Chat
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Dobro je dok ga ne pomijesamo sa luksemburskim Schengenom 
Pa i ja sam bio jučer
Za rampu ne znam, i ja sam platio, znam samo da sam jedva našao auto u onoj šumi. Ali nije mi se digla rampa dok nisam ubacio karticu.
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Lipo, lipo, mi radnicka klasa sljakamo, a vi landrate..
Rezervirao sam hostel u Glasgowu naravno jos prije svega ovoga i besplatno otkazivanje je do 2 dana prije prvog nocenja. Rezerviral sam direktno na stranici hostela. E sad prvi put sam im poslal mail(pitanje u vezi kuhinje) i kroz par dana su odgovorili znaci odgovaraju na mail, ali kad je sav ovaj kaos krenul poslao sam jos dva puta da bi otkazao rezervaciju ali mi nitko nije odgovorio. Pokusao sam zvat jednom i nista. Ocito je da ne rade ali na koji nacin da ja sad otkazem rezervaciju? Imam vremena do 13.6.ako se ne varam i strah me da mi ne uzmu novce a to je poprilican iznos za 8 nocenja za 4 osobe.
Dobio sam nekaj puno sličnije starom, ali još uvijek ne sasvim identično.
Marko, kak se ti snalaziš glede toga?
Imal sam sličan slučaj u Fort Williamo, ali, srećom, prek Bookinga, pa mi je Booking to i riješio.Niko wrote: ↑24 May 2020, 11:45Rezervirao sam hostel u Glasgowu naravno jos prije svega ovoga i besplatno otkazivanje je do 2 dana prije prvog nocenja. Rezerviral sam direktno na stranici hostela. E sad prvi put sam im poslal mail(pitanje u vezi kuhinje) i kroz par dana su odgovorili znaci odgovaraju na mail, ali kad je sav ovaj kaos krenul poslao sam jos dva puta da bi otkazao rezervaciju ali mi nitko nije odgovorio. Pokusao sam zvat jednom i nista. Ocito je da ne rade ali na koji nacin da ja sad otkazem rezervaciju? Imam vremena do 13.6.ako se ne varam i strah me da mi ne uzmu novce a to je poprilican iznos za 8 nocenja za 4 osobe.
Je li hostel možda na Facebooku?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 619 times
- Been thanked: 958 times
Ne može ni biti identično, predložak je ažuriran u skladu s novim phpBB-om. Ako mene pitaš - nagore. Umjesto da uzme klasične fontove, autor je posegnuo za Googleovim, što možda bolje izgleda na mobilnim uređajima, ali laptopi i desktopi dobivaju zrnata slova. Ekrani su veći, naprosto.
Još tražim način da to promijenim, trebat će mi nešto vremena da se snađem u bitno drukčijoj strukturi i kodu.
Potpisi su za budale.
Pojma nemam, prebacio sam na taj Absolution, malo je čudno, tj drugacije nego prije...ah, sve je stvar navike, naviknut ćemo se i na ovo....čak mi se taj prosilver nakon 2-3 logiranja počeo činiti ok...
Sve preko moba, nisam probao vidjeti kako izgleda na laptopu...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 619 times
- Been thanked: 958 times
Ako vam se novi Absolution ne sviđa, za što vas ne mogu kriviti, iskušajte druge predloške, od jutros ih je 19. Logotip Trkeljanja sredit ću naknadno, bitno da tzv. korisničko iskustvo ostane nepromijenjeno. 
Potpisi su za budale.
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
Btw, koliko vam je sve skupa putovanja otpalo radi korone?
Ja sam trenutno na 4
- Isle of Man
- St.Petersburg
- Indonezija
- Prag
sljedeće putovanje imam krajem 10.mjeseca, nadam se da je niz prestao sa ovom gore listom -_-
Ja sam trenutno na 4
- Isle of Man
- St.Petersburg
- Indonezija
- Prag
sljedeće putovanje imam krajem 10.mjeseca, nadam se da je niz prestao sa ovom gore listom -_-
collect moments, not things
-
- Information
-