Linkali smo i tri foruma, samo u novije vrijeme: Symposion, Croportal prvi i Croportal drugi. Sve bez naknade. Mjesta dakle ima, ali ne za padobrance.
Sad kad smo to riješili, jeste li pročitali pravila? I ako niste - zašto niste?

Zaboravih na čitavu temu posvećenu svojedobno malim forumima, gdje smo ih neštedimice hvalili i nesebično reklamirali.
Ako ne želite poruke u inboxu, onemogućite notifikacije, vrlo jednostavno. Ne pada mi na pamet brisati desetke, pa i stotine serverskih mejlova o neisporučenoj pošti zato što se pojedincima ne da očistiti sandučić ili pri registraciji ostaviti adresu kojom se povremeno služe. Lakše mi takve zavijek ukloniti.admin wrote: ↑02 May 2017, 18:54Također, korisnici s izmišljenim e-mailom bit će odmah trajno udaljeni. Dostave li potom valjanu adresu, što mogu učiniti putem forme za kontakt, odluka će možda biti promijenjena.
Nije stvar u lovi. Čim sam preuzeo brigu o Trkeljanju, zakupio sam server na tri godine. Posrijedi je bolji i veći hosting-paket, a dodao sam tomu profi-teme i plugine koje sam sâm platio. Niti sam računao da će mi se to vratiti tuđim ulaganjima niti sam stvari tako postavio; očekivao sam da će se pojaviti klijenti koji će trebati druge moje usluge - što se dijelom i dogodilo. U međuvremenu pokrenuo sam još jedan posao, vidjet ćemo što će od toga biti.
Users browsing this forum: CCBot and 0 guests