Pogodi gdje sam bio/bila
-
- Been thanked: 10 times
E sto nisam vidjela prije ovu fotku, bila je do ljeto u apartmanu kraj tih skalinaNiko wrote:
Bit ce islandske pod temu island. Nakupilo ih se zadnjih par dana.
Mislim da ce ovo biti ultra lako al svejedno
Di sam to bio ja?

Nuki, Tokio?
-

Mozete pogoditi blizu kojeg grada sam ili naziv ovog velikog polja...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 44 times
NN, a i drugi - prvi tag, onaj koji sadržava link na postimages.org, treba obrisati. To vrijedi i za zadnji, koji zatvara tag url. Ono između, tagovi img, treba ostati. Hot linking odnosno prikazivanje fotke s linkom koji vodi na hosting-kompaniju - ili bilo koju drugu - nije poželjna praksa. Pače, postoji softver koji sprečava takve stvari.
Potpisi su za budale.
-
Na forumu sam iskljucivo preko ttalka. Na ttalku ja to ne vidim. I brisem uvijek pri stavljanju fotke u post link na hosting firmu.
-
Pa uvijek uzimam s postim opciju "Direct link".Stitch wrote:Provjeri imaš li opciju "direct link", koja uklanja tagove viška i daje link izravno na fotku.
-
Nije.
Orijentir vam moze biti ona najvisa planina j daljini. Spada u top 5 najvisih planina u Hr.
Orijentir vam moze biti ona najvisa planina j daljini. Spada u top 5 najvisih planina u Hr.
-
Ne. Recimo da je povijest tog polja, po jednom mitu, odredila topovska kugla s tvrdjave iznad polja.
A u biti je korupcija odredila. Ne danasnja, ofc.
A u biti je korupcija odredila. Ne danasnja, ofc.

-
Nije.
U tom gradu/gradicu (makar ja stojim 5 km od tig grada) je nesto naj u Europi. Prirodna znamenitost.
A i jako im zanimljiv i jedan sportski objekt, po necemu se nasao na nekim svjdtskim listama..
U tom gradu/gradicu (makar ja stojim 5 km od tig grada) je nesto naj u Europi. Prirodna znamenitost.
A i jako im zanimljiv i jedan sportski objekt, po necemu se nasao na nekim svjdtskim listama..
-
- Information
-