Napravio sam profil, i sto sad?
Dakle, zelio sam uplatit fejsu promidzbu svoje skromne stranice, ali se to moze uraditi jedino putem kreditne kartice koje nemam ili preko paypala.
I sad kad sam otvorio paypal account, trazi me kreditnu karticu ili neku americku koju naravno nemam.
Koga trebam napucat u paypalu jer nisam vidio email za pomoc?
Paypal
- MmeTipfeler
Miky, nevoljo jedna, koji si račun na PayPalu otvorio - privatni ili business? S ovim drugim nemam iskustva, ali na privatnom sam sasvim normalno prijavila Visu Electron koju mi je izdala ZaBa. U svakom slučaju, logiraj se i nađi Help&Contact pa ih pitaj.
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
Inače, nisam do jučer o tome pojma imala, ali postoji i Visa Electron koja se može kupiti na Tiskovu kiosku. I funkcionira normalno i za tuzemna i za inozemna plaćanja, može se prijaviti kod PayPala.
Mislim da se Miky upleo u neku kozmičku zavjeru.
Mislim da se Miky upleo u neku kozmičku zavjeru.

Ima netko iskustva sa paypalom?
Dakle uplacene su mi funte na paypal, mogu li funte prebaciti na svoj devizni racun?
Dodao sam deviznu vizu, ali radi automatsku konverziju (naravno po nepovoljnom tecaju) i daje samo opciju prebacivanja u kunama?
Dakle uplacene su mi funte na paypal, mogu li funte prebaciti na svoj devizni racun?
Dodao sam deviznu vizu, ali radi automatsku konverziju (naravno po nepovoljnom tecaju) i daje samo opciju prebacivanja u kunama?
-
- Information
-