što vas je danas nasmijalo
- scarletlemur
- atomski zdesna!
- Been thanked: 14 times
Optužba da mobingiram čistačicu - neistinitost i neutemeljenost kakvu doživljam kao čisti mobbing
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 6 times
[bbvideo]https://www.youtube.com/watch?v=rSvBFm_MuXw[/bbvideo]
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 6 times
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 33 times
Ona me ne zanima. Otkako je ovdje obrisala pet korisničkih računa, ne razgovaram s njom. Pokupila se s Trkeljanja skrivećki, ne govoreći nikome kakve su joj namjere, a poslije je tvrdila da joj je žao što još veću štetu nije napravila. Zašto, nemam pojma, nisam se s njom zakvačio. Dapače, bili smo u dobrim odnosima.
Pizdarije sam popravio, pokrpao sam rupe u relacijskoj bazi podataka pišući query za queryjem, čak ni bekap nisam htio vratiti iako je to što sam radio kompliciran i težak posao. Uspio sam djelomično povezati podatke iz nekoliko tablica tako da postovi imaju autora, a profil se može pretraživati, ali prikaz ipak nije originalan, zbog brojnih kontrolnih točaka koje sustav unosi automatski, što ne mogu rekonstruirati.
To što se tamo mota oko mene ne dira me uopće. Pojavi li se opet ovdje, dobit će permu čim je otkrijem.
Pizdarije sam popravio, pokrpao sam rupe u relacijskoj bazi podataka pišući query za queryjem, čak ni bekap nisam htio vratiti iako je to što sam radio kompliciran i težak posao. Uspio sam djelomično povezati podatke iz nekoliko tablica tako da postovi imaju autora, a profil se može pretraživati, ali prikaz ipak nije originalan, zbog brojnih kontrolnih točaka koje sustav unosi automatski, što ne mogu rekonstruirati.
To što se tamo mota oko mene ne dira me uopće. Pojavi li se opet ovdje, dobit će permu čim je otkrijem.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-