Trkeljaški Now Playing
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 143 times
Kako?!
Kao laiku, izgleda mi nemoguće umjetno doći do tog nivoa reprodukcije.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 143 times
Bome ne znam ni ja tačno
, no zamišljam to kao svojevrstan muzički ChatGPT s tim da ti AI ne replicira na Engleskom nego na Muzičkom. 
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 429 times
- Been thanked: 532 times
Ana ima energiju, brzinu i zamah kad svira Bacha, što je ustvari važnije od lirske izražajnosti. Segovia jest majstor, svira sporije i ekspresivnije, ali njezina tehnika zapravo oslikava barok - bogatstvo i uzibanost forme. Kao što je tadašnji čitatelj morao biti iznimno obrazovan da razumije pjesnika - njegove metafore, metonimije, poredbe i aluzije - tako je i glazbenik morao biti virtuoz da izrazi obilje finesa i kreativnost tih partitura.
Barok je težak, i za skladanje i za sviranje. To je svojevrsni speed metal u klasičnoj glazbi. I Ana je tu karakteristiku bolje prikazala.
Ana ima energiju, brzinu i zamah kad svira Bacha, što je ustvari važnije od lirske izražajnosti. Segovia jest majstor, svira sporije i ekspresivnije, ali njezina tehnika zapravo oslikava barok - bogatstvo i uzibanost forme. Kao što je tadašnji čitatelj morao biti iznimno obrazovan da razumije pjesnika - njegove metafore, metonimije, poredbe i aluzije - tako je i glazbenik morao biti virtuoz da izrazi obilje finesa i kreativnost tih partitura.
Barok je težak, i za skladanje i za sviranje. To je svojevrsni speed metal u klasičnoj glazbi. I Ana je tu karakteristiku bolje prikazala.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-