Bome jesu. Fale mi.

Pa da, služi mi za poslovnu komunikaciju. Otvorim jednom dnevno da vidim što ima novoga, treba li kome čestitati rođendan, obljetnicu rada ili unaprjeđenje. I to je to, uglavnom.Stitch wrote: ↑14 Mar 2021, 20:21LinkedInom? Tamo gdje se netko od naših političara - Plenković, mislim - hvalio da je stručnjak za baze podataka? Neka, hvala!
Razumijem potrebu za poslovnom i B2B komunikacijom, ali nema mi dosadnije društvene mreže od LinkedIna. Logiram se tu i tamo, ali kakvi su to postovi, majko moja. Samo se vijesti prenose, nikakvih događaja...![]()
Ne znam što očekuješ od LinkedIna..Stitch wrote: ↑14 Mar 2021, 20:21LinkedInom? Tamo gdje se netko od naših političara - Plenković, mislim - hvalio da je stručnjak za baze podataka? Neka, hvala!
Razumijem potrebu za poslovnom i B2B komunikacijom, ali nema mi dosadnije društvene mreže od LinkedIna. Logiram se tu i tamo, ali kakvi su to postovi, majko moja. Samo se vijesti prenose, nikakvih događaja...![]()
To da, frendica mi je tako našla posao, a poslije je iskoristila LinkedIn da u toj firmi zaposli i druge. Uglavnom su posrijedi bili marketinški specijalisti i informatičari.
Linkedin je stari lisac... sinoć sam ga pustila da mi izradi summary. Evo što sam dobila:Nukac wrote: ↑16 Mar 2021, 06:35Ne znam što očekuješ od LinkedIna..
LinkedIn je profesionalna mreža, a kako ti izgledaju postovi, ovisi o tebi. Ovisi o tvojim kontaktima i firmama koje pratiš.
Meni je LinkedIn odličan. Svaki dan dobivam svježe vijesti iz znanosti i tehnologije. Nema reklama.
Naravno, neki ljudi se ponašaju kao da je LinkedIn Facebook, pa šeraju slike bolesne djece i slične stvari, ali takve odmah riješim. Ne dolazim na LinkedIn da gledam boleštine i slične stvari.
A LinkedIn je najkorisniji kad tražiš novi posao - oglasa za posao kao pljeve.
Citirala si post, nisi ga editirala. Unio sam tvoje izmjene i obrisao duplić, ali zanima me imaš li ikonicu olovke nakon objavljivanja, tj. je li riječ o zabuni ili čemu drugome. Ako štogod treba popraviti, moram to znati.Zelena Vila wrote: ↑13 Jun 2021, 09:50Linkedin je stari lisac... sinoć sam ga pustila da mi izradi summary.
E, to mi se ovdje događa od prvog dana. Valjda su ikone za citat i edit preblizu.Stitch wrote: ↑13 Jun 2021, 09:51Citirala si post, nisi ga editirala. Unio sam tvoje izmjene i obrisao duplić, ali zanima me imaš li ikonicu olovke nakon objavljivanja, tj. je li riječ o zabuni ili čemu drugome. Ako štogod treba popraviti, moram to znati.
Vrijeme za editiranje i brisanje iznosi pola sata, nismo mi Forum.hr.![]()
Users browsing this forum: CCBot and 0 guests