Zatvaranje foruma

Vaši upiti i sugestije
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 50 times
Been thanked: 44 times
Post 08 Jan 2025, 02:28

Ostavit ću ovdje nekoliko bilješki, čisto kao podsjetnik. Naredba koju sam maloprije unio u terminal potrebna je najviše pluginima za prikaz napisanih i citiranih postova.

Code: Select all

php bin/phpbbcli.php reparser:reparse --ansi
Ako se indeksiranje objava ne obavi kako valja, ne mogu ih prikazati. No kako me ovaj put zanimao rich text odnosno formatiranje, to se razlikuje od onoga što sam svojedobno unosio kako bih regenerirao prikaz videoklipova.

php bin/phpbbcli.php reparser:reparse
Izdvojio sam najvažniji redak, čitav kôd izgleda ovako i uključuje deaktiviranje i aktiviranje ekstenzije za napredno pisanje i uređivanje postova (odnosno modernizirani editor).

php bin/phpbbcli.php extension:disable vse/abbc3
php bin/phpbbcli.php reparser:reparse
php bin/phpbbcli.php extension:enable vse/abbc3
Što sam još mogao učiniti? Ignorirati ekstenziju i pokrenuti proces u safe modeu? Napravio sam i to.

php bin/phpbbcli.php --safe-mode reparser:reparse --ansi
Rezultat je bio polovičan iako su posrijedi nezavisni moduli - multimedija je jedno, a tekst drugo. Parsiranje nije povezano, a nisu povezane ni ekstenzije (ukupno ih je tri). Kolju li se one među sobom? Ili se kolju s predloškom? Nemam pojma, u error logu ne piše ništa. Formalno sve radi onako kako je predviđeno. A i Mile se vidi. :D

Valjda su u pitanju gremlini.

Potpisi su za budale.
drug mile
Has thanked: 30 times
Been thanked: 9 times

Post 09 Jan 2025, 11:19

Stitch wrote:
08 Jan 2025, 00:36
Mile, služiš li se Tapatalkom? Pitam jer mi se ne izlistavaju svi tvoji postovi. Tražio sam gdje si pisao o forumu permakulture, a u pregledu tvoga profila toga nema iako znam da si ga razmjerno nedavno spomenuo.

Kad se opet pojaviš, prokomentiraj ovo. Dotad ću vjerojatno riješiti problem, ali zanima me uzrok. Zbunjen sam. :D
Ne koristim Tapatalk. Mogu li kako drugačije pomoći? Postoji ovaj post:
https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=390423#p390423

ja mogu izlistati svoje poruke, i na stranici 7 vidim i taj post. Nisam baš mnogo pisao o permakulturi, ovaj forum neće ništa detektirati ako u tražilicu upišeš dio riječi (npr. perma), pa da nije u tome stvar?
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 50 times
Been thanked: 44 times
Post 09 Jan 2025, 16:12

Hvala na pomoći, našao sam poslije i taj i onaj post gdje si stavio link na forum. Stvar je bila u pluginu, tako mi se barem čini. Obrisao sam sve podatke u bazi i prisilio ga da generira nove. Opet, možda je i hosting kriv, nisam provjeravao. Kad ažuriraju PHP server ili SQL server, instalacije se znaju zblesirati jer zbog (većine) softvera biram pretpotopne inačice. :ne zna:
Potpisi su za budale.
  • Information