Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
Lord Byron

Post 03 Nov 2011, 15:31

schmokljan » wrote:
Ti ovo uspoređuješ s vikanjem na dijete uslijed nemoći i umora majke?
Evo zašto uvijek požalim kad god se upustim u raspravu u kojoj sudjeluješ.

Naime, ti definitivno nisi glup. Prema tome, ostaje činjenica da si jebeno sklon trolanju i falsificiranju - a rasprava s taikvima je pišanje u vjetar.

Da imaš imalo forumaškog, raspravnog ili bilo kakvog dostojanstva, onda ne bi ovako prljavo podmetao. Zamorno je, jebemu.

Tko i gdje uspoređuje ove dcvije stvari? Nitko i nigdje - osim kad tebi zatreba izmišljati da bi pljuckao.

Ajde se malo potrudi pa pogledaj na koje rečenice replyam:

"abrana pričanja o nečem ne dovodi do prestanka tog nečeg, nego do prestanka govorenja o tom nečem. Logika je vrlo jednostavna. I šutnja o tim stvarima je iznimno opasna. Dok god postoje ljudi koji misle tako kako razmišla ova banirata spodobica, isplati se ponavljati jedno te isto. "

Ovo su opći stavovi. Opći. Onako, uvijek i zauvijek. Nigdje se u tim stavovima ne spominju ni djeca ni itko, nego ih se postavlja kao opće pravilo. U tom svjetlu se to pravilo, valjda, odnosi na sve slučajeve forumaškog (ne)zabranjivanja.

Ali, jebe se tebi za činjenice - važno je pljuckati i biti faca.

Morticia

Post 03 Nov 2011, 15:32

Ljudi moji, ako ćemo iskreno onda je 90% onih tamo na Nemajkama trebalo biti banirano. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
jevgenija

ex_anais » wrote:
Tako da joj se odgovori kako su odgovorili ostali nesankcionirani. A ne "ma što ti je, opusti se, mlatni ako zatreba". Došlo bi, naime, i do takvog posta. Ili se zagovara objašnjavanje svaki put iznova zašto je takav post loš? Neka se crveni, netko će shvatiti zašto je loš. Ima tamo rečenica objašnjenja koja dovoljno objašnjava.
crvenjenje nije isto što i ban.
i da, zagovara se točno to - objašnjavanje, svaki put iznova, ali ne zašto je takav POST loš (post je odraz mišljenja) nego zašto je STAV iza tog posta loš. Vrlo često nemoš glupom baš objasnit da je glup, ali isto tako ga ne moš ni banirat zato što je glup. Već sam objasnila - zabrana govorenja o nečem ne čini da to nešto nestane. Samo se sakrije.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
aisling

Lord Byron » wrote: Sad i ja mogu k'o šmokljan "izjednačavaš fizički obračun dvije odrasle osobe s odnosom u kojem je jedno biće potpuno nemoćno"?
Ako se ne slažeš s njegovim načinom zašto onda koristiš isti da mi nešto dokažeš? :confused:
Happy Easter!
Eks

Post 03 Nov 2011, 15:33

Jebe mi se što je netko glup ako nije sklon nasilju.
Melody

Post 03 Nov 2011, 15:34

I sad je ovo postala rasprava koja zaista spada na bajin pdf. Ono, fakat.
Da ne govorim što je ogromna neugodnost činjenica da se raspravlja ovdje o odluci moderatorice na forumu na kojem više ne sudjelujemo, a ta je moderatorica ovdje registrirana i s nama svakodnevno razgovara preko ovog istog foruma.
Ono, fakat smanjite doživljaj.
Eks

Post 03 Nov 2011, 15:35

vrrrlet » wrote:
Misliš li na izdrkavanje kao incestuoznu pedofiliju, ali kao na maltretiranje vikanjem?

Po tvojim vlastitim kriterijima sada bi ti mogla dobiti ban zbog vrijeđanja te majke (nemajke, štogod) i optužbi da skvirta dijete.
Jesi li ti u stanju normalno raspravljati? Čisto me zanima.
jevgenija

Post 03 Nov 2011, 15:36

ex_anais » wrote:Jebe mi se što je netko glup ako nije sklon nasilju.
trebala si odmah reći da ti se ne razgovara o temi, nego si samo došla pljucnut. Ne bih uludo trošila vrijeme na objašnjavanje, nego bih išla spamat negdje.
Lord Byron

Morticia » wrote: I ponavljam- jako je blesavo ovdje komentirati svaku tamošnju moderatorsku odluku.
Stvarno.
Ova napomena eventualno ide šmokljanu koji je "komentirao tamošnju moderatorsku odluku".

Ostatak rasprave ima smisla, između ostalog, kao rasprava o temi "jel mi to sad ovdje stojimo, virimo preko plota i šaljemo telegrame solidarnosti apsolutno svakome baniranom?". Ja tako ne vidim ni ovaj topic ni ovaj forum.
aisling

ex anais, prozivaš ostale, a sebe ne vidiš.

Popizdilo se podjednako.
Happy Easter!
Eks

Post 03 Nov 2011, 15:37

jevgenija » wrote: trebala si odmah reći da ti se ne razgovara o temi, nego si samo došla pljucnut. Ne bih uludo trošila vrijeme na objašnjavanje, nego bih išla spamat negdje.
Nije li to šmokljan uradio? I vrrlet skupa s njim. I onda su kao bitni ljudi. :rofl:

Ne spamam. To što je netko glup nije kažnjivo. Ali ako glupan promovira nasilje, to jest kažnjivo. Neću pisati plahtu o nečem što mi stane u dvije rečenice.
Morticia

Post 03 Nov 2011, 15:37

Riskirajuć čerečenje (ponovno :zubo:)- već dulje vrijeme se ozbiljno bavim mišlju da se ovaj topik ubije. :kokice:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
jevgenija

Post 03 Nov 2011, 15:38

Morticia » wrote:Riskirajuć čerečenje (ponovno :zubo:)- već dulje vrijeme se ozbiljno bavim mišlju da se ovaj topik ubije. :kokice:
ne može :o

Kak misliš, zašto?

Zato što ja tako kažem :o

:rofl:
Eks

Post 03 Nov 2011, 15:39

aisling » wrote:ex anais, prozivaš ostale, a sebe ne vidiš.

Popizdilo se podjednako.
Vidim. Samo što meni trančiranje jednog po jednog kartona otamo ide na kurac, a nekima odgovara, to ti je jedina razlika.
I to što šmokljan sad radi je pljuvanje na sve one smislene plahte koje su tamo napisane. To je izdrkavanje zbog izdrkavanja. Ako to ne kužiš, žao mi je. Ali nemaš me zbog čega prozivati. Jer ja nisam tebe prozvala.
aisling

Morticia, možeš ga ubit, al proširit će se na ostale. Pa vidi što ti draže.
Happy Easter!
Ze.

Ili da ga...ehm ... samo renejmamo? Ipak je najaktivniji na cijelom trkeljanju. Bar danas.
schmokljan

Lord Byron » wrote: 1. Evo zašto uvijek požalim kad god se upustim u raspravu u kojoj sudjeluješ.

Naime, ti definitivno nisi glup. Prema tome, ostaje činjenica da si jebeno sklon trolanju i falsificiranju - a rasprava s taikvima je pišanje u vjetar.

2. Da imaš imalo forumaškog, raspravnog ili bilo kakvog dostojanstva, onda ne bi ovako prljavo podmetao. Zamorno je, jebemu.

Tko i gdje uspoređuje ove dcvije stvari? Nitko i nigdje - osim kad tebi zatreba izmišljati da bi pljuckao.

Ajde se malo potrudi pa pogledaj na koje rečenice replyam:

"abrana pričanja o nečem ne dovodi do prestanka tog nečeg, nego do prestanka govorenja o tom nečem. Logika je vrlo jednostavna. I šutnja o tim stvarima je iznimno opasna. Dok god postoje ljudi koji misle tako kako razmišla ova banirata spodobica, isplati se ponavljati jedno te isto. "

Ovo su opći stavovi. Opći. Onako, uvijek i zauvijek. Nigdje se u tim stavovima ne spominju ni djeca ni itko, nego ih se postavlja kao opće pravilo. U tom svjetlu se to pravilo, valjda, odnosi na sve slučajeve forumaškog (ne)zabranjivanja.

Ali, jebe se tebi za činjenice - važno je pljuckati i biti faca.
1. Dakle očiti si mazohist. To nije moj problem.

2. Jebote, ovo je uvredljivo preko svih granica, ali neka, samo sebe razotkrivaš.

Ne, gle, ti si išao spominjati izjave o Dežuloviću na ovoj temi. Dakle - samim spominjanjem si izjednačavao. Inače - koji je smisao spominjanja tih izjava?

Ukoliko nisi u stanju napisati koherentan post, a očito nisi, onda nemoj niti druge optuživati za falsificiranje. A osobno vrijeđanje na koji si spao shvaćam kao dokaz da si, opet, izgubio raspravu. Hvala.
vrrrlet

Melody » wrote:I sad je ovo postala rasprava koja zaista spada na bajin pdf. Ono, fakat.
Da ne govorim što je ogromna neugodnost činjenica da se raspravlja ovdje o odluci moderatorice na forumu na kojem više ne sudjelujemo, a ta je moderatorica ovdje registrirana i s nama svakodnevno razgovara preko ovog istog foruma.
Ono, fakat smanjite doživljaj.
Ja ne trebam smanjivati doživljaj, niti tamo lurkam, to radi Schmokljan, niti tamo baniram, to radi Tupelo. Uopće mi nije neugodno, zašto bi mi bilo, iza svojih stavova stojim, nikoga ne vrijeđam.
ex_anais wrote:
Jesi li ti u stanju normalno raspravljati? Čisto me zanima.
Ja normalno raspravljam. Žalosti me što ne shvaćaš u kakve logičke greške upadaš. Ženi si zamjerila hiperbolu, a sebi ju dopuštaš. Je li te tako majka učila?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 03 Nov 2011, 15:40

Dobro Vaša Gadosti. :o :zubo:

Al' razmislite malo svi skupa koliko ovo više ima smisla.
Praktički jedino mjesto gdje vidim da se ljudi glođu i govore si gadarije je ova tema.
A zbog čega? :ne zna:
jevgenija

Post 03 Nov 2011, 15:40

ex_anais » wrote:
Nije li to šmokljan uradio? I vrrlet skupa s njim. I onda su kao bitni ljudi. :rofl:

Ne spamam. To što je netko glup nije kažnjivo. Ali ako glupan promovira nasilje, to jest kažnjivo. Neću pisati plahtu o nečem što mi stane u dvije rečenice.
vrlo je jasno u onom postu što se podrazumijeva kao glup. I u takvim everlasting fajtovima uvijek netko nekom pokušava dokazat da je glup. Što uopće nije bila poanta posta, btw.
Zanima me kako je ban i zabrana govorenja efikasnija od objašnjavanja?
Eks

Post 03 Nov 2011, 15:41

vrrrlet » wrote:

Ja normalno raspravljam. Žalosti me što ne shvaćaš u kakve logičke greške upadaš. Ženi si zamjerila hiperbolu, a sebi ju dopuštaš. Je li te tako majka učila?
Ono nije samo hiperbola. I ti to znaš.
Ali ovdje se stvari počinju svoditi na kurčenje, a ne na raspravljanje. Svaka čast.
Morticia

Post 03 Nov 2011, 15:41

Ze. » wrote:Ili da ga...ehm ... samo renejmamo? Ipak je najaktivniji na cijelom trkeljanju. Bar danas.
:rofl: :rofl: :rofl:
Zvučiš k'o Anderlon. :o :zubo:
aisling

Post 03 Nov 2011, 15:42

ex_anais » wrote:
Vidim. Samo što meni trančiranje jednog po jednog kartona otamo ide na kurac, a nekima odgovara, to ti je jedina razlika.
I to što šmokljan sad radi je pljuvanje na sve one smislene plahte koje su tamo napisane. To je izdrkavanje zbog izdrkavanja. Ako to ne kužiš, žao mi je. Ali nemaš me zbog čega prozivati. Jer ja nisam tebe prozvala.
Ne moram čekati da me prozoveš da ti napišem nešto, valjda.
A prozvala si dosta ljudi, svjesno ili ne, ne znam.

Šmokljan svima ide na kurac bar povremeno, sam vrag zna da se on i ja obožavamo :cerek: al ako on radi neko sranje to sranje govori o njemu, ne o meni. Ja sam svoja sranja itekako sposobna sama izasrat :durica: :rofl:
Happy Easter!
baja

Morticia » wrote:A zbog čega? :ne zna:
psihoterapija, prolazimo bolan razvod :D

:ne zna:
Eks

jevgenija » wrote: vrlo je jasno u onom postu što se podrazumijeva kao glup. I u takvim everlasting fajtovima uvijek netko nekom pokušava dokazat da je glup. Što uopće nije bila poanta posta, btw.
Zanima me kako je ban i zabrana govorenja efikasnija od objašnjavanja?
Ama, što da objašnjava? Da nije dobro urlati na djecu? Jel to? Da nije dobro udarati djecu i starije? Da nije dobro mrziti?

Da ja sad objašnjavam trolerima gdje i zašto trolaju? Imam pametnijeg posla. Štoviše, donekle su mi neke stvari jasnije. I kakva se podjela ovdje radi. Suptilna, ali podjela.
  • Information