Onda se baš ne viđate često?
Kad nema Mile, nema nikoga
- Pastir
- Has thanked: 992 times
- Been thanked: 482 times
Inače, danas samo kratka šetnja — odmaram se cijelo vrijeme, moram paziti na oko. Ne znam što je, „slika“ mi je malko zamagljena, mutna. Rekli su mi da se čuvam klorirane vode, ali ja izbjegavam i morsku. Okupao sam se dva puta — u plićaku, pazeći da ne prskam okolo.
Nisam zabrinut — no nije mi ni svejedno.
Nisam zabrinut — no nije mi ni svejedno.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 42 times
Zadnje vrijeme baš i ne. Prije je on poslom dolazio u Zagreb, bar 5-6 puta godišnje, ali je već 10ak godina u mirovini. Sin mu studira u Zagrebu na FERu, pa ga nekad dođu posjetiti.Pastir wrote:Onda se baš ne viđate često?
Nadam se da će ti s okom biti sve u redu.
Wow, postala sam moderatorica. :)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Vjerojatno si se preforsirao jučer. Ako je bilo sunčano, a ti bez naočala (ili barem kape sa šiltom), apsorbirao si previše svjetla. Napor također utječe na očni tlak (saginjanje, dizanje tereta i slično).
Ako si zabrinut, najbliži je grad s dobrim liječnicima i bolnicama Rijeka. Nemoj slušati moja nagađanja, potraži stručnjaka. Pogotovo ako ta mutna slika potraje.
Sretno!
Potpisi su za budale.
- Pastir
U sobi sam cijeli dan. Moji su vani, potjerao sam ih na plažu — krivo mi je, ne želim im kvariti odmor. Vidim bolje nego jučer (ali svejedno lošije nego prekjučer). Možda i jesam pretjerao s izlaganjem — makar sam nosio sunčane naočale. Da je moja „stara“ živa, rekla bi da sam uvijek bio nagao i nestrpljiv. Ali nisam takav — već dugo tražim balans. Nastojim biti blag. Ne trpim gluposti, svakako — ali postoji puno načina da se osobi ukaže na grešku.
Preforsirao sam se, ako je to pravi izraz — jer sam bio sa svojima. Jer sam bio sretan što smo opet na okupu.
Preforsirao sam se, ako je to pravi izraz — jer sam bio sa svojima. Jer sam bio sretan što smo opet na okupu.
- Pastir
Danas opet isto — ne izlazim previše, povremeno uključim mobitel. Dosadno mi je — ali što se mora, nije teško.
Sutra idemo na Cres. Veselim se promjeni.
Sutra idemo na Cres. Veselim se promjeni.
- Pastir
Mi smo bili davno, krajem osamdesetih — zato se sad vraćamo. Lijepa je priroda — šuma, jezero, zaljevi, pećine — a i djeca su „robinzoni“: obožavaju ronjenje, planinarenje, istraživanje divljine. Pa smo napravili kompromis: na Krku je gužva, a na Cresu nema previše ljudi. Na Krku su povijest i kultura, a na Cresu dupini i — kao što znaš — bjeloglavi supovi.
- Stitch
- Head Honcho
Gdje si sad, jesu li tvoji još u Hrvatskoj?
Pretpostavljam da će i Svemirka uskoro na odmor. Bit će dosadno ovdje. Iako jest prometno. Malo-malo pa osvanu neki stari forumaši. Osvanu, ali šute.
Pizde.
Pretpostavljam da će i Svemirka uskoro na odmor. Bit će dosadno ovdje. Iako jest prometno. Malo-malo pa osvanu neki stari forumaši. Osvanu, ali šute.
Pizde.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
To ti mogu u poruci napisati - sve dok se sami ne oglase, ne smijem javno. Ne bi bilo korektno, ispast će da ih prozivam.
Njihovo je pravo da se skrivaju - i čitaju.
Njihovo je pravo da se skrivaju - i čitaju.
Potpisi su za budale.
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 42 times
Ja sam od petka na odmoru, u Dubrovačkom Primorju.Stitch wrote:Gdje si sad, jesu li tvoji još u Hrvatskoj?
Pizde.
Wow, postala sam moderatorica. :)
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 217 times
- Been thanked: 228 times
-
- Information
-