Pa uzeta je kao primjer loše moderature na fhr-u. To je ono, kad smo se već zalaufali, ajmo ih sad sve redom.
Bojkot je. Što da radim, što?!
To je možda za žuti, ili neki mali crveni. Nitko normalan neće početi derati se na dijete ili ga lemati jer je tako pročitao na forumu. Također je jasno da se mali fizički ne može penjati na regale 24/7, niti se ona dere na njega 24/7 - već bi čitali u novinama o tome da je to istina. Žena je upotrijebila hiperbolu. Naravno da je deranje upitna metoda odgoja, ali ako ćemo banirati ljude zbog hiperbole, izbaciti ćemo hiperbolu iz govornog jezika. Ironija i sarkazam su već izbačeni.ex_anais » wrote:
A znala sam da će doći i do toga. Ovo je već lov na vještice.
Što je tebi tu normalno u sankcioniranom postu? Da se druge majke ohrabre pa počnu govoriti o lupanju po guzici ili "hehe, jedan šamar ko nijedan"? Kako bi ti to nazvao ako ne poticanjem?
Ako ovako nastave, za pet godina na F.hr će komunicirati isključivo samoglasnicima, kao majmuni. A možda i to je cilj, kad se malo zamislim.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ja uopće ne mislim da je ta žena bila ironična. Vjerujem da vrišti na djecu. Ni prva ni zadnja. Dosta sam puta vidjela takve scene i nasred ulice, a kamoli će se kući suzdržavati.vrrrlet » wrote:
To je možda za žuti, ili neki mali crveni. Nitko normalan neće početi derati se na dijete ili ga lemati jer je tako pročitao na forumu. Također je jasno da se mali fizički ne može penjati na regale 24/7, niti se ona dere na njega 24/7 - već bi čitali u novinama o tome da je to istina. Žena je upotrijebila hiperbolu. Naravno da je deranje upitna metoda odgoja, ali ako ćemo banirati ljude zbog hiperbole, izbaciti ćemo hiperbolu iz govornog jezika. Ironija i sarkazam su već izbačeni.
Ako ovako nastave, za pet godina na F.hr će komunicirati isključivo samoglasnicima, kao majmuni. A možda i to je cilj, kad se malo zamislim.
Nije ovo pitanje osude. Svi bismo osudili čovjeka koji bi došao i rekao kako vozi 200 na sat u pijanom stanju. Mrzili bismo ga, smatrali potencijalnim ubicom.
No, trebamo li ga kazniti za to što je rekao? Za način na koji je to rekao? To su prava pitanja.
Ja i dalje ne svaćam zašto nas ima boljeti kurac ko je i zašto kartoniran na RiD-u, kad više nismo na tom forumu. Ja nisam išla gledati banirane ljude i zvala ih ovamo na forum. Kad sam jednom počela pozivati, a to je bilo relativno kasno, pozvala sam neke osobe koje su mi bile drage i za koje bih voljela da dođu ovamo.
No, trebamo li ga kazniti za to što je rekao? Za način na koji je to rekao? To su prava pitanja.
Ja i dalje ne svaćam zašto nas ima boljeti kurac ko je i zašto kartoniran na RiD-u, kad više nismo na tom forumu. Ja nisam išla gledati banirane ljude i zvala ih ovamo na forum. Kad sam jednom počela pozivati, a to je bilo relativno kasno, pozvala sam neke osobe koje su mi bile drage i za koje bih voljela da dođu ovamo.
- Lord Byron
"Nemoj se sekirati" je amnestiranje. Treba se "sekirati".Melody » wrote:ne vidim da je čak rekla da je ovo što radi DOBRO.
"Poticanje" ne mora biti huškanje, za poticaj je sasvim dovoljno reći nekome da je to što radi "normalno" i da se zbog toga ne treba "sekirati".
sto bodova, oma, ravno u banbaja » wrote: da li je post samo kartoniran ili je ban zbog njega?
nu dakle, s ovim se slažem. Naime, zabrana pričanja o nečem ne dovodi do prestanka tog nečeg, nego do prestanka govorenja o tom nečem. Logika je vrlo jednostavna. I šutnja o tim stvarima je iznimno opasna. Dok god postoje ljudi koji misle tako kako razmišla ova banirata spodobica, isplati se ponavljati jedno te isto.aisling wrote:Meni se ban čini pretjeran ako je stavljen na onu izjavu koju je Lord ispisao. Ne zato jer se s tom izjavom slažem, nego zato jer se na taj post moglo odgovoriti. To bi vjerujem svima imalo puno više koristi nego ušutkavanje.
Inače, šmokljo, još jednom ovako zatrolaj, i slomiću ti koljena
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Ne, serem na slijepo. Za koga ti mene smatraš?Lord Byron » wrote: Jesi li uopće pročitao kartonirani post?
Već sama činjenica da nas se preko nekoliko oko toga ne može složiti govori da je ban sporan. Meni se način dotične majke ne sviđa, ali branim njeno pravo na iznošenje svog stava.
ako je tako onda ovo nije prvi ispad i ima smislaex_anais » wrote:
Vjerojatno je skupila kartone ranije.
ako nije, onda je Nica pretjerala kao i ova što kaže da urla 24/7*
*znam da je to nemoguće
- Lord Byron
Promašuješ poantu priče. No, trebamo li ga kazniti ako kaže da je to u redu i da se oko toga ne treba "sekirati"?Melody » wrote:Nije ovo pitanje osude. Svi bismo osudili čovjeka koji bi došao i rekao kako vozi 200 na sat u pijanom stanju. Mrzili bismo ga, smatrali potencijalnim ubicom.
Autorica teme je došla i "priznala". Ništa joj se nije dogodilo. Prema tome, nije sankcionirano priznanje.
Otkud mi to?bliss » wrote:
Ne znam otkud ti to.
Pa Nica je tamo mod, ako se ne varam. I u svom postu je napisala opomenu za taj post.
Pretpostavila sam da je ona dodijelila i karton.
A ako sam i pogriješila ne vidim razloga za dizanje na stražnje noge obzirom da je sve što sam napisala bilo- pretjerala je. MISLIM da je pretjerala.
Btw, slažem se s Melody, poprilično je deplasirano ovdje komentirati i pretresati svaku (po našem mišljenju pogrešnu) odluku tamošnjih moderatora.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Nije, nije. Sad vidim 100 bodova. I obrazloženje. Ne znam. Ja bih nekim majkama nasred ulice rado dala taj crveni od 100, ali jebiga, ispala bih smiješna.baja » wrote: ako je tako onda ovo nije prvi ispad i ima smisla
ako nije, onda je Nica pretjerala kao i ova što kaže da urla 24/7*
*znam da je to nemoguće![]()
Ne dižem se na stražnje noge, samo mi nije bilo jasno po čemu je to ona pretjerala. Stavljanje moderatorskomg upozorenja na temu sigurno nije pretjerivanje, to je najblaži mogući način moderiranja.Morticia » wrote:
Otkud mi to?
Pa Nica je tamo mod, ako se ne varam. I u svom postu je napisala opomenu za taj post.
Pretpostavila sam da je ona dodijelila i karton.
A ako sam i pogriješila ne vidim razloga za dizanje na stražnje noge obzirom da je sve što sam napisala bilo- pretjerala je. MISLIM da je pretjerala.![]()
![]()
Jesi li mu objasnio zašto nije u redu i zašto se treba sekirati?Lord Byron » wrote: Promašuješ poantu priče. No, trebamo li ga kazniti ako kaže da je to u redu i da se oko toga ne treba "sekirati"?
Autorica teme je došla i "priznala". Ništa joj se nije dogodilo. Prema tome, nije sankcionirano priznanje.
Ako jesi, pa te došao vrijeđati itd, onda ok, al ako nisi - onda promašuješ poantu priče.
Happy Easter!
ma, dala bi ga ja i sebi povremeno
RiD je mjesto visokog rizika, previše se tu hormona kuha, i vjerujem da nije jednostavno moderirati
srećom ovaj naš nije nešto aktivan
Kakvo objašnjavanje? Pa bilo je bome tema o fizičkom i verbalnom kažnjavanju djece, ne mora baš svaka završiti u raspravi s nedokaznim ljudima.aisling » wrote: Jesi li mu objasnio zašto nije u redu i zašto se treba sekirati?
Ako jesi, pa te došao vrijeđati itd, onda ok, al ako nisi - onda promašuješ poantu priče.
Da. Banovi, kartoni i brisanja su glupi, jer maskiraju stvarnost. Ako ikada, odnosno kada, ovdje dođu debilčine koji će pisati gadaraije, mislim da ih ne treba brisati, već uokviriti uz prikladan komentar uredništva. To mi se i čini kao veća kazna.aisling » wrote:Meni se ban čini pretjeran ako je stavljen na onu izjavu koju je Lord ispisao. Ne zato jer se s tom izjavom slažem, nego zato jer se na taj post moglo odgovoriti. To bi vjerujem svima imalo puno više koristi nego ušutkavanje.
Nije nije. 100 bodova direkt.ex_anais » wrote:
Vjerojatno je skupila kartone ranije.
I kaj ti je stvarno lakše napisati post "Vjerojatno je skupila kartone ranije", nego provjeriti s dva klika? Tako nastaju ratovi, znaš.
- schmokljan
Što zatrolah?
Tamo je novogovor eskalirao. Žena je dobila izravan crveni jer je rekla da se ponekad izderava na svoju djecu (da doslovnjaci, 24/7 znači ponekad).
Uopće - ideja da čovjek ne može pokazati svoju iritaciju spram vlastite djece - je čista umobolnost. Dijete ponekad mrzi svoje roditelje, roditelj ponekad mrzi svoje dijete. To su osnove psihoanalize. Činjenica da se to ne može shvatiti samo govori o tragičnom manjku uvida u dinamiku odnosa roditelj-dijete.
Jebote, ovakvim kartoniranjem Sigmund Freud bi dobio permaban na temi o djeci u roku od pet postova.
Tamo je novogovor eskalirao. Žena je dobila izravan crveni jer je rekla da se ponekad izderava na svoju djecu (da doslovnjaci, 24/7 znači ponekad).
Uopće - ideja da čovjek ne može pokazati svoju iritaciju spram vlastite djece - je čista umobolnost. Dijete ponekad mrzi svoje roditelje, roditelj ponekad mrzi svoje dijete. To su osnove psihoanalize. Činjenica da se to ne može shvatiti samo govori o tragičnom manjku uvida u dinamiku odnosa roditelj-dijete.
Jebote, ovakvim kartoniranjem Sigmund Freud bi dobio permaban na temi o djeci u roku od pet postova.
Točno to.jevgenija » wrote: sto bodova, oma, ravno u ban![]()
Naime, zabrana pričanja o nečem ne dovodi do prestanka tog nečeg, nego do prestanka govorenja o tom nečem. Logika je vrlo jednostavna. I šutnja o tim stvarima je iznimno opasna. Dok god postoje ljudi koji misle tako kako razmišla ova banirata spodobica, isplati se ponavljati jedno te isto.
- Lord Byron
Da se mene pita, Dežulović bi robijao zbog veleizdaje.jevgenija » wrote: sto bodova, oma, ravno u ban![]()
zabrana pričanja o nečem ne dovodi do prestanka tog nečeg, nego do prestanka govorenja o tom nečem. Logika je vrlo jednostavna. I šutnja o tim stvarima je iznimno opasna. Dok god postoje ljudi koji misle tako kako razmišla ova banirata spodobica, isplati se ponavljati jedno te isto.
Na ovom forumu će Hrvati imati veća prava od Srba.
U svjetlu ovih nezabranjujućih stavova, zašto su onda ovo problematične izjave koje su trebale proizvesti neke učinke?
-
- Information
-