Al samo se sjetim one Jean Rasczakove: "Everyone fights, no one quits", i šou ide dalje.
Šabo, gdje si (bio dosad)?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 689 times
- Been thanked: 1164 times
Amra Silajdžić, sadašnja Džekina supruga, ostala mi je u sjećanju kao prekrasna žena (zašto nogometaši uvijek pokupe najbolje komade?!). Ne znam kakva je glumica, doduše. Mislim da najviše radi sa strancima.Pastir wrote: ↑02 Aug 2025, 23:42Ne pratim tu scenu, ali rekao bih da se ljudi najbrže povezuju ako dijele istu profesiju. Gospodin Šabović se vjerojatno druži s majstorima zvuka ili majstorima svjetla — a ne s glumicama, kako očekuješ.
I meni bi to društvo bilo interesantnije. Sjećam se npr. Azre Čengić i Irene Mulamuhić. Koju bosanskohercegovačku glumicu smatraš lijepom ili zanimljivom?
Kužim. U svakom poslu postoje valjda "zvijezde" i "tehničari" - što ne znači da su ti nazivi istiniti ili smisleni.Šabović Adis wrote: ↑02 Aug 2025, 23:51Ljudi jesu ljudi, da, ali filmadžije su ipak filmadžije.Za tili čas se sve zna pretvoriti u Farmu gdje na površinu isplivaju sve nesigurnosti, sve uobraženosti, sve podlosti, svo ono što te natjera da zastaneš i zapitaš se jebote, zar smo se za ovo borili.
Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 278 times
- Been thanked: 279 times
https://www.azquotes.com/quote/1105655Stitch wrote: ↑03 Aug 2025, 00:41Amra Silajdžić, sadašnja Džekina supruga, ostala mi je u sjećanju kao prekrasna žena (zašto nogometaši uvijek pokupe najbolje komade?!). Ne znam kakva je glumica, doduše. Mislim da najviše radi sa strancima.
Kužim. U svakom poslu postoje valjda "zvijezde" i "tehničari" - što ne znači da su ti nazivi istiniti ili smisleni.
Ima izuzetaka a Amra je jedan od njih
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Stitch
- Head Honcho
Najprije ja kažem da je prekrasna estetski, onda ti kažeš da je prekrasna i duševno - a naposljetku nemaš fotku! Nijednu.
Neka, vratit ću ti to.
Najprije ja kažem da je prekrasna estetski, onda ti kažeš da je prekrasna i duševno - a naposljetku nemaš fotku! Nijednu.
Neka, vratit ću ti to.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Pastir
- Has thanked: 1206 times
- Been thanked: 560 times
I da ne zaboravim — nemoj „permabanirati“ Šabovića Adisa (makar znam da se šališ). Imam još pitanja.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
Ne znam doduše kako si uspio embedati Facebook umjesto da zalijepiš fotografiju, takvo što nisam predvidio, ali ako funkcionira...
Ne znam doduše kako si uspio embedati Facebook umjesto da zalijepiš fotografiju, takvo što nisam predvidio, ali ako funkcionira...
Potpisi su za budale.
- Pastir
Zaboravio sam kako se stavljaju slike. Pa sam samo kopirao poveznicu. Ako ne radi — mislio sam — ima tko popraviti.
- Stitch
- Head Honcho
Jednostavno je, već si ih objavljivao. Adresa mora biti unutar tagova za fotografije (img). Facebook (a možda i neki drugi servisi) vjerojatno ulazi u multimediju koju parsiraju ekstenzije. Instalirao sam ih toliko da više ne pratim što koja radi, sve po načelu "možda zatreba ovo", "možda zatreba ono"... Pretvorio sam inače mogućnostima siromašan phpBB u svemirski brod, samo je pitanje - komu. 
Potpisi su za budale.
- Pastir
Istina, ali djeca su mi prvo pokazala kako staviti slike na Postimages.org.
https://postimages.org/
Tako odmah dobijem poveznice, trebam ih samo kopirati. Na Facebooku je drugi sistem.
- Stitch
- Head Honcho
Okej, ispravit ćemo to. Kad ne može Šabo, možemo mi. 

Jebemu, ovo mi je najbolji post koji sam ikad napisao!

Jebemu, ovo mi je najbolji post koji sam ikad napisao!
Potpisi su za budale.
- Pastir
Kao znak zahvalnosti za slike i trud — dodao sam dvije nove teme.
Razmišljao sam što bi te najviše obradovalo. Zaključio sam da posebno mrziš „fjaku“ na forumu. Pa evo — da pomognem.
Razmišljao sam što bi te najviše obradovalo. Zaključio sam da posebno mrziš „fjaku“ na forumu. Pa evo — da pomognem.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Pastir
Htio sam Adisa pitati za iskustva s velikanima BiH glumišta. Kakav je npr. bio Mustafa Nadarević.
Prije dosta godina upoznao sam našeg Fabijana Šovagovića. Divan čovjek, neposredan, jednostavan. Ne osjećaš da razgovaraš s legendom. Čini mi se da je i Nadarević bio takav. Ali tko zna.
Prije dosta godina upoznao sam našeg Fabijana Šovagovića. Divan čovjek, neposredan, jednostavan. Ne osjećaš da razgovaraš s legendom. Čini mi se da je i Nadarević bio takav. Ali tko zna.
- Stitch
- Head Honcho
Početkom devedesetih frendica je s njim napravila intervju. Pozvao ju je k sebi, obradovao se kad je čuo da je Slavonka. Odmah ju je ponudio rakijicom.
Ostala je nekoliko sati, bio je to više opušteni razgovor nego klasični novinarski intervju.
Potpisi su za budale.
- Pastir
Da, i ja ga pamtim takvog. Mogu zamisliti kako je to izgledalo.
Prave legende nemaju potrebu dokazivati da su legende.
Prave legende nemaju potrebu dokazivati da su legende.
- Šabović Adis
- Inventar
Nisam ja njegova liga, ja sam ilegalac. Filmska gerila (Kenović). Nisam imao tu čast.Pastir wrote: ↑11 Aug 2025, 15:27Htio sam Adisa pitati za iskustva s velikanima BiH glumišta. Kakav je npr. bio Mustafa Nadarević.
Enver ga je upoznao, kaže - ženskaroš...osim što je filmska gromada - i tu prsemo u smijeh obojica.
- Pastir
A drugi? Nečija liga ipak jesi — da nije tako, ne bi te zvali na snimanja. Svi ulaze u kategoriju taštih — osim nekolicine poput Amre?Šabović Adis wrote: ↑11 Aug 2025, 21:48Nisam ja njegova liga, ja sam ilegalac. Filmska gerila (Kenović). Nisam imao tu čast.
- Šabović Adis
- Inventar
Ma šta ja znam, eto, Puškec (Enver) je radio sa Severinom na Duhovima Sarajeva (poznaje se i s mnogim estradnim zvijezdama iz RH, RS i BiH), Amrom, T. Filipovićem, Šerbedžijom, Zafranovićem, Botom (Bota) Nikolićem, Kustom...Žanom Moro, Sabin Kasel (Vinsentova mati), Monikom Beluči (ona mu čuvala djecu kad je onomad u Trebinje išao na snimanja Mliječnog puta, pa im izigravao režisera umjesto Kuste
Kad kažem "ilegalac", mislim na osobu koja kao takva nikad neće biti dio ove priče - ja nemam pristup fondovima kolikogod mali bili, prosto prezirem taj svijet i od njih ne želim ni cvonjka.
- Pastir
Svejedno, zanimljivo mi je to. Tko bi rekao da samozvani „trol“ može biti zabavan.
Zašto češće ne pišeš o takvim stvarima?
Zašto češće ne pišeš o takvim stvarima?
- Pastir
Dobro, onda ću ja pitati — možda ne noćas, kasno je — ali ovih dana.
Budi mi pozdravljen.
Budi mi pozdravljen.
-
- Information
-