Ja ne vidim smisao u prokazivanju nekih tamo strašnih fašističkih moderatora i gledanja kome ovdje jednako viri metla iz dupeta pa da ga pošteno naseremo. Eto. To mi ide na živce na ovom forumu od samog početka. Inače je ugodno.aisling » wrote: Ne moram čekati da me prozoveš da ti napišem nešto, valjda.
A prozvala si dosta ljudi, svjesno ili ne, ne znam.
Šmokljan svima ide na kurac bar povremeno, sam vrag zna da se on i ja obožavamoal ako on radi neko sranje to sranje govori o njemu, ne o meni. Ja sam svoja sranja itekako sposobna sama izasrat
![]()
Bojkot je. Što da radim, što?!
dvadeseti put - jer se dođu tu istrest, i ne šire takvu vibru po ostatku foruma. Da nije ova, bila bi neka druga tema - mora postojat neka vrsta podizača tenzija, jer će u suprotnom svi poumirat od dosade.Morticia » wrote:Dobro Vaša Gadosti.![]()
Al' razmislite malo svi skupa koliko ovo više ima smisla.
Praktički jedino mjesto gdje vidim da se ljudi glođu i govore si gadarije je ova tema.
A zbog čega?
Znam da te to uzrujava. Tako mene uzrujava kad oni dolje govore da su prosvjedi za kurac. Al ih ne smijem banirat
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Ne mislim da bi ti trebao i zbog čega da se sramiš, samo velim da ovo ne može dugoročno biti dobro za ovaj forum, mislila sam prije svega na opasku da sad nađemo Boni i zovemo ju ovamo, odnosno, imamo li neke kontakte s njom. Ono, zašto? Hoćemo sad tako zvati ljude na ovaj forum?vrrrlet » wrote:
Ja ne trebam smanjivati doživljaj, niti tamo lurkam, to radi Schmokljan, niti tamo baniram, to radi Tupelo. Uopće mi nije neugodno, zašto bi mi bilo, iza svojih stavova stojim, nikoga ne vrijeđam.
Ovo je javno mjesto i doći će na njega ko god želi.
Nije mi jasno, jednostavo. Ovo je tema na kojoj pričamo o vlastitim iskustvima na tom forumu, a sad se pretvara u temu o tome kako je onima koji su tamo ostali. Pa, ono, ostali su tamo, to je njihov forum. Ako im je loše, otići će, kao što smo i mi otišli. I doći ovdje. Ili negdje drugo.
Pogrešno si me shvatio.
- schmokljan
Daj i meni reci za tu podjelu kako bih i sam mogao odabrati stranu.ex_anais » wrote:
Ama, što da objašnjava? Da nije dobro urlati na djecu? Jel to? Da nije dobro udarati djecu i starije? Da nije dobro mrziti?
Da ja sad objašnjavam trolerima gdje i zašto trolaju? Imam pametnijeg posla. Štoviše, donekle su mi neke stvari jasnije. I kakva se podjela ovdje radi. Suptilna, ali podjela.
I meni, zbog toga niti ne čitam uglavnom ovu temu, niti na njoj nešto sudjelujem. Niti se zamaram F.hr-om, tamo samo gledam PMove, više niti ne čitam ništa, nemam vremena za dva foruma, a tamo je cenzura.ex_anais » wrote:
Vidim. Samo što meni trančiranje jednog po jednog kartona otamo ide na kurac, a nekima odgovara, to ti je jedina razlika.
I to što šmokljan sad radi je pljuvanje na sve one smislene plahte koje su tamo napisane. To je izdrkavanje zbog izdrkavanja. Ako to ne kužiš, žao mi je. Ali nemaš me zbog čega prozivati. Jer ja nisam tebe prozvala.
Ali evo, danas mi se sudjeluje u ovoj temi, jer mi je dosadno. Zar ti zaista misliš da je ne bih negdje drugdje radije žicao sliku tvoju, ali pošto takvih živahnih tema nije bilo, eto me ovdje.
I ti znaš da se ona ne dere cijeli dan na dijete. Fizički je nemoguće. Mora gutati i mora spavati, barem tada ne može vikati, zar ne?ex_anais » wrote:
Ono nije samo hiperbola. I ti to znaš.
Ali ovdje se stvari počinju svoditi na kurčenje, a ne na raspravljanje. Svaka čast.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- schmokljan
Svima? Siguran sam da ima barem jedan član ovog foruma kojem nikad ne idem na kurac - dakle - prestani lagati ovaj napaćeni narod!aisling » wrote: ...
Šmokljan svima ide na kurac bar povremeno, sam vrag zna da se on i ja obožavamoal ako on radi neko sranje to sranje govori o njemu, ne o meni. Ja sam svoja sranja itekako sposobna sama izasrat
![]()
- Lord Byron
Opet isto.schmokljan » wrote:
Ne, gle, ti si išao spominjati izjave o Dežuloviću na ovoj temi.
Mogu ja stoput ponoviti, zaludu: odgovarao sam na relenice koje su općenite i koje su napisane kao "princip". Univerzalni. U taj bi se princip, logično, trebao uklopiti i Dežulović.
Ova teorija o "gubljenju rasprave" implicira raspravljanje kao nekakav ultimate fight u kojem poraženi mora oprati sramotu ritualnim samoubojstvom - to definitivno nije moj film.
- schmokljan
Ne, tvoj je film nisko vrijeđati kad izgubiš u raspravi.Lord Byron » wrote: Opet isto.
Mogu ja stoput ponoviti, zaludu: odgovarao sam na relenice koje su općenite i koje su napisane kao "princip". Univerzalni. U taj bi se princip, logično, trebao uklopiti i Dežulović.
Ova teorija o "gubljenju rasprave" implicira raspravljanje kao nekakav ultimate fight u kojem poraženi mora oprati sramotu ritualnim samoubojstvom - to definitivno nije moj film.
Ispričavam se svima na neprovjerenom navodu. Pa da ispravim - schmokljan meni ide na kurac, a možda i još nekome, al to uopće nije ovdje tema.schmokljan » wrote:
Svima? Siguran sam da ima barem jedan član ovog foruma kojem nikad ne idem na kurac - dakle - prestani lagati ovaj napaćeni narod!
Happy Easter!
- Lord Byron
Nije li se opaska o pozivanju odnosila na (bitno drugu i drugačiju) BLR?Melody » wrote:
mislila sam prije svega na opasku da sad nađemo Boni i zovemo ju ovamo
Meni ide na kurac što šmokljan jako dobro zna da će svaka kritika na račun tamnošnje moderature ovdje biti dočekana s razumijevanjem i to debelo iskorištava i potiče fajt. I jako mi je žao što se to ne primjećuje.aisling » wrote: Ispričavam se svima na neprovjerenom navodu. Pa da ispravim - schmokljan meni ide na kurac, a možda i još nekome, al to uopće nije ovdje tema.
Što je ovdje tema? Ako nije ovaj zadnji njegov potez. Jer ja sam komentirala upravo to.
Ma nisam ništa zamjerio tvom postu, samo mi je poslužio kao zgodan poticaj da se ogradim od ikakvih struja.Melody » wrote:
Ne mislim da bi ti trebao i zbog čega da se sramiš, samo velim da ovo ne može dugoročno biti dobro za ovaj forum, mislila sam prije svega na opasku da sad nađemo Boni i zovemo ju ovamo, odnosno, imamo li neke kontakte s njom. Ono, zašto? Hoćemo sad tako zvati ljude na ovaj forum?
Ovo je javno mjesto i doći će na njega ko god želi.
Nije mi jasno, jednostavo. Ovo je tema na kojoj pričamo o vlastitim iskustvima na tom forumu, a sad se pretvara u temu o tome kako je onima koji su tamo ostali. Pa, ono, ostali su tamo, to je njihov forum. Ako im je loše, otići će, kao što smo i mi otišli. I doći ovdje. Ili negdje drugo.
Pogrešno si me shvatio.
Jesam li rekao da se ne slažem s metodama i opaskama te majke nemajke? Jesam. Kao i nekim drugim metodama. I Tupelo je "vikala" na tu majku nemajku.ex_anais » wrote:Nije samo hiperbola. Ako se ne dere 24/7 ne znači da se ne dere dobar dio dana. Da se ne dere dovoljno često. Zašto ja ovo moram objašnjavati? Nije da ne kužiš.
Pa ja sam prvi za lijepu riječ. Bez lijepih riječi nema seksa. Dobro, ima silovanja, ali to je isto svojevrsno vikanje i fuj.
Nikad? Ne bih se usudio baš to reći. Mogu reći - dosad.schmokljan wrote:
Svima? Siguran sam da ima barem jedan član ovog foruma kojem nikad ne idem na kurac - dakle - prestani lagati ovaj napaćeni narod!![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
anais, ne može on poticati fajt ako se mi nemamo namjeru pofajtat. Tj. može, al badave mu ako nema temelja. Nebitan je, kužiš?
Njegov zadnji potez meni nije ovdje tema. Mogli smo ga i ignorirat. Ali nismo jer ono što je potegao meni nije bilo ignoriranje. A ni nekim drugima isto, pa se oko toga potegla rasprava.
Njegov zadnji potez meni nije ovdje tema. Mogli smo ga i ignorirat. Ali nismo jer ono što je potegao meni nije bilo ignoriranje. A ni nekim drugima isto, pa se oko toga potegla rasprava.
Happy Easter!
Znači sankcija poticanja na nasilje je nasilje? Zanimljivo. Nasilje bi bilo da joj je odgovorila u njenom tonu. To što vi to gledate da ju je iscipelarila kao murjak, to je drugi par rukava.vrrrlet » wrote:
Jesam li rekao da se ne slažem s metodama i opaskama te majke nemajke? Jesam. Kao i nekim drugim metodama. I Tupelo je "vikala" na tu majku nemajku.
Anais, primijećeno je, i znamo da trola, al ga hranimo. I šta sad?ex_anais » wrote:
Meni ide na kurac što šmokljan jako dobro zna da će svaka kritika na račun tamnošnje moderature ovdje biti dočekana s razumijevanjem i to debelo iskorištava i potiče fajt. I jako mi je žao što se to ne primjećuje.
Što je ovdje tema? Ako nije ovaj zadnji njegov potez. Jer ja sam komentirala upravo to.
Da ga baniramo zbog trolanja, i zato što "znamo mi što on smjera"?
Ne vidim baš da je netko posebno napao Byrona zato što brani Tupelin potez. Ili tebe koja misliš da baniranje takvih osoba jest ok, i da onaj post jest poticanje. Svi uglavnom pričaju o postovima i o ljudima.
- schmokljan
Ali već sam napisao da to radim iz zluradosti. Moji motivi su transparentni, ja sam transparentan. Ili bi i zluradost sankcionirala? Daj popis što bi sve sankcionirala, osjećam da ima toga par stranica.ex_anais » wrote:
Meni ide na kurac što šmokljan jako dobro zna da će svaka kritika na račun tamnošnje moderature ovdje biti dočekana s razumijevanjem i to debelo iskorištava i potiče fajt. I jako mi je žao što se to ne primjećuje.
Ko je BLR?Lord Byron » wrote: Nije li se opaska o pozivanju odnosila na (bitno drugu i drugačiju) BLR?
Tko to mi?ex_anais » wrote:
Znači sankcija poticanja na nasilje je nasilje? Zanimljivo. Nasilje bi bilo da joj je odgovorila u njenom tonu. To što vi to gledate da ju je iscipelarila kao murjak, to je drugi par rukava.
Zašto to radiš?
Ja ne mislim da ju je iscipelarila. Uopće. Mislim da je ta izjava loša. No, mislim da ban jako sličan ignoreu u njegovom rezultatu. Ponavljam - mislim da suprotstavljanje mišljenja ima puno više odjeka, koristi, nečeg dobrog nego brisanje i baniranje. O tome ja pričam. Ne o cipelarenju ili o podržavanju takvih izjava. Upravo suprotno.
Happy Easter!
Ništa sad. Samo mi je zanimljivo kako ovo nije prvi put da se blate moderatorice koje ovdje pišu, kao tobož govoreći "o njima tamo". Nisko je, jako nisko. Jer to nije više objektivna kritika nego "a vidi što je ona sad tamo napravila, vidi ih kako su brutalni, niski i jadni". To je to. I to ne podržavam. To mi se, štoviše, gadi. I iz principa neću raspravljati o tom nekom postupku jer znam namjeru koja stoji iza toga. A ako se ne smije komentirati da je jasna namjera jer to podsjeća na njih tamo, onda što je ovo?jevgenija » wrote: Anais, primijećeno je, i znamo da trola, al ga hranimo. I šta sad?
Da ga baniramo zbog trolanja, i zato što "znamo mi što on smjera"?
Ne vidim baš da je netko posebno napao Byrona zato što brani Tupelin potez. Ili tebe koja misliš da baniranje takvih osoba jest ok, i da onaj post jest poticanje. Svi uglavnom pričaju o postovima i o ljudima.
BLR je bila čitačica ŽK-a, a česta na politiki i na US-LjEs potezu. I jednom je bila kod mene na testiranju za posao
Pametna cura. Al ne dovoljno da obuče dekoltiranu košulju na testiranje
- schmokljan
Naravno da se smije. Već si nekoliko puta dala do znanja da ti se moji postupci gade, implicirajući da ti se i ja gadim. Meni je drago što pobuđujem ikakva čuvstva i hvala ti na njima. Nažalost, nisam u stanju ista uzvratiti.ex_anais » wrote:
Ništa sad. Samo mi je zanimljivo kako ovo nije prvi put da se blate moderatorice koje ovdje pišu, kao tobož govoreći "o njima tamo". Nisko je, jako nisko. Jer to nije više objektivna kritika nego "a vidi što je ona sad tamo napravila, vidi ih kako su brutalni, niski i jadni". To je to. I to ne podržavam. To mi se, štoviše, gadi. I iz principa neću raspravljati o tom nekom postupku jer znam namjeru koja stoji iza toga. A ako se ne smije komentirati da je jasna namjera jer to podsjeća na njih tamo, onda što je ovo?
Aha, ok, hvalajevgenija » wrote: BLR je bila čitačica ŽK-a, a česta na politiki i na US-LjEs potezu. I jednom je bila kod mene na testiranju za posao![]()
Pametna cura. Al ne dovoljno da obuče dekoltiranu košulju na testiranje
Kakve veze ona ima sa urlanjem na djecu 24/7? Još samo to
-
- Information
-