Chat
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 689 times
- Been thanked: 1164 times
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Sogor dobio kaznu iz Austrije za 110 km/h di je ogranicenje na 100 km/h.
Ocito ne poznaju toleranciju +10%
Ocito ne poznaju toleranciju +10%
Ja dobil prosli tjedan. Vozil 79 a ogranicenje 70 i dobil 10 000isk (oko 65€). Prije dvije godine vozil 108 di je ogranicenje 90 i dobil 37000isk (oko 250€). Ima fora ako platis unutar 3 dana od kad si dobil kaznu onda je popust nekih 20-30%
Island naravno
Island naravno
Jel sam ja to dobro shvatil da se sad bude dozvolilo svima ulazak u hrv? I ovima izvan Schengena? Stavka 4 je da treba napraviti pcr test kod ulaska u hrv? Nije mi bas sve najjasnije moram priznati 
https://www.getrevue.co/profile/croatia ... tia-510424
https://www.getrevue.co/profile/croatia ... tia-510424
Do jučer se u Hrvatsku moglo ući uz predočenje negativnog PCR testa ne starijeg od 48 sati, a u zemlju su bez testa mogle ući osobe koje su preboljele covid-19 unazad tri mjeseca uz predočenje potvrde, dok od danas mogu ući i s negativnim brzim antigenskim testom.
Na stranicama Hrvatske turističke zajednice objavljene su detaljne informacije o ulasku u našu zemlju.
Na stranicama Hrvatske turističke zajednice objavljene su detaljne informacije o ulasku u našu zemlju.
Znaci sad je dozvoljen ulazak i drzavljanima trecih zemalja po ovome uz negativan pcr test i potvrdu o uplacenom smjestaju. Jesam dobro shvatil? Pitam jer cura je iz Ukrajine pa pokusavamo naci godisnji u zemlji u koju oboje mozemo ucimarko_31 wrote: ↑01 Apr 2021, 20:00Do jučer se u Hrvatsku moglo ući uz predočenje negativnog PCR testa ne starijeg od 48 sati, a u zemlju su bez testa mogle ući osobe koje su preboljele covid-19 unazad tri mjeseca uz predočenje potvrde, dok od danas mogu ući i s negativnim brzim antigenskim testom.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 689 times
- Been thanked: 1164 times
Državljanima trećih strana omogućen je ulazak u Hrvatsku ukoliko zadovolje jedan od gore navedenih uvjeta te predoče potvrdu o uplaćenom aranžmanu u turističkom smještaju ili su vlasnici kuća ili plovila u Republici Hrvatskoj.
Mislim da si dobro shvatio....
Nista te ne kosta za svaki slucaj, sa konkretnim podacima poslati mail u HTZ.
Naravno, bilo bi dobro provjeriti i u vasim drzavama povratka (Island, Ukrajina) koji su uvjeti povratka iz Hr. Da ne bi bilo vise stete nego koristi.
Mislim da si dobro shvatio....
Nista te ne kosta za svaki slucaj, sa konkretnim podacima poslati mail u HTZ.
Naravno, bilo bi dobro provjeriti i u vasim drzavama povratka (Island, Ukrajina) koji su uvjeti povratka iz Hr. Da ne bi bilo vise stete nego koristi.
Za naše je uvjete sasvim normalan, ali nikako mu ne ide u glavu to da tamo ne vrijedi "šacološko pravilo" (iz HR) da je Ok voziti "20 preko cajgera".
Također, tamo se kamere ne postavljaju (samo) na dugim ravnim dijelovima, nego, recimo, na izlascima s autocesti gdje je ograničenje 40 ili 60. Može li se itko ovdje pohvaliti da se drži, recimo, tog ograničenja? Dovraga, da na onom izlasku (na petlji autoceste) usporim na 40, vjerojatno bi mi svi iza mene ablendali, trubili, pokazivali srednji prst i hebali sve po spisku.
Dakle, radi se o nekuženju da naše prometne navike tamo - koštaju.
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Sretan i blagoslovljen Uskrs! 
Znaci drzavljani iz trecih zemalja za ulazak u HRV moraju imat uplacen smjestaj. E sad ovdje pise da ne rezervacija smjestaja nego potvrda o uplacenom smjestaju. Kakva tocno potvrda? Primjer Airbnb di da dobim tu potvrdu? Ili od booking.com?
Državljani smo treće zemlje (i dolazimo iz treće zemlje) te smo rezervirali smještaj u Republici Hrvatskoj. Što nam je sve potrebno za ulazak u Republiku Hrvatsku?
Rezervacija smještaja nije dovoljno opravdan razlog ulaska u Republiku Hrvatsku, već je prilikom dolaska na granični prijelaz, potrebno predočiti potvrdu o uplaćenom smještaju u hotelu, kampu, kod privatnog iznajmljivača ili unajmljenom plovilu te drugom obliku turističkog smještaja.
Pored prethodno navedene potvrde potrebno je predočiti i negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa - BAT na SARS-CoV-2 koji nije stariji od 48 sati (od uzimanja uzorka do dolaska na granični prijelaz) ili obaviti PCR testiranje ili brzo antigensko testiranje - BAT na SARS-CoV-2 odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku te boraviti u samoizolaciji do prispijeća negativnog nalaza, odnosno predočiti potvrdu o cijepljenju protiv COVID-19 koje apliciraju države članice (važeća ukoliko je prošlo 14 dana od primitka druge doze cjepiva, a za cjepivo Johnson&Johnson prve i jedine doze) ili preboljenju COVID-19 (pozitivan nalaz PCR ili brzog antigenskog testa – BAT, a koji su stariji od 11, ali ne više od 180 dana od trenutka uzimanja uzorka ili potvrdu da su preboljeli COVID-19 izdanu od strane liječnika, u kojoj je naznačen datum početka bolesti, od kojega je trebalo proći više od 11, ali ne više od 180 dana).
Državljani smo treće zemlje (i dolazimo iz treće zemlje) te smo rezervirali smještaj u Republici Hrvatskoj. Što nam je sve potrebno za ulazak u Republiku Hrvatsku?
Rezervacija smještaja nije dovoljno opravdan razlog ulaska u Republiku Hrvatsku, već je prilikom dolaska na granični prijelaz, potrebno predočiti potvrdu o uplaćenom smještaju u hotelu, kampu, kod privatnog iznajmljivača ili unajmljenom plovilu te drugom obliku turističkog smještaja.
Pored prethodno navedene potvrde potrebno je predočiti i negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa - BAT na SARS-CoV-2 koji nije stariji od 48 sati (od uzimanja uzorka do dolaska na granični prijelaz) ili obaviti PCR testiranje ili brzo antigensko testiranje - BAT na SARS-CoV-2 odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku te boraviti u samoizolaciji do prispijeća negativnog nalaza, odnosno predočiti potvrdu o cijepljenju protiv COVID-19 koje apliciraju države članice (važeća ukoliko je prošlo 14 dana od primitka druge doze cjepiva, a za cjepivo Johnson&Johnson prve i jedine doze) ili preboljenju COVID-19 (pozitivan nalaz PCR ili brzog antigenskog testa – BAT, a koji su stariji od 11, ali ne više od 180 dana od trenutka uzimanja uzorka ili potvrdu da su preboljeli COVID-19 izdanu od strane liječnika, u kojoj je naznačen datum početka bolesti, od kojega je trebalo proći više od 11, ali ne više od 180 dana).
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Objavio sam prije dva i pol sata mejl koji mi je poslao Tapatalk. U međuvremenu pregledao sam server i forumske ekstenzije - nisam primijetio ništa sumnjivo. Ako postoji greška, ne mogu je naći. Zato molim da prijavite probleme koje uočite.
Stitch
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Hvala, druže. Ni ja ih ne volim. Od push-notifikacija poludim, draže su mi pull-notifikacije, tj. informacije koje sam zatražim onda kad mi zatrebaju. Katkad se pitam postoji li razlika između spambotova i push-notifikacija, jer djeluju po istom načelu. No ovdje se razmjerno mnogo ljudi služi Tapatalkom, a ja ne mogu znati kakve su im navike. Bolje da unaprijed riješim eventualne teškoće.
Stitch
-
- Information
-