Chat
Lupocet je samo primjer...inace uvijek mi je zanimljivo kako je i taj najobicniji, najjeftiniji paracetamol 4x skuplji kod nas nego u uk.
Sto se opskrbe tice, tesko je nesto pametno reci, za sada sve funkcionira, kamioni dolaze, za dalje cemo vidjeti.
Tu je Paracetamol u običnim dućanima na policama tj ako ga uspiješ uloviti.
Kutija dođe cca euro.
Inače life in Netherlands goes as usual, bar tu gdje sam ja. Ljudi se baš i ne drže samoizolacije.
Trebala bih selit u Amsterdam za dva tjedna pa ćemo vidjeti kakvo je stanje tamo.
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Napada virus sve, na zalost. Prvo je napao starije, a sad prelazi i na mladje.
Pitanje za dobre znalce cijena aviokarata do Kine: kolike su bile cijene aviokarata u prosicnu i sijecnju iz Milana do kineskih gradova?
U sjev. Italiji radi 500.00p Kineza. Vecina rade jako potplacene poslove. Navodno je ogrokna vecina isla doma do Kine za kinesku NG i vratila se u Italiju (i tako se to sirilo).
Ako imaju jako niske place, a zivot u Lombardiji je skup, koliko mukotrpno su morali stedjeti za aviokartu?
Pitanje za dobre znalce cijena aviokarata do Kine: kolike su bile cijene aviokarata u prosicnu i sijecnju iz Milana do kineskih gradova?
U sjev. Italiji radi 500.00p Kineza. Vecina rade jako potplacene poslove. Navodno je ogrokna vecina isla doma do Kine za kinesku NG i vratila se u Italiju (i tako se to sirilo).
Ako imaju jako niske place, a zivot u Lombardiji je skup, koliko mukotrpno su morali stedjeti za aviokartu?
Iz Milana do Kine obično oko 400€ povratno, u vrijeme praznika i nešto više, na akcijama se nađe i po 300€.nasmijanonebo wrote: ↑01 Apr 2020, 14:01Pitanje za dobre znalce cijena aviokarata do Kine: kolike su bile cijene aviokarata u prosicnu i sijecnju iz Milana do kineskih gradova?
Nego dužna si nam sliku na drugoj temi.
Ja sam sredinom studenog povratnu Beč - Tajvan s presjedanjem u Pekingu kupio za 375 €, ali to je bila neka akcija. Ne sjećam se kak dugo je trajala, ali u tom trenutku cijena povratne iz Milana za Kinu nije mogla biti jako različita.nasmijanonebo wrote: ↑01 Apr 2020, 14:01Pitanje za dobre znalce cijena aviokarata do Kine: kolike su bile cijene aviokarata u prosicnu i sijecnju iz Milana do kineskih gradova?
U nastavku odgovora na to pitanje, evo nekoliko danas više neko zanimljivih golden oldies-a koji nam tada nisu zapeli za oko:
https://www.flynous.com/klm-cheap-fligh ... nds-wuhan/
https://www.flynous.com/cheap-flights-rome-china/
-
nasmijanonebo
Prejeftino.Gile wrote: Iz Milana do Kine obično oko 400€ povratno, u vrijeme praznika i nešto više, na akcijama se nađe i po 300€.
Nego dužna si nam sliku na drugoj temi.
-
nasmijanonebo
Znam. Eto, da je Dinamo pobjedio i isao dalje, epidemije ne bi bilo.
I ono skijaliste Ischgl je zariste.
I ono skijaliste Ischgl je zariste.
U ovo beskorisno vrijeme dali ste pronašli neku novu destinaciju, mjesto...gdje planirate otići i dali ste ojačali pozicije s obzirom da se malo troši a bio bi grijeh ušteđen novac ne vratiti u tur. sektor? (naravno oni koji nisu dobili otkaz ili imaju smanjena primanja)
I don't spend a nickel, if I can help it, unless it somehow profits my mileage account ... The miles are the goal.
Neno, ono problematično u svemu tome je - kada bi to neko mitsko prvo putovanje za koje bi se kupila aviokarta trebalo biti?
Kada će se sve smiriti? Kada će to putovanje biti moguće?
Naravno, cijene su sada niske (vidim da "moj omiljeni" Qatar mami, recimo, s cijenom od 750€ za povratnu kartu ZG - Melbourne i još nekim sličnim...).
Ali za kada da ja išta planiram?
Već sam prije nekoliko dana iznio mogućnost da se u siječnju ili veljači igraju kvalifikacije za slijedeću sezonu EL, dakle tekme koje bi normalno trebale biti u srpnju/kolovozu.
Neki su tu bili šokirani.
Jesu li još uvijek?
Naravno, cijene su sada niske (vidim da "moj omiljeni" Qatar mami, recimo, s cijenom od 750€ za povratnu kartu ZG - Melbourne i još nekim sličnim...).
Već sam prije nekoliko dana iznio mogućnost da se u siječnju ili veljači igraju kvalifikacije za slijedeću sezonu EL, dakle tekme koje bi normalno trebale biti u srpnju/kolovozu.
Jesu li još uvijek?
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Trenutno ne kupujem karte.
Prvo pitanje je kad ce se moci putovat?
Drugo pitanje je koje ce mi sve postojece letove ukinuti, pa cu ih morat ili prestavit za druge datume ili dobit vauchere?
Nakon sto se vratimo na posao, hocu li uopce moci dobit godisnji?
E tek kad dobijem odgovore na ta pitanja, onda cu moci razmisljati o novim destinacijama i avionskim kartama.
Prvo pitanje je kad ce se moci putovat?
Drugo pitanje je koje ce mi sve postojece letove ukinuti, pa cu ih morat ili prestavit za druge datume ili dobit vauchere?
Nakon sto se vratimo na posao, hocu li uopce moci dobit godisnji?
E tek kad dobijem odgovore na ta pitanja, onda cu moci razmisljati o novim destinacijama i avionskim kartama.
Sad kad je i Wimbledon otkazan vise me nista ne moze sokirati.
Nisam mislio na kupovinu karata nego na čitanje, guglanje, zumiranje GE...uvijek se može nešto novo naučiti i biti povod za neko novo putovanje.nvnk wrote: ↑02 Apr 2020, 12:14Neno, ono problematično u svemu tome je - kada bi to neko mitsko prvo putovanje za koje bi se kupila aviokarta trebalo biti?
Jesu li još uvijek?![]()
I don't spend a nickel, if I can help it, unless it somehow profits my mileage account ... The miles are the goal.
Kao što i tada rekoh, nezamislive stvari postaju i ta kako zamislive i to svaki dan sve više njih ...
Takva dnevna sanjarenja namjerno izbjegavam, samo bi me oneraspoložila nedostupnost i neizvjesnost njihove realizacije. Dovoljno se loše osjećam kad se sjetim da sam se prekjučer trebao iz Omana vratit, a za 20-tak dana krenut za Tajvan.
I već danas nastavak:
UEFA je prethodno produljenje sezone do kraja lipnja, revidirala na 2.8. Ne bih se začudio da se i to još dalje pomakne.
HNS govori o igranju preostalih utakmica ove sezone bez gledatelja, ali isto tako i cijele jesenske polusezone. Znači, nije daleko od pameti da će se i europske tekme jednako tako igrati bez gledatelja.
Ukratko, ja bih se početkom slijedeće godine mogao naći s jako puno dana godišnjeg odmora viška.
Blago tebi
Hajde super
Jel radiš u nekim nužnim službama? Ja sam radio punom parom zadnji tjedan prije nego su me poslali na godišnji, ostajao prekovremeno tako da sam odradio dovoljno da mogu neko vrijeme bez mene.
Ja se vratio na posao nakon 6 dana. Guzda mi biljezio 9 dana. 
Pa sada moram ispravljati krive drine...
Pa sada moram ispravljati krive drine...
-
- Information
-