Trkeljanje miriši...

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
rose madder

Post 31 Oct 2011, 17:51

Maleficent » wrote:Kako se stavlja slika? :( Objasnite mi tak da i ja mogu stavit svoju mirisnu bočicu.
ja to cinim ovako:
- copy na link slike koju zelim staviti
- na ovoj stranici kliknem na web
- pastam link u kvadratic koji se otvori
- upload
- copy BBC code na forum

i viola! :D

Da strava u novinama nije oveća, život bi bio skroz zgodna pojava.
Maleficent

Post 31 Oct 2011, 18:04

Maleficent

Post 31 Oct 2011, 18:04

rose madder » wrote: ja to cinim ovako:
- copy na link slike koju zelim staviti
- na ovoj stranici kliknem na web
- pastam link u kvadratic koji se otvori
- upload
- copy BBC code na forum

i viola! :D
Ovaj zadnji korak mi nije jasan...
rose madder

Post 31 Oct 2011, 18:16

Maleficent » wrote:
Ovaj zadnji korak mi nije jasan...
Image
copy ovaj zaokruzeni link

Maleficent

Post 31 Oct 2011, 18:18

Image
Maleficent

Post 31 Oct 2011, 18:18

Rose, uspjela sam! Hvala ti! :cerek: :D
rose madder

Post 31 Oct 2011, 18:20

weee! :lux:
no problemo :mig:

Éowyn

Post 31 Oct 2011, 21:47

Parfemi :cerek: Mene svaki parfem podsjeća na neko razdoblje u životu (zapravo na nekog frajera u životu :D )

Moj prvi parfem koji mi je tad vjerojatno bio super (imala sam nekih 15-16 godina). Prije par godina sam našla bočicu i pomirisala, čisto da se podsjetim. Malo je reći da sam se skoro ugušila od smrada.

Image.

Ovo mi je dosta dugo bio omiljeni parfem i onda mi je jednog dana postao prejak i pretežak i poklonila sam ga mami. Ona je rekla da je bapski i ne želi ga :ne zna:

Image.

Ovaj parfem više nikada kupiti, ali uvijek mi bude drago kad ga osjetim na nekome. Podsjeća me na jedno divno ljeto prije par godina:

Image

Ovaj parfem mi je definitivno jedan od najdražih. Vjerojatno bih ga koristila i dalje da ga uspijem naći jer je prilično star. Nosila sam ga duže vrijeme zapravo i jako puno ljudi me pitalo koji parfem koristim (uglavnom dečki). Miris je jako blag i miriše po bilju. Mene malo na kamilicu podsjeća.
Super mi je kod tog parfema što sam se doslovno mogla okupati u njemu i svejedno bih vrlo diskretno mirisala:

Image.

Ovaj sam bila dobila od dečka i nosila sam ga čisto radi njega. Nije bio loš, ali nisam ga ni na koji način mogla povezati sa sobom. Kad sam prekinula s njim dala sam ga sestri jer me taj miris počeo živcirati. Preslatkast/puderast/kakogod mi je.

Image

Trenutni parfem (i mislim da sam definitivno našla najbolji mogući parfem za sebe), kao što i ime govori ima vrlo diskretan miris jasmina.

Image
Desire makes slaves out of kings.
Pješčana

Post 01 Nov 2011, 17:32

Maleficent » wrote:Kako se stavlja slika? :( Objasnite mi tak da i ja mogu stavit svoju mirisnu bočicu.
možda je ovo jednostavnije:
ako je slika već na netu, odeš na sliku, desni klik, Properties, i crtl+c na adresu(url).
onda u novom postu koji pišeš klikneš na img iznad prostora za post, i ctrl+v upišeš unutar tog prostora i voila!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
MadnessInMethod

Post 01 Nov 2011, 19:19

kmek... nisam otvarala ovu temu, bila sam karakter, i onda mi se omakne.
a zašto kmečim? kmečim jer od početka godine ne mogu koristiti parfeme. prvo mi je u prvom tromjesečju bilo zlo od svih mirisa, uključujući i parfeme. pa sam onda imala reprizu. pa sam u drugom tromjesečju čudno reagirala na parfeme, ono, koža je crvenila i sl., a sada na kraju se više ni ne usudim pokušati staviti. mogao bi mi krumpir na nosu izrasti od parfema. :tuzni:

a imam ih stvarno krasnih.
prije nego što su završili u ladici na neodređeno, svakodnevno sam koristila
davidoff cool water
Image

i naomi cat deluxe with kisses
Image

a neprežaljeni favorit, kojem još uvijek čuvam tri kapi za neku stvarno posebnu prigodu mi je
naomi campbell winter kiss
Image

a jako bih voljela da me netko voli koliko ja moju jedinu majčicu, pa mi pokloni, kao ja njoj, za rođendan
valentino v
Image

inače, da vam sada krenem nabrajati što mi se još krije u ladici s parfemima, bio bi to jako duuuug post, jer moj puž-muž kada ne zna što bi mi kupio na dar, kupi mi ili naušnice ili parfem. trebam li reći da se u 9 godina godišnjica, rođendana, božiča i sličnog nakupi puno pari naušnica i puno parfema (makar se parfemi troše, za razliku od naušnica)?
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Melody

Post 01 Nov 2011, 21:36

I ja sam bila karakter, jer sad mogu samo plakati za njima, ili moliti se od rođendana do rođendana :zubo: ali evo pobrojat ću, jednom sam davno to napravila na drugom forumu, možda ova lista bude malo drukčija, jer prošao je jedan rođendan, na kojem sam upoznala Dior Miss Cherie.
Ja sam žena koja voli parfeme s karakterom, koji se osjete ali nisu vulgarni, niti preslatki. Ne volim vodenaste mirise koji mirišu na rosu i travu :D

Coco Mademoiselle, besmrtan
Image

Gucci Rush, svepriličan, diskretan, ali ne vodeno-bezličan (to mrzim :zubo:)
Image

Gucci Envy Me, apsolutno najromantičniji miris na planeti
Image

Lancome Miracle, jedini jaki parfem koji nije skupa seljačija
Image

Chanel Allure, miris koji priča priču
Image

Diore Miss Cherie, svakodnevni parfem, naoko nedužan, no divno funkcionira i kao večernji. Da nema onih neočekivanih, oštrih nota, ja bih ga svrstala u još jedan romantični, zaboravljivi parfem, ovako je dospio na VIP listu :D
Image

Givenchy Hot Couture, čisti seks :zubo:
Image

Bvlgari Omnia Amethyste, najbolje ukomponirana ruža, tako da nije patetična i ne miriše na slatko od istoimenog cvijeta :s
Image

Gucci Flora, festival osjetila :cerek:
Image

Calvin Klein Euphoria, vrlo, vrlo euforičan :D
Image

Estee Lauder Pleasures, proljeće u bočici
Image

Majko mila, ne smijem više :facepalm:
A.P.
Cactus

Post 01 Nov 2011, 22:09

Meni je ovaj bio jedan od najdražih, međutim, nigdje ga više nema u našim parfumerijama :mad:
Melody

Post 01 Nov 2011, 22:25

Vidi ima li ga na internetzu.
Maleficent

Post 02 Nov 2011, 13:12

Pješčana » wrote: možda je ovo jednostavnije:
ako je slika već na netu, odeš na sliku, desni klik, Properties, i crtl+c na adresu(url).
onda u novom postu koji pišeš klikneš na img iznad prostora za post, i ctrl+v upišeš unutar tog prostora i voila!
Cijenim trud, ali sad si mi ga zakomplicirala još više. Trebao bi netko doslovno pokazat plavuši. :o
Melody

Post 02 Nov 2011, 16:24

Uguglaš sliku, u ovom slučaju ja sam guglala 'ticu, da se nijedan parfem ne bi naljutio.
Image

Zatim odabereš jednu sliku, klikom na nju:
Image

Zatim udariš desni klik mišem na sliku, da ti iziđe ovaj lijepi mali izbornik (na kojem je i copy image location od Pješčane, ali vidim da ti se ne sviđa ta opcija :zubo:):
Image

Pa tu onda klikneš na "View image" (a copy image location isto možeš). Ja idem na view image da vidim da možda link nije dug kilometar i hoće li mi pola posta zauzeti :zubo: :
Image

Pa kad odabereš to, ukaže ti se ovo (ako si odabrala copy image location, preskačeš i ideš odmah na korak 6):
Image

Pa kad ti se ukaže, kopiraš link, desni klik i copy:
Image

Pa kad kopiraš link, dođeš na Trkelj i otvoriš post, pa zalijepiš tu link i onda ga selektiraš da poplavi, tako što klikneš lijevim klikom i prevučeš mišem preko njega:
Image

Zatim klikneš na ovo "img" dok je on još selektiran:
Image

Pa kad klikneš, dobiješ ovo:
Image

I onda pošalješ post, a u njemu 'tica naslikata :o i tu te kartoniraju jer je ovo tema o parfemima:
Image
dejzi

Post 02 Nov 2011, 16:27

Isuse, Melody. :s :s :rofl: :rofl:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Melody

Post 02 Nov 2011, 16:33

I know, i need a job :facepalm: :zubo:
Maleficent

Post 02 Nov 2011, 17:07

Image

Melody, ti si zakon! :cerek:
rose madder

Post 02 Nov 2011, 17:16

jebateled melody! :eek:
i ja cem odsad tako :D

Melody

Post 02 Nov 2011, 17:45

A na onom anamo forumu sam malo drukčije radila, jer je i lijepljenje išto drukčije :D
Dobar je taj Kenzo, Maleficent, meni možda mrvu pregorak, ali jako dobar, lijepo se razvija, to volim :D

Našla ja nekakvu akciju Kylie Minogue parfema, zna li neko kakav je, ovaj? Na koji liči? :o

Sweet Darling

Image
Pješčana

Post 02 Nov 2011, 18:20

vi mate tako puno parfema, ja u cijelom svom životu nisam imala toliko :crying:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Melody

Post 02 Nov 2011, 18:34

Moja Pješčana, otkud ti ideja da ja sve ove imam :rofl:
Samo sam pobrojala svoje najdraže, koje sam probala u životu. Od nabrojanih, imam dva i pol :zubo:
Herp
Nikki Gauda

Post 03 Nov 2011, 00:06

Melody » wrote:A na onom anamo forumu sam malo drukčije radila, jer je i lijepljenje išto drukčije :D
Erm, nije :misli: :confused:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Melody

Post 03 Nov 2011, 11:56

Herp » wrote:
Erm, nije :misli: :confused:
Jest, brate, moglo se i 'vako, a bilo je ono da klikneš img, iskoči ti ono skočno govno u koje nalijepiš link i klikneš ok. Toga vođe nema.
Maleficent

Post 03 Nov 2011, 13:27

Image

A i ovaj je mnogo dobar. :raspa:
  • Information