ickea triba izbrisat iz tkiva prostorvremena, a ne samo sa fejsa i jutuba (ne znam da li je izbrisan, ovo ode mi je prva informacija). katkad budem i ja slabe koncentracije pa dozvolim u rl da budem uvučen u raspravu oko teza i tvrdnji dotičnog. kad se samo sjetim koliko je vremena, intelektualnog truda, neprospavanih noći mnogih pametnih ljudi bilo potrebno samo da bi rekli andromeda nije zvijezda, to je druga galaksija dođe mi fizički slabo kad pročitam ovog tupana kad napiše da se engleska kraljica transformira u guštera. to se kosi sa apsolutno svim zakonima fizike, a on to izvuče iz guzice i ljudi to puše.
također spominjanje "njih". "oni" ne postoje. postoje samo ljudi čiji su preci mislili dugo unaprijed pa su umjesto u kafane i kažine zaradu investirali u djecu i obrazovanje. koliko vas je spremno danas investirati samo pišljivih 10 kiloeura koje više nikad nećete vidjeti, ali će svaki unuk zato imati 100?
"oni" postoje samo u glavama neobrazovane rulje kojoj je krajnji domet kad se domogne 50 kilokuna da rođo iz minkena dotira bendžu 3 jahre, kao nov, sa alu felgama.
ja uvik imam spreman test: kad god ustanovim da neko prosipa gluposti od ickea i spominje "njih" dam mu da nacrta C iz rješenja neodređenog integrala u kartezijevom kooridnatnom sustavu.