Tocno sam mislio da ti je na listi
Chat
Dobili ste prije tjedan dana mail u kojem vas EasyJet obavještava da je taj dan navodno refundirao let na vaš MC?
Dobio sam ja dva takva.
Za dva različita leta.
Za jedan od njih upravo dobih novi mail u kojem me obavještavaju da će refundacija uslijedeie u slijedećih 10 dana.
Živi bili pa vidjeli.
Dobio sam ja dva takva.
Za dva različita leta.
Za jedan od njih upravo dobih novi mail u kojem me obavještavaju da će refundacija uslijedeie u slijedećih 10 dana.
Živi bili pa vidjeli.
Jedan mail, drugi dan sjelo...ali moram cekat da prodje ciklus naplate i tek onda mogu raspolagati novcima...ako nista vidljivo je...
Jedino sto mi pada na pamet za vase primjere je da ako netko ima vise rezervacija, da isplacuju jednu po jednu...da kao svakome malo vrate...
Jedino sto mi pada na pamet za vase primjere je da ako netko ima vise rezervacija, da isplacuju jednu po jednu...da kao svakome malo vrate...
The total refund should show as available funds within the next 10 days.
Thank you again for your patience.
...to je ovaj mail? Takodjer ga dobio, a novci vraceni prije 6 dana...ah, majstori se malo pogubili....
Thank you again for your patience.
...to je ovaj mail? Takodjer ga dobio, a novci vraceni prije 6 dana...ah, majstori se malo pogubili....
Sad sam dobio taj drugi mail i za drugu rezervaciju.
Za onu treću (koja je bila tjedan dana kasnije) još ni jedan mail.
Džumbus.
Ali, ništa, i znali smo da će vađenje žive love biti ko čupanje zuba tigru bez anestezije.,
Za onu treću (koja je bila tjedan dana kasnije) još ni jedan mail.
Džumbus.
Ali, ništa, i znali smo da će vađenje žive love biti ko čupanje zuba tigru bez anestezije.,
- chillout23
- Been thanked: 2 times
Poštovanje svima
imam jednu molbu, pa da se javi netko ako treba ili želi...
naime, zbog promjene satnice katamarana i trajekta i svega skupa, morao sam stornirati kartu za Flixbus i dobio sam vaučer od 93,00kn.
Kako neću biti u mogućnosti putovati nakon ovog ljeta (odnosi se i na 2021. godinu) vaučer ću izgubiti.
Pokušao sam s njima sad pol sata objašnjavati i molio ih za povrat, ali traže da im se plati 110kn taksi za storno novaca
Da li ima netko da mu proslijedim vaučer i da mi uplati 90,00kn na račun?
Vaučer vrijedi do 15.07.2021.
Ako ima netko, molim na PP...odgovaram čim prije budem mogao.
imam jednu molbu, pa da se javi netko ako treba ili želi...
naime, zbog promjene satnice katamarana i trajekta i svega skupa, morao sam stornirati kartu za Flixbus i dobio sam vaučer od 93,00kn.
Kako neću biti u mogućnosti putovati nakon ovog ljeta (odnosi se i na 2021. godinu) vaučer ću izgubiti.
Pokušao sam s njima sad pol sata objašnjavati i molio ih za povrat, ali traže da im se plati 110kn taksi za storno novaca
Da li ima netko da mu proslijedim vaučer i da mi uplati 90,00kn na račun?
Vaučer vrijedi do 15.07.2021.
Ako ima netko, molim na PP...odgovaram čim prije budem mogao.
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Je li to za odredjenu destinaciju? Ako je za bilo koju mogla bih biti zainteresirana, posto i puno putujem busom

- chillout23
- Been thanked: 2 times
Bilo koja
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
-
nasmijanonebo
Nvnk i nuki, brat mi zeli na planinarenje za 10 dana u Sloveniju na 1 dan s drustvom. Moze li kao hrv. drzavljanin, a da ne mora u karantenu u Slo?
Na stranicama HAK pise da je Hrv na zutoj listi u Sloveniji. Za ulazak i ostanak u Slov. hrv. gradjani moraju u 14 dnevnu izolaciju, izuzeci su dnevni radni migranti. Nije mi jasno po ovom mogu li i jednodnevni izletnici iz Hr uci u Slo i bez problema se vratiti u Hr?
Na stranicama HAK pise da je Hrv na zutoj listi u Sloveniji. Za ulazak i ostanak u Slov. hrv. gradjani moraju u 14 dnevnu izolaciju, izuzeci su dnevni radni migranti. Nije mi jasno po ovom mogu li i jednodnevni izletnici iz Hr uci u Slo i bez problema se vratiti u Hr?
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Ne može ući u Sloveniju bez karantene.
Rumeni seznam
Če država ni niti na seznamu varnih (zeleni seznam) niti na seznamu držav s poslabšano epidemiološko situacijo (rdeči seznam), se šteje, da je na rumenem seznamu.
Državljan Slovenije in tujec z urejenim stalnim ali začasnim prebivališčem v Sloveniji lahko v Slovenijo iz države članice Evropske unije ali schengenskega območja, ki je uvrščena na rumeni seznam, vstopi brez odrejene karantene, če predloži dokazilo, da ne prihaja iz držav z epidemiološko visokim tveganjem za okužbo z nalezljivo boleznijo COVID-19 (rdeči seznam), na primer originalni račun za plačilo nastanitve v teh državah, dokazilo o lastništvu nepremičnine ali plovila, na katerem so bivali, uradni seznam posadke v primeru najema plovila oziroma drugo ustrezno dokazilo. Če tega ne morejo predložiti ali dokazati, se šteje, kot da prihajajo iz države z rdečega seznama.
Za druge osebe je obvezna 14-dnevna karantena, razen če oseba sodi med katerokoli izmed 16 izjem v 1. odstavku 10. členu odloka.
Rumeni seznam
Če država ni niti na seznamu varnih (zeleni seznam) niti na seznamu držav s poslabšano epidemiološko situacijo (rdeči seznam), se šteje, da je na rumenem seznamu.
Državljan Slovenije in tujec z urejenim stalnim ali začasnim prebivališčem v Sloveniji lahko v Slovenijo iz države članice Evropske unije ali schengenskega območja, ki je uvrščena na rumeni seznam, vstopi brez odrejene karantene, če predloži dokazilo, da ne prihaja iz držav z epidemiološko visokim tveganjem za okužbo z nalezljivo boleznijo COVID-19 (rdeči seznam), na primer originalni račun za plačilo nastanitve v teh državah, dokazilo o lastništvu nepremičnine ali plovila, na katerem so bivali, uradni seznam posadke v primeru najema plovila oziroma drugo ustrezno dokazilo. Če tega ne morejo predložiti ali dokazati, se šteje, kot da prihajajo iz države z rdečega seznama.
Za druge osebe je obvezna 14-dnevna karantena, razen če oseba sodi med katerokoli izmed 16 izjem v 1. odstavku 10. členu odloka.
-
nasmijanonebo
Hvala na informaciji, rekla sam burazu da nemre.
- Nukac
- Davorich
Ne znam kako to funkcionira u praksi.
Ja sam u kategoriji tujca s stalnim bivanjem, prolazim granicu bez da me itko ista pita. Nekad mi cak ne pogledaju ni osobnu.
Kolegica je rekla da je jedan njezin frend htio ici kupit gume u Slo. Vratili ga.
Ja sam u kategoriji tujca s stalnim bivanjem, prolazim granicu bez da me itko ista pita. Nekad mi cak ne pogledaju ni osobnu.
Kolegica je rekla da je jedan njezin frend htio ici kupit gume u Slo. Vratili ga.
Mislim da je alternativa za karantenu ak pokažu negativan test star najviše 36 sati. Al nisam ziher.nasmijanonebo wrote: ↑23 Jul 2020, 10:39Nvnk i nuki, brat mi zeli na planinarenje za 10 dana u Sloveniju na 1 dan s drustvom. Moze li kao hrv. drzavljanin, a da ne mora u karantenu u Slo?
Doduše, u praksi dođe na isto.
Najzanimljivije je to da imaju veću šansu da planinare u Italiji nego u Sloveniji. Naime, ovo su pravila za tranzit kroz Sloveniju:
https://www.policija.si/medijsko-sredis ... -pojasnilo
A u Italiju se, ako se ne varam - može?
- Nukac
- Davorich
Bas sam neki dan vidio sokantnu cinjenicu.
Iz Hrvatske mozes u UK, ali ako si iz Slovenije - karantena.
A Slo ima daleko bolju korona situaciju a UK je u Slo na zelenoj listi.
Iz Hrvatske mozes u UK, ali ako si iz Slovenije - karantena.
A Slo ima daleko bolju korona situaciju a UK je u Slo na zelenoj listi.
-
- Information
-