Kad nema Mile, nema nikoga
Sada sam ovdje, ali neću dugo biti — u prosincu imam posla, susjeda me zamolila da joj pomognem s obiteljskom ostavštinom, a krajem mjeseca dobivam goste. „Zamrznut“ ću internetske aktivnosti dok moji ne odu.
Gdje su svi, uostalom?
Gdje su svi, uostalom?
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 429 times
- Been thanked: 532 times
Gdje su? Unda je nestao, Marsovac je tu negdje, a Mile stalno radi. Šabo i Zmaj komuniciraju u pozadini. Šabo mu poruke prijavljuje kao spam. Tako sam i doznao da se dopisuju. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ne znam, dobio sam obavijest o prijavi, uokvirenu crvenom bojom, s uskličnikom. Pisalo je da ti, Adis Šabović, prijavljuješ Zmajevu poruku kao spam. 
Što si kliknuo? Sustav ne čini to automatski. Jedino ako je Zmaj pisao s neke lijeve IP adrese, to bi onda bilo sumnjivo. No dosad je normalno sudjelovao.
Što si kliknuo? Sustav ne čini to automatski. Jedino ako je Zmaj pisao s neke lijeve IP adrese, to bi onda bilo sumnjivo. No dosad je normalno sudjelovao.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Očistio sam spam na serverima, generičke mejlove o ergonomskim miševima, stolcima na kojima možete satima sjediti a da vam kralježnica zbog toga ne jauče, mastima za liječenje proširenih vena i slično. Pa sad razmišljam: da sam to redovito lijepio na Zdravlje, imali bismo pravu malu medicinsku enciklopediju. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Mah, ne znam ni sam što ću s ovim forumom. Napišem štogod čim vidim da ima aktivnih forumaša - jer glupo bi bilo da ljudi dolaze, a nemaju s kim razgovarati - ali to troši previše resursa. Kad nemam vremena, Trkeljanje stane.
Ne može sve ovisiti o meni. A idući mjesec ni tebe neće biti. I što onda?
Ne može sve ovisiti o meni. A idući mjesec ni tebe neće biti. I što onda?
Potpisi su za budale.
-
- Information
-