468 times
- Been thanked: 640 times
Mislim da dogodine ovdje neće biti nikoga. Iako je proteklih mjeseci bilo dobrih rasprava i komentara, ne vidim zamah. Oni koji su se vratili brzo su otišli, a oni koji su neaktivni (a čitaju) nisu se aktivirali.
Sve u svemu, svijetla budućnost nekako nas zaobilazi. Očekujem još manje postova, naposljetku i tišinu koja će označiti kraj (i ove inkarnacije) Trkeljanja, a što se tiče ljudi koji su voljeli dolaziti ovamo - oni će se možda nalaziti na drugim, sretnijim adresama.
Nisam prorok, ne tvrdim da ću biti u pravu - ali takav sam dojam stekao. Jebiga.
Sve u svemu, svijetla budućnost nekako nas zaobilazi. Očekujem još manje postova, naposljetku i tišinu koja će označiti kraj (i ove inkarnacije) Trkeljanja, a što se tiče ljudi koji su voljeli dolaziti ovamo - oni će se možda nalaziti na drugim, sretnijim adresama.
Nisam prorok, ne tvrdim da ću biti u pravu - ali takav sam dojam stekao. Jebiga.
Potpisi su za budale.
Ja mislim da si u pravu.
Sad je vjerojatno vrijeme da umjetna inteligencija od ovih zastarjelih foruma napravi neki novi sadržaj. Uzme svaki thread, osmisli karikirane likove za svakog od nas, i napravi zanimljiv "crtani" film sa ovom komunikacijom. To će ljudi onda rado gledati (jer gledaju i mnogo žešće gluposti), a kad ljudi gledaju video, onda i komentiraju. Video kanali su prepuni pisane komunikacije. I onda će umjetna inteligencija od tih komentara raditi nastavke i nove video sadržaje. Eto.
Sad je vjerojatno vrijeme da umjetna inteligencija od ovih zastarjelih foruma napravi neki novi sadržaj. Uzme svaki thread, osmisli karikirane likove za svakog od nas, i napravi zanimljiv "crtani" film sa ovom komunikacijom. To će ljudi onda rado gledati (jer gledaju i mnogo žešće gluposti), a kad ljudi gledaju video, onda i komentiraju. Video kanali su prepuni pisane komunikacije. I onda će umjetna inteligencija od tih komentara raditi nastavke i nove video sadržaje. Eto.
To je vjerojatno istina — i nije tvoja krivica. Dao si koliko si mogao.Stitch wrote: ↑19 Dec 2025, 19:24Mislim da dogodine ovdje neće biti nikoga. Iako je proteklih mjeseci bilo dobrih rasprava i komentara, ne vidim zamah. Oni koji su se vratili brzo su otišli, a oni koji su neaktivni (a čitaju) nisu se aktivirali.
U tom slučaju, molim te da ne „zamrzneš“ forum. Povremeno ću se javljati — makar poruke bacao u „bunar“. Ako ništa drugo, ti ćeš ih čitati. Ponekad možda i odgovoriti. A bit će valjda i drugih — doći će Mile, doći će i Adis; Mile da piše o popravcima, košnicama i pčelama, a Adis da stavi video o Rusima. Od mene će dobiti „palac gore“ — ili prst u oko. Nemoj mi kvariti zadovoljstvo.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
-
- Information
-