sad će ti biti u novoj sezoniHekatonhir wrote:Ima
Od tih aktualnih, volim Kosti, pogotovo ako se pojavi Billy Gibbons i glumi samog sebe. Nategnuo bih mu kćerku samo da mene pokuša ostaviti golog u pustinji.![]()
.
Aktualne serije
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ako je nekome ubitačno dosadno, a voli tupaste pokušavam-bit-sf-a-zapravo-sam-teen serije ima jedna No Ordinary Family. Otkazana je nakon prve sezone mislim, meni baš bila zabavna.
I naletjela sam na jedan žešći treš, My Babysitter's a Vampire. Disney produkcija.
I naletjela sam na jedan žešći treš, My Babysitter's a Vampire. Disney produkcija.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ja sam ovakva s filmovima. samo sto ih i pogledam i dva dana kasnije nemam pojma da jesam.harpy wrote:
Ja sam od onih koji skinu, pa ne pogledaju, smrznu, pa nakon dve godine bace, pročitaju, pa nakon tjedan dana ne znaju kaj su pročitali
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Ja pratim hrpu serija kako kada stignem.
Najdraže su mi: True Blood, Game of Thrones, Mad Men, Bones, House, Misfits.
Midsomer Murders, Hercule Poirot, 'Allo 'Allo, The Tudors.
Pratim jer nemam život: Awkward, Buffy(povremeno gledam sve ponovo kada nemam što drugo), Haven, Greek.
Sramota me i reći da sam i ovo gledala: The Vampire Diaries, Hot in Cleveland, The Gates, Privileged, How I Met Your Mother, Glee.
Sjećam se da sam gledala i The New Statesman, The Office, Fawlty Towers.
I valjda treš najveći ikad, gledala sam i Strasti, ne sve ali gledala sam.
Neke su davno završile, neke nisu doživjele drugu sezone, a neke čekam da krene nova sezona i tako...
Najdraže su mi: True Blood, Game of Thrones, Mad Men, Bones, House, Misfits.
Midsomer Murders, Hercule Poirot, 'Allo 'Allo, The Tudors.
Pratim jer nemam život: Awkward, Buffy(povremeno gledam sve ponovo kada nemam što drugo), Haven, Greek.
Sramota me i reći da sam i ovo gledala: The Vampire Diaries, Hot in Cleveland, The Gates, Privileged, How I Met Your Mother, Glee.
Sjećam se da sam gledala i The New Statesman, The Office, Fawlty Towers.
I valjda treš najveći ikad, gledala sam i Strasti, ne sve ali gledala sam.
Neke su davno završile, neke nisu doživjele drugu sezone, a neke čekam da krene nova sezona i tako...
I'm disturbed, I'm depressed, I'm inadequate, I've got it all!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
To! Billy je car.Pješčana wrote:sad će ti biti u novoj sezoni
Pa ni ja, samo jednu gledam. Dobro, dvije. Ali ove "originalne" ne volim.Vodena wrote:ja ne volim te csi serije
Zašto nitko osim mene ne prati one lude vatrogasce? Serija je predobra, apsolutno najbolja u posljednjih 200-tinjak godina.
Potpisi su za budale.
rh4ps0dy wrote:Ja volem Boardwalk Empire, al nije baš za svačiji ukus.![]()
Gledala, ali nakon što mu je mali pregažen i još kad se onaj šef ubio, zašli su u melodramu. Nije to više to.Hekatonhir wrote:
Zašto nitko osim mene ne prati one lude vatrogasce? Serija je predobra, apsolutno najbolja u posljednjih 200-tinjak godina.
Predlažem Entourage. Presmiješno i zabavno. Ekipa iz NY-a u Hollywoodu ima bakanalije.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Onda ima svašta:dimnjak wrote:hvala na pomoci, al ne mogu gledat nacionalnu televiziju. niti kablovsku. vjera mi brani.
samo download.
IT crowd
Rescue me
Sons of anarchy
Mad men
- Stitch
- Head Honcho
Ne sjećam se više gdje to pratim, na FOX-u ili AXN-u, ne pamtim te akronime. Ali ne govorim samo o našim kanalima.dimnjak wrote:gledala sam ih. zar nije ona zavrsila?
Meni je to realno, ipak su posrijedi tragedije.Serenità wrote:Gledala, ali nakon što mu je mali pregažen i još kad se onaj šef ubio, zašli su u melodramu. Nije to više to.
Potpisi su za budale.
fakat, rescue me jos ide http://www.imdb.com/title/tt0381798/
mislila sam da je 6. bila zadnja. ne znam zasto.
- Stitch
- Head Honcho
Mah, i da nema novih nastavaka - opet gledam, toliko mi je dobra.dimnjak wrote:fakat, rescue me jos ide http://www.imdb.com/title/tt0381798/
Potpisi su za budale.
Ali bila je na početku presmiješna serija. Ne mogu se prešaltat na melodramu kad znam da sam se prije trgala na tu cijelu spiku.Hekatonhir wrote:
Meni je to realno, ipak su posrijedi tragedije.
Kad smo već kod AXN-a, tamo sam gledala španjolsku kriminalističku Cuenta atras, Odbojavanje. Par nastavaka nisam, rado bih je se domogla, ali nema izvora, bar ja nisam našla.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Kronično sam u zaostatku sa serijama. Zadnje što sam pratila je Mad Men, House Six feet under (Peter Krause
zbog njega sam odgledala i Dirty Sexy Money) i Desperate Houseviwes. I onu drugu bolničku, ne Uvod u anatomiju nego Privatnu praksu, što je nastala iz ove valjda.
Gledala sam i sve žive humoristične na Foxu.
I da budem na kraju totalno nekul, popratila sam jednu tursku sapunicu. I potresla me.
bliss me sjetila na Tru Calling!
Kako sam bila iživcirana kad sam shvatila da nema više.
Gledala sam i Reži me, ali kasnije su prešli u teži bizarluk.
Boston Legal mi je jedna od dražih. Ally McBeal također.
Malcolm u sredini i Dadilja. Svih pet puta, da (Niles
). Svi vole Raymonda. 
Gledala sam i sve žive humoristične na Foxu.
I da budem na kraju totalno nekul, popratila sam jednu tursku sapunicu. I potresla me.
bliss me sjetila na Tru Calling!
Gledala sam i Reži me, ali kasnije su prešli u teži bizarluk.
Boston Legal mi je jedna od dražih. Ally McBeal također.
Malcolm u sredini i Dadilja. Svih pet puta, da (Niles
- Stitch
- Head Honcho
A kako se zove ona opičena serija o čovjeku koji ima popis u džepu i rješava se dugova iz prošlosti jer se boji loše karme?
Stao mi mozak, potpuno. Ali ta mi je odlična.
Potpisi su za budale.
my name is earl.Hekatonhir wrote:A kako se zove ona opičena serija o čovjeku koji ima popis u džepu i rješava se dugova iz prošlosti jer se boji loše karme?
odlicna!
- Stitch
- Head Honcho
Sad se sjetih još jedne. Trava. Tu ne pratim redovito, ali kad naletim - gledam.
Sad se sjetih još jedne. Trava. Tu ne pratim redovito, ali kad naletim - gledam.
Potpisi su za budale.
Jedva čekam!rh4ps0dy » wrote:
U nedjelju.U ponedjeljak popodne se već može khm potpuno legalno kupiti u Hrvatskoj.
Dead like me nije baš nova, odavno je ukinuta. Predobra je bila, šteta.
E da, tko voli SF i dobru zezanciju, preporučujem Supernatural.
Da, i dobre komade.
-
- Information
-