Nisam mogla smisliti išta bolje. Ne znam otkud mi slonovi. Idem spavati.
Nesvrstani
Već si jednom otišla spavati, ne možeš opet. Sad si u snu zapravo.ex_anais » wrote:Odi čuvat slonove.
Nisam mogla smisliti išta bolje. Ne znam otkud mi slonovi. Idem spavati.
Ne znam što se sa mnom događa večeras.Tea Tree » wrote: Već si jednom otišla spavati, ne možeš opet. Sad si u snu zapravo.

Ne mogu se nadiviti duhu!
Tu smo ti, ja i JPK. Hoćemo o sisama malo?
Edit: promijenila se situacija, sad je Schmokljan tu.
Hoćeš ti o sisama?
- schmokljan
Meni izbrisalo post na PŽK gde vreDŽam mudro vodstvo. Sram me bilo!
Možda nije izbrisalo, možda je samo slabije vidljiv.schmokljan » wrote:Meni izbrisalo post na PŽK gde vreDŽam mudro vodstvo. Sram me bilo!

Podržavam prijedlog!!ex_anais » wrote:Sve je u ravnoteži. Sad mogu mirno ići... ok, koga lažem.
Nek nam dodaju tog smajlića.
Schmokljane, šta si tako pogrdno napisao voždu da te noć progutala?
ex_anais » wrote:Laku noć![]()
![]()

Sad će ti televizor s bijelim ekranom pa ćeš vidjeti kome ćeš ti ovog, neću ga ni imenovati!
Pih, odlazila je ona već i to ne samo spavatiTea Tree » wrote: Već si jednom otišla spavati, ne možeš opet. Sad si u snu zapravo.
Koliko vas je bez sluha, to je čudo jedno.Tea Tree » wrote:
Sad će ti televizor s bijelim ekranom pa ćeš vidjeti kome ćeš ti ovog, neću ga ni imenovati!
Ekran.
Nego?m.za wrote: Pih, odlazila je ona već i to ne samo spavati![]()
- schmokljan
Ne sjećam se točno, Kao da me zlomisao obuzela i tjerala me da pišem kako je pismenost uvreda za mudru administraciju, kako treba kažnjavati padeže, kako je ZgSashu teško u tom moru pismenosti i da, u krajnjoj liniji, treba banirati sve te čudne nickove čudnog imena. Bio sam konstruktivan! 
Ništa ti ovo ne valja, malo sam ti editirala post, da vidiš što je pismenost i gdje se stavljaju zarezi, kad si već zapeo za to!schmokljan » wrote:Ne sjećam se točno , Kao da me zlomisao obuzela i tjerala me da pišem kako je pismenost uvreda za mudru administraciju , kako treba kažnjavati padeže , kako je ZgSashu teško u tom moru pismenosti i da , u krajnjoj liniji , treba banirati sve te čudne nickove čudnog imena . Bio sam konstruktivan !
- schmokljan
Sram te bilo - izrugivati se s potrebitima! :ankicatuđmanzadjecuhrvatske:Tea Tree » wrote:
Ništa ti ovo ne valja, malo sam ti editirala post, da vidiš što je pismenost i gdje se stavljaju zarezi, kad si već zapeo za to!
Smoke head? Lako ti je sad se s time bahatiti, ali Hek se sutra vraća s puta pa ti vidi kako ćeš svojatati smoke emoticone. c c c
Sram te bilo - krasti od potrebitih! :ankicalepej:schmokljan » wrote:
Sram te bilo - izrugivati se s potrebitima! :ankicatuđmanzadjecuhrvatske:
Evo mu ovaj.Tea Tree » wrote: Smoke head? Lako ti je sad se s time bahatiti, ali Hek se sutra vraća s puta pa ti vidi kako ćeš svojatati smoke emoticone. c c c

- schmokljan
A od koga drugoga? :superankicatuđman:Tea Tree » wrote: Sram te bilo - krasti od potrebitih! :ankicalepej:
Što onda nisi sve stavio u Kaptol banku?schmokljan » wrote:
A od koga drugoga? :superankicatuđman:
Baš si morao kod mene, u Zagrebačku banku pa da ja imam frke s tobom? :ankicalepejifranjoluković:
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
http://www.youtube.com/watch?v=NzlG28B-R8Y
Koji k? Melody? Vidiš ti šta se događa? Zbilja nam nema postova.
Dobra ti je rakija bila.
BTW, sad vidim njihove postove.
Šta ja ovdje radim, ustajem se za 3 i pol sata.
E vi, s druge strane, samo da znate, kod nas je bilo seksa.
Koji k? Melody? Vidiš ti šta se događa? Zbilja nam nema postova.
Dobra ti je rakija bila.
BTW, sad vidim njihove postove.
Šta ja ovdje radim, ustajem se za 3 i pol sata.
E vi, s druge strane, samo da znate, kod nas je bilo seksa.
-
- Information
-