Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 03 Nov 2011, 23:45

nina williams » wrote: Mislim, mislim...da se varaš. Ili bi bilo bolje reć 'nadam se'?
Meni izgleda kao da mu je dosadno (il nešto gore :E ), pa "baca jabuke", ali nije to iz zlobe, više onako...iz zabave. Čak bih mogla bit sposobna povjerovat u edukacijsko-introspekcijsku motivaciju.
To sam i ja duže vrijeme mislila. Tj. nadala se. Onda sam prihvatila da to ipak nije nedokučivi humor nego svjesna namjera bez trunke zajebancije.

schmokljan

Post 03 Nov 2011, 23:53

ex_anais » wrote:
"Novogovor je nula s obzirom što se tamo događa."

Trančiranje jednog poteza kao dokaz općeg stanja tamo i vađenje novih i novih banalnih dokaza i lešinarenje nad njima- jer to radiš, je tebi što točno?
Jednog poteza? Odakle si ti, reci mi, molim te? Samo postojanje trkeljanje.coma ukazuje na seriju loših, čak štaviše, katastrofalnih poteza. I pokazatelj je općeg stanja na f.hr-u.

Zatim - ti dakle uopće ne tvrdiš da ja nemam dokaze - priznaješ da ih ima, i to novih i novih, samo su tebi oni banalni. Doista i jesu banalni, nema tu neke velike pameti.

Kad već inzistiraš, ne radi se o jednoj grešci, a to je izravni ban za onaj post, nego i o objašnjenju datom od moderatorice u kojem između ostalog stoji: "Na žalost, slobodna si svoju djecu odgajati kako želiš..."

Dakle - moderatorica si dopušta da javno, pred svima, forumašicu proglasi lošom majkom kojoj nažalost još uvijek nisu oduzeta djeca. Ta razina bahatog komuniciranja s forumašima je upravo ono što mi je zgadilo forum.hr.

Sad idem leći. No kako danas čitav dan pišeš laži i svoje projekcije i raznorazne konfabulacije poturaš pod moje stavove - obećajem ti da ću se ujutro pozabaviti sa svim tvojim postovima te naravi.
schmokljan

Post 03 Nov 2011, 23:53

ex_anais » wrote:
To sam i ja duže vrijeme mislila. Tj. nadala se. Onda sam prihvatila da to ipak nije nedokučivi humor nego svjesna namjera bez trunke zajebancije.
Nisi ti ništa shvatila, nemaš kapacitet.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 03 Nov 2011, 23:57

..koja frka. :kokice:

aj pitajte mene ako ocete i ako vam sta nije jasno. ne da mi se puno pisat pa cu vam odgovarat sa da i ne.. :kokice:
Eks

Post 03 Nov 2011, 23:58

schmokljan » wrote: Ta razina bahatog komuniciranja s forumašima je upravo ono što mi je zgadilo forum.hr.
Ta razina je ono zbog čega meni u par navrata ovdje nije bilo posve ugodno pisati. Ti me, istina, nećeš kartonirati. ali ja ću ova sranja pročitati. Toliko slobodnog vremena i živaca ipak nemam. Suzdržat ću se od daljnjih komentara, ali nešto mi se iskristaliziralo danas.
Sad idem leći. No kako danas čitav dan pišeš laži i svoje projekcije i raznorazne konfabulacije poturaš pod moje stavove - obećajem ti da ću se ujutro pozabaviti sa svim tvojim postovima te naravi.
Slobodno. Vjerujem da će te to usrećiti.
Eks

Post 04 Nov 2011, 00:00

schmokljan » wrote:
Nisi ti ništa shvatila, nemaš kapacitet.
Zbilja? I koji si ti moralni autoritet s ovakvim izjavama da ikoga igdje kritiziraš? Ti takav kritiziraš admine tamo? :rofl:
Joj daj mi reci da mi je i mama glupa. :bicedobro:
Glo

Post 04 Nov 2011, 00:04

..a unda » wrote:..koja frka. :kokice:

aj pitajte mene ako ocete i ako vam sta nije jasno. ne da mi se puno pisat pa cu vam odgovarat sa da i ne.. :kokice:
:cheer: Hvala ti. Lijepo od tebe. Evo pitanja:

1. Tko vodi?
2. Jel' prijateljska utakmica?
3. Jel' ovo uopće sporcki ili kako?
4. Isplati li se čitati prethodnih nekoliko stranica?
5. Predu li mice?
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2011, 00:07

Glo » wrote:
:cheer: Hvala ti. Lijepo od tebe. Evo pitanja:

1. Tko vodi?
2. Jel? prijateljska utakmica?
3. Jel' ovo uopće sporcki ili kako?
4. Isplati li se čitati prethodnih nekoliko stranica?
5. Predu li mice?
:rolleyes:

..eto. ja lijepo kazem da cu odgovarat sa da i ne (i sa mu, naravno), a formulacija pitanja trazi neki drugi odgovor. pa, dobro, sta cu ja sad, kako je tako je..

1. da
2. ne?
3. da ili ne
4. da
5. da
Margarita

Post 04 Nov 2011, 00:11

ex_anais » wrote:
Zbilja? I koji si ti moralni autoritet s ovakvim izjavama da ikoga igdje kritiziraš? Ti takav kritiziraš admine tamo? :rofl:
Joj daj mi reci da mi je i mama glupa. :bicedobro:
Image
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2011, 00:13

Margarita » wrote: Image
..vantom. :cerek: ..spanjkinjg.. :klopa:
Glo

Post 04 Nov 2011, 00:17

..a unda » wrote: :rolleyes:

..eto. ja lijepo kazem da cu odgovarat sa da i ne (i sa mu, naravno), a formulacija pitanja trazi neki drugi odgovor. pa, dobro, sta cu ja sad, kako je tako je..

1. da
2. ne?
3. da ili ne
4. da
5. da
:rolleyes: Ma ne opterećuj se formulacijom, to je moja briga, ti samo odgovaraj onako kako reče.
Melody

Post 04 Nov 2011, 00:17

Pješčana » wrote:ček, još uvijek
s razlogom ne čitam ovu temu prečesto
Ja ju čitam često, da saznam šta se dešava u glavama ljudi koji su ovdje sa mnom. Ne sudjelujem često, jer mi se nekako čini da je svaki korak i svaka riječ za nekog bolan, ali to je samo moj izbor - ne mislim da su ljudi ovdje nesposobni odbraniti se od riječi.
Ja ne mislim da bi ovu temu trebalo ključati. Barem ne neko vrijeme, jer mislim da je zdravije imati mjesto koje će biti ovakva vrsta ispušnog ventila.
Neće biti dobro onda kad se pretvori u tračeraj i mlaćenje prazne slame, ogovaranje i slično, no mislim da će do tada prilično zamrijeti.
Na kraju svih krajeva, zamišljenena je kao nekakav miks naših izbjegličkih osjećanja, i slažem se s onima koji ponekad ne znaju šta je ovdje, zapravo, tema :D
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 04 Nov 2011, 00:19

Lastan » wrote: Ne.

No to što neću reći da sam negdje zbog nekoga ne znači da zbog tog nekoga neću – otići. :mig:

Što se mene tiče, ja sam se pokupio iz jako lošeg braka. Metaforičkog, jel.
Hoću li se vratiti u takav brak? Jesam lud, ali nisam baš blesav.

Pazi: ne dajemo mi moć pojedincima s onog foruma da upravljaju našim sudjelovanjem. Oni tu moć imaju, a dali su im je administratori, odnosno vlasnik foruma. I pritom praktički ne postoji način da se ta moć dovede u pitanje.

Ako se nasilnici jednog dana maknu, super. Ako ne – ostat ću ovdje. Dok me ne izbace. :D
Ih Lastane, kao da nije bilo očito kako tamo stvari stoje. Bez prava glasa se teško šta može promijeniti u sistemu, što ne znači da u njemu ne možemo i funkcionirati.

Uostalom, još prvih dana dodira s forumom (mjesec dana prije registracije), jedna osoba se posebno isticala po lošem, no to me nije ni najmanje diralo. Niti me dira sada. Tuđi nastupi, tuđi problemi.

Nepravedan karton? Pih. Nije važno pomena. Ako je nekome zadovoljstvo, samo nek izvoli. Nema veće sreće nego učiniti sreću drugome :D
Glo

Post 04 Nov 2011, 00:20

a unda, sviđa li ti se kako ex anais? Jel' schmokljan pametan za te? I tako... :ne zna: :o
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2011, 00:27

..lastan spominje jako los brak, ali ne spominje rastavljenicki seks.

inace, za tamo sam imao jednu ideju, ali sam staljno zaboravljao je predloziti. tj, jednom sam je vec predlozio iz zajebancije, a sad bi je predlozio isto iz zajebancije, ali zesce.

prijedlog je bio u tome da se sa modovima i adminima tamo jednostavno ne razgovara. nema ovo ovo, s ovim sam dobar, pa cu napraviti iznimku..
ne. nema iznimki. ne prica se sa stafom i bog. oni nesto kazu, ti nista. oni banaju, ti nista. neki post ti komentiraju, ti nista..:ne zna: :cheer:

ono, ne zanima te. pricas se fino sa ostalim ljudovima, forumasima, svadjas, zajebajes..ali, s modovima i adminima..kurac, nista, muk, zamuk.. :hekla:

eto. steta..
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2011, 00:29

Glo » wrote:a unda, sviđa li ti se kako ex anais? Jel' schmokljan pametan za te? I tako... :ne zna: :o
1. da. :klopa:
2. da. :trio:
3. da. :ne zna:
Glo

Post 04 Nov 2011, 00:30

A što kad bi Mulica bila moderator?

edit: a unda, jesti neki lak momak? :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2011, 00:31

Glo » wrote:A što kad bi Mulica bila moderator?
1. ne. :zubo:
Glo

Post 04 Nov 2011, 00:32

..a unda » wrote: 1. ne. :zubo:
aaa, dobro je, vidim da nisi :zubo:
Zmaj021

Post 04 Nov 2011, 00:33

..a unda » wrote:..lastan spominje jako los brak, ali ne spominje rastavljenicki seks.

inace, za tamo sam imao jednu ideju, ali sam staljno zaboravljao je predloziti. tj, jednom sam je vec predlozio iz zajebancije, a sad bi je predlozio isto iz zajebancije, ali zesce.

prijedlog je bio u tome da se sa modovima i adminima tamo jednostavno ne razgovara. nema ovo ovo, s ovim sam dobar, pa cu napraviti iznimku..
ne. nema iznimki. ne prica se sa stafom i bog. oni nesto kazu, ti nista. oni banaju, ti nista. neki post ti komentiraju, ti nista..:ne zna: :cheer:

ono, ne zanima te. pricas se fino sa ostalim ljudovima, forumasima, svadjas, zajebajes..ali, s modovima i adminima..kurac, nista, muk, zamuk.. :hekla:

eto. steta..
Ignore jeste najbrutalnija stvar, no nije ok sve modove trpati u isti koš. Neki se zbilja daju.
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2011, 00:36

Zmaj021 » wrote:
Ignore jeste najbrutalnija stvar, no nije ok sve modove trpati u isti koš. Neki se zbilja daju.
..jebiga, kolateralne zrtve. :zubo:
sta sad..ako tim moderatorima tolko to smeta, imaju izbor..jel se oce zajebavat ili moderirat? ako se oce zajebavat, kazu tamo na moderatorskom..hvala lijepa, nije mi s vama zabavno, forumasi su zabavniji i pa pa..
..i onda i oni ne pricaju sa modovima i adminima. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2011, 00:37

Glo » wrote:A što kad bi Mulica bila moderator?

edit: a unda, jesti neki lak momak? :zubo:
1. ne. :mad:
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2011, 00:38

Glo » wrote:
aaa, dobro je, vidim da nisi :zubo:
..jel ovo bilo pitanje?

ako jest, onda..
1. da :o
2. ne.
3. da. :misli:
Eks

Post 04 Nov 2011, 00:39

..a unda » wrote: ..jebiga, kolateralne zrtve. :zubo:
sta sad..ako tim moderatorima tolko to smeta, imaju izbor..jel se oce zajebavat ili moderirat? ako se oce zajebavat, kazu tamo na moderatorskom..hvala lijepa, nije mi s vama zabavno, forumasi su zabavniji i pa pa..
..i onda i oni ne pricaju sa modovima i adminima. :zubo:
Jel to vrijedi i za ljude koji pišu na fhr još uvijek? Da idem ostaviti post tamo. Jer ako išta ne trpim onda je to diktatura. A za nju nisu potrebni kartoni.
Zmaj021

Post 04 Nov 2011, 00:39

@..a unda
Pa na šta bi forum ličio kada bi i oni ok modovi otišli.. ajmee. :D
  • Information