Dobar dio Trkeljanja, kako vidite, opet je otključan. Tako će i ostati. Tko želi, može pisati. Ozbiljne teme i poruke u prolazu jednako su vrijedne. Bude li većeg interesa, otključat ću i ostale kategorije. Ne očekujem to, da se razumijemo, ali neću ni sprečavati trkeljaše i virtualne namjernike da se izraze. Poluprazan forum, čini mi se nekako, bolji je od praznoga.Stitch wrote: ↑05 Jan 2025, 22:59Otvorio sam točno pola foruma, konkretno kategorije Općenite koještarije, Društvene igre i njihove posljedice, Kultura, umjetnost i mediji te Svašta nešto, u kojoj jedino Arhiv nije namijenjen za pisanje. On se i ne vidi dok ne objavite četvrti post. Tada se čarobno pojavljuje na vašem ekranu.
Zašto je tako? Imamo 611 članova s manje od tri posta, najveći dio njih uopće nije pisao. Tko želi čitati stare teme, tzv. topničke dnevnike, mora se potruditi.
(Polu)otvoreno Trkeljanje
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
- Stitch
- Head Honcho
Kad stignem, otvorit ću i kompjutorski dio odnosno kategoriju Informatika u teoriji i praksi. Izgleda mi kontraproduktivnim biti na internetu, a ne pisati o tome.
Drugo zasad neću dirati. Komu smeta, neka se logira pa prigovara na odgovarajućim temama.
Drugo zasad neću dirati. Komu smeta, neka se logira pa prigovara na odgovarajućim temama.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Information
-