Chat
- scarletlemur
- atomski zdesna!
- Been thanked: 14 times
Blago vama, ja sam glavobolje i ostale prateće simptome vukla više od mjesec dana
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 90 times
A mene korona mucila 11 dana. I onda jos nesanica mjesec i pol, a nakon 3 mjeseca jos uvijek se zapusem ko parna lokomotiva nakon par stepenica.scarletlemur wrote:Blago vama, ja sam glavobolje i ostale prateće simptome vukla više od mjesec dana
Bolje si prosla nego ja.
Najgore sto ne znam sto me ceka nakon cijepljenja. A to da cu se morat cijepit i to samo radi administrativnih razloga, nema veze s mozgom.
- Nukac
- Davorich
To su i kod mene na poslu pricali da su spavali ko bebe nakon cjepiva.
Inace, kod mene na poslu - zadnji udarac antivakserima. Ako nisi cijepljen ili prebolio - svake nedjelje je samotestiranje. Samo s negativnim rezultatom mozes na posao.
Inace, kod mene na poslu - zadnji udarac antivakserima. Ako nisi cijepljen ili prebolio - svake nedjelje je samotestiranje. Samo s negativnim rezultatom mozes na posao.
- scarletlemur
- atomski zdesna!
- Been thanked: 14 times
To tek nema smisla. Prvo, za samotestiranje je jako bitna 'tehnika'. Mislim da je i pred ogledalom to relativno komplicirano izvedivo. Možda da netko drugi gurne štapiće (do koske ) i zavrti ga polako 8-9 puta u svaku nosnicu. No ni to nije garancija pravilnog uzorkovanja
Hahaha, aj' dobro - ja sam to što se moramo testirati samo mi dnevni migranti iz HR shvaćao kao neku vrstu diskriminacije, što se ovime ispravlja.
U stvari, ja se isto od sada više ne moram testirati, baš zato jer sam cijepljen.
A mogu i preksutra u Maribor na tekmu.
U stvari, ja se isto od sada više ne moram testirati, baš zato jer sam cijepljen.
A mogu i preksutra u Maribor na tekmu.
Pretpostavljam da te zanima Dinamo?
Ako si cijepljen ne trebas od 1.7.nista. Nikakav test.
Za gledaoce nisam siguran. Za sad je pravilo max 300 ljudi okupljanje al pise da od 1.7.sve restrikcije bi se trebale ukinuti. Tak da od 1.7.bi trebalo biti staro normalno
Najsigurniji letovi su ti prek Varsave, Amsterdama, Copenhagena. Ustvari samo pogledaj na Keflavik stranicu od aerodroma i oni koji su trenutno aktivni ti su sigurni. Sve ono kaj bi “trebalo” pocet letjet to je sve klimavo
- Nukac
- Davorich
Mislim da dugujem malo objašnjenje zašto sam se povukao s moderatorske pozicije.
Trenutno sam u fazi promjene posla, i kako stvari stoje, uskoro se selim iz ovih krajeva, ali ne u UK, nego u Nizozemsku.
Nažalost, na Trkeljanju i nema neke dijaspore, a FHR je za takve stvari neupotrebljiv, pa bih molio ako neko poznaje nekog tko se preselio u NL za kontakt, radi nekih pitanja koje imam.
Znam da se Lolita preselila u NL, ali koliko vidim, nije se ovdje ulogirala od 2020. AKo netko kojim slučajem ima njen mail ili nešto bio bih mu zahvalan.
Trenutno sam u fazi promjene posla, i kako stvari stoje, uskoro se selim iz ovih krajeva, ali ne u UK, nego u Nizozemsku.
Nažalost, na Trkeljanju i nema neke dijaspore, a FHR je za takve stvari neupotrebljiv, pa bih molio ako neko poznaje nekog tko se preselio u NL za kontakt, radi nekih pitanja koje imam.
Znam da se Lolita preselila u NL, ali koliko vidim, nije se ovdje ulogirala od 2020. AKo netko kojim slučajem ima njen mail ili nešto bio bih mu zahvalan.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 33 times
Pošalji joj mejl putem foruma. Svatko pri registraciji mora ostaviti adresu.
A što se ostaloga tiče, javi kad se poželiš vratiti. Znaš kako se kaže - jednom moderator, uvijek moderator.
Potpisi su za budale.
-
- Been thanked: 5 times
Moj frend se prije 3 god preselio u Roterdam svom partneru Nizozemcu, ali lani se odselio s partnerom u Njemacku. Nije bas NL raj za auslandere.Nukac wrote:Mislim da dugujem malo objašnjenje zašto sam se povukao s moderatorske pozicije.
Dobio si posao tamo u struci? Ako jesi, cestitam.
Evo me.Nukac wrote: ↑14 Jul 2021, 17:01Mislim da dugujem malo objašnjenje zašto sam se povukao s moderatorske pozicije.
Najprije pozdrav svima ostalima. Nadam se da ste ok.
Nisam dugo zalazila ovdje, istina.
Nukac, odgovorila sam ti već na dva različita mjesta pa što prije vidiš.
Lani sam bila u NL u dva različita grada pa sam živjela u Ateni 8 mjeseci i sad me evo opet, nažalost, u NL blizu Utrechta pa pitaj slobodno što te zanima.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 33 times
Nizozemska je baš dosadna, ha? Meni bi u Amsterdamu vjerojatno bilo zabavno. Išao bih gledati Ajax, obilazio bih muzeje i coffee shopove, a ne bih propustio ni noćni život. Klubovi su navodno zanimljivi, može se čovjek dobro provesti.
Sumnjam da bih tužno buljio u Amstel maštajući o skoku s mosta.
Sumnjam da bih tužno buljio u Amstel maštajući o skoku s mosta.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-