moj odgovor znaš .... ajde, nije Varšava tako loš gradNukac wrote: ↑09 Jul 2020, 20:10U petak bi trebao ici u Poljsku, turisticki.
Nazalost let nije otkazan a kartu sam kupio preko posrednika. Sto znaci skoro nemoguce dobit refund.
Poljska jos uvijek ima 200-300 novih slucajeva dnevno.
Jel bi vi na mojem mjestu otisli na putovanje ili ne?
Karta je kupljena davno prije korona krize.
Chat
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
collect moments, not things
200 - 300 na 40 milja je ko 20 - 30 na 4 milje (dakle, 5 puta manje od HR) ili kao 10 - 15 na 2 milje (dakle, manje i od Slovenije iz koje ideš, Nukac). 
Jedino provjeri trenutačna pravila, da te ne bi puknuli u karantenu, bilo kad ideš tamo ili kad se vratiš.
Jedino provjeri trenutačna pravila, da te ne bi puknuli u karantenu, bilo kad ideš tamo ili kad se vratiš.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 689 times
- Been thanked: 1164 times
Nuki, sretno, držim fige da ne pokupiš štogod. 
Potpisi su za budale.
Ja bih trebao dobiti na SLO karticu, za koju nemam e-bankarstvo, tako da neću moći znati je li stvarno sjelo bar do svog slijedećeg posjeta banci. Za kojeg ne znam kad će se dogoditi, jer mi se samo zbog toga ne ide. (U najgorem slučaju, znat ću kod slijedećeg mjesečnog izvješća, tamo negdje za 3 - 4 tjedna.)
Mogu ti reci za Premier inn, pa mozda netko zna za travelodge.
Premier inn family rooms su : double bed, sofa (koja sluzi kao treci krevet) i sklopivi krevet (nazovimo ga vojnicki, makar sam ja spavao bez nekih vecih problema 3-4 dana na njemu).
E sad, premier inn family rooms su za 2 odrasla i dvoje djece do 14 god (po njihovim pravilima).
Travelodge reklamira family rooms ali mogu 3 odrasla i dijete. Mislim da je ipak princip isti, normalni krevet i sofa (za tri odrasla) i dodatni krevet (za dijete). Tako da za trojicu ne bi smjelo biti neudobno (4 adults i ne smiju u sobu; ali naravno i to je moguce zaobici).
Poanta, ako se reklamiraju da mogu 3 odrasla sigurno treci nije djecji krevet. (Malo i review-e procitaj)
Premier inn family rooms su : double bed, sofa (koja sluzi kao treci krevet) i sklopivi krevet (nazovimo ga vojnicki, makar sam ja spavao bez nekih vecih problema 3-4 dana na njemu).
E sad, premier inn family rooms su za 2 odrasla i dvoje djece do 14 god (po njihovim pravilima).
Travelodge reklamira family rooms ali mogu 3 odrasla i dijete. Mislim da je ipak princip isti, normalni krevet i sofa (za tri odrasla) i dodatni krevet (za dijete). Tako da za trojicu ne bi smjelo biti neudobno (4 adults i ne smiju u sobu; ali naravno i to je moguce zaobici).
Poanta, ako se reklamiraju da mogu 3 odrasla sigurno treci nije djecji krevet. (Malo i review-e procitaj)
Bio sam već u Premier Innu i taj neki "drugi krevet za treću odraslu osobo" mi je bio sasvim OK. A i na fotkama tak izgleda. U Travelodgeu još nisam bio i na fotkama mi djeluje vidljivo manje. Baš ko što kažeš, za djecu, ali ne preveliku. 
Glede pak pravila, Premier Inn ima kategoriju "twin" koja se nudi prilikom bukiranja, a ta riječ jasno ukazuje na to da drugi krevet u sobi mora biti za odraslu osobu. Travelodge pak toga u procesu bukiranja nema, nego samo nudi "extra bed", opcija 1 ili opcija 2 komada u sobi. To mi ne zvuči kao da na njima očekuju odrasle osobe.
Uostalom, zbog nečega Premier Innovi i jesu skuplji od Travelodgeova.
Glede pak pravila, Premier Inn ima kategoriju "twin" koja se nudi prilikom bukiranja, a ta riječ jasno ukazuje na to da drugi krevet u sobi mora biti za odraslu osobu. Travelodge pak toga u procesu bukiranja nema, nego samo nudi "extra bed", opcija 1 ili opcija 2 komada u sobi. To mi ne zvuči kao da na njima očekuju odrasle osobe.
Uostalom, zbog nečega Premier Innovi i jesu skuplji od Travelodgeova.
Ne mozda previse pretjeranu...moralo bi danas/sutra...valjda ne idu logikom, svakom tko ima vise rezervacija cemo malo sa zadrskom vracati...ako ne dodje do kraja tjedna pisi im (ili privatne poruke na drustvene mreze)
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Mamma mia te privukao na taj otok?Nukac wrote:Skiathos je europski St Marteen.
Trebao sam ici tamo krajem lipnja.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Mama mia? Kaj je to?
Kao sto sam napisao, plaza koja se nalazi na samom pocetku piste, i gdje lezis na plazi a avioni tutnje iznad tebe.
Miris kerozina a ne neki sranjski americki film.
Kao sto sam napisao, plaza koja se nalazi na samom pocetku piste, i gdje lezis na plazi a avioni tutnje iznad tebe.
Miris kerozina a ne neki sranjski americki film.
-
- Information
-