Nađem li drugu inačicu predloška, instalirat ću je. Ali sada je tako - Španjolci su odlučili temu više zasnovati na Prosilveru (tj. manje raditi). A on avatare ima na desnoj strani, još od phpBB-a 3.1. Ni meni se to ne sviđa, no SE Square Left, kojim se služim, prilično dobro oponaša klasičan raspored.
Ažuriranje foruma
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
to šta je svemirki je i meni ali nisan tija ništa govorit da ne ispadnen glup. budući da trkeljanje koristin i na tepsiji i na kanti to san tomu pripisa iako san bija uvjeren da san se pribacija na narančasto
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- Stitch
- Head Honcho
Orange_BBEs instalirao sam upravo zato što je svojedobno to bila jedna od rijetkih tema s avatarima na lijevoj strani. Ali sada ih ima više, a staroj inačici počeo je u nekim dijelovima štekati prikaz pa je pametnije bilo da je odmah zamijenim umjesto da čekam raspad sustava.
Potpisi su za budale.
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 42 times
Ja sam se već davno riješila straha od toga da ću ispasti glupa. Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Wow, postala sam moderatorica. :)
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Ista stvar i noćas, čak ni ultrabrzi NVMe server nije imun na manipulacije s bazom podataka. Obrisao sam nepotreban balast i modernizirao editor za pisanje. Pazio sam ima li koga da ne remetim čitanje ovima što ne mogu spavati, no ne mogu stalno motriti, moram istodobno i raditi.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
Ne znam jesu li developeri što zabrljali, ništa nisam primijetio, no predlažu novo ažuriranje, neuobičajeno brzo nakon prethodnog. Riješit ću to noćas, pretpostavljam da smetnji u funkcionalnosti zapravo nema nego da je razlog novi phpBB, inačica 3.3.1, koju još nemamo.
Potpisi su za budale.
- admin
Ažurirat ću poslije ponoći dvije ekstenzije, ali forum još neću dirati. Nemam vremena, instaliranje phpBB-a 3.3.1 trajat će razmjerno kratko, no trebam i predloške zamijeniti novima, a ima ih 29, kao i prijevode. Sâm sam sebi zakomplicirao posao dodavanjem novih tema. 
Ostavit ću to za vikend, najvjerojatnije. Preskočili smo phpBB 3.3.0 zbog nekompatibilnosti softvera, valjda se stanje dosad promijenilo. O svemu ćete na vrijeme biti obaviješteni.
Ostavit ću to za vikend, najvjerojatnije. Preskočili smo phpBB 3.3.0 zbog nekompatibilnosti softvera, valjda se stanje dosad promijenilo. O svemu ćete na vrijeme biti obaviješteni.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
Ažurirao sam neke manje "plugine", no to je zasad tô - za velike stvari trenutačno nemam volje, premoren sam. Izmoždile su me druge instalacije.
Vidjet ćemo što nam donosi vikend. Možda bude lakše kad se najedem kolača.
Vidjet ćemo što nam donosi vikend. Možda bude lakše kad se najedem kolača.
Potpisi su za budale.
- admin
Editor za pisanje opet je unaprijeđen, treći ili četvrti put u zadnja dva mjeseca, ali nema u njemu osobitih novosti - ikonice su povećane kako bi korisnici lakše tipkali na tabletima i smartfonima, to se zove optimizacija za mobilne uređaje, no nije dodano ništa čega nije bilo prije.
Ako vam što zapne, očistite "cache" u pregledniku.
Ako vam što zapne, očistite "cache" u pregledniku.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
Forum je ažuriran na phpBB 3.2.10, a dodao sam i dvije inačice predloška koji se prikladno zove Virus. 
Kako programerska zajednica više neće razvijati seriju 3.2.x, idući put prelazimo na 3.3.2 ili 3.3.3 - preskočit ćemo 3.3.0 i 3.3.1, ali prilično veliku rekonstrukciju Trkeljanja ne mogu izbjeći iako sam je odgodio koliko se moglo. Uživajte, zasad sam gotov.
Kako programerska zajednica više neće razvijati seriju 3.2.x, idući put prelazimo na 3.3.2 ili 3.3.3 - preskočit ćemo 3.3.0 i 3.3.1, ali prilično veliku rekonstrukciju Trkeljanja ne mogu izbjeći iako sam je odgodio koliko se moglo. Uživajte, zasad sam gotov.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Izašao je phpBB 3.2.11. Iako su rekli da neće. Navodno popravlja neke sigurnosne propuste koji se rijetko pokažu opasnima pa su na njih zaboravili, ali da su tako banalni, ne bi objavili zakrpu nakon najave da u studenome ove godine prestaju podržavati inačicu 3.2. Paralelno je u rad pušten phpBB 3.3.2.
Propade mi noćašnji trud, džaba sam krečio. Ništa, instalirat ću i to, nema smisla da posao obavim napola. U ponoć ću zaključati forum. Strpite se dok to ne riješim, neće dugo trajati.
Potpisi su za budale.
- admin
Forum je opet funkcionalan, završilo je i 14. ažuriranje sustava od listopada 2016. godine i moga preuzimanja svete (i tegobne!) administratorske dužnosti. 
Do daljnjega plandujem, čisto da znate!
Do daljnjega plandujem, čisto da znate!
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
Proširio sam statistiku, to možete vidjeti na naslovnici, ali sve ekstenzije ipak nisam aktivirao. Ovaj forum ima blaga skrivenoga, ne valja ga odmah ispucati. Što ću poslije raditi...
Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 217 times
- Been thanked: 228 times
Uuuu, ovaj mi se pravo sviđa:Stitch wrote: ↑28 Nov 2020, 12:24Idi u klinac, mislio sam da kvar prijavljuješ.
Smajlići su stara stvar, ne pratiš na satu.![]()
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- Stitch
- Head Honcho
Editor je opet moderniziran, na GitHubu uz novu inačicu zabilježeno je ovo.
Većih promjena zapravo nema (osim političkih). Tagovi ostaju uobičajeni.Changelog
3.3.1 - 2021-01-04
- Joe Biden wins the US Presidential election.
- Fixed missing IMG, URL and FLASH BBCode buttons from Quick Reply.
- Fixed issues with duplication of BBCode button bars in Quick Reply when using Quick Reply Reloaded and other Quick Reply extensions.
- Fixed the names of example sites in the BBVideo/Media Embed Wizard.
- Added European Portuguese translation.
Code: Select all
[font], [highlight], [align], [float], [pre], [s], [sup], [sub], [glow], [shadow], [dropshadow], [blur],
[fade], [dir], [marq], [spoil], [hidden], [offtopic], [mod], [nfo], [soundcloud], [youtube]Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Imamo 30 ekstenzija, i sve su zelene, što znači ažurirane na posljednju inačicu. Da nisu, sustav bi ih označio crvenom bojom. Unatoč tomu, Tapatalk povremeno prijavljuje probleme sa spajanjem. Uzrok kvara nisam uspio utvrditi, a nitko se i ne žali pa to mogu ostaviti po strani. Zaštita od spambotova međutim uopće ne funkcionira, server je zatrpan smećem koje redovito moram čistiti. Zašto Akismet ne radi, nemam pojma, ali već neko vrijeme ne filtrira poštu kako Bog zapovijeda. Dobivam cijelo čudo poruka, od toga kako se riješiti gljivica na nogama do toga kako instalirati protuprovalni alarm u garaži. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-