Pogodi gdje sam bio/bila
Eh, da samo znaš dokle sve pojedine ekipe na tekme znaju ići kombijima i autima .... A frend je (isto s odgovarajućom ekipom) do Kalinjingrada išo biciklom 
OT: Rijeka je Dunav?
Da nije Passau?
(Njemačka općenito?)
OT: Rijeka je Dunav?
Da nije Passau?
(Njemačka općenito?)
To i nije toliko rijetka pojava, zna se vidjeti i vrlo blizu Zagreba, na mostu preko Save kod Čateža/Brežica. Zapadno od njega (s desne strane kad se vraćate prema ZG) se vidi ušće Krke u Savu koje vrlo često imaju različite boje. (Najčešće je Krka zeleno-čista, a Sava blatno-smeđa, ali, ovisno o meteorološkim prilikama, zna biti i obrnuto.)
Zanimljivo je i to da je ta pojava na više mjesta proglašena turističkom atrakcijom, brazilski Manaus (ušće Rio Negra u Amazonu) mi prvi pada na pamet. No, dobro, tamo je to u dosta velikom razmjeru, te se dvije rijeke ne miješaju baš jako dugo nizvodno, jer se radi o ogromnim količinama vode s različitim brzinama.
Postavim fotku uskoro.
Da nije nesretni Milano i Vittorio Emanuele? Ispod jelke bi mogao biti famozni bik...ili je on malo u stranu. 
Da dopunim samog sebe: Ja sam sablasno praznu Piazza Duomo vidio prije 20 godina i to u živo, ne prek telke.
Ali tada ju je poharalo nešto drugo, a ne koronavirus.
OT: Nemrem skužit čiji su to dresovi.
Da nije Shalke?
Onda bi to možda bilo neko njihovo europsko gostovanje?
Moskva?
Manchester?
Ako se dobro sjećam na slici su navijači Anderlechta
ali nije ni bitno ionako su na gostovanju. Nije Belgija, Moskva niti Manchester.
A što je bilo pa je Piazza del Duomo bila prazna prije 20 godina?
A što je bilo pa je Piazza del Duomo bila prazna prije 20 godina?
-
- Information
-