Ma svakom iole normalnom je jasno da UEFA mailom prvo zeli "utjesiti" one koji ne mogu/ne zele/stogod, ici na euro 2020 i da ce im vratiti novce.nvnk wrote: ↑18 Mar 2020, 10:24Možda (opet) prebrzo čitam, a mošta i (također opet) čitam ono što želim čitat, ali ja tu ne vidim ono što Olivari sugerira, tj. da mi koji već imamo ulaznice, ako ih želimo zadržat, možemo strepit za tu našu želju.
...ili UEFA laže u citiranom mailu ili Olivari namjerno "rasteže istinu" selektivno i izvan konteksta
U mailu ne pise, ali iscitavam da svi koji imaju karte za euro 2021 nece morati poduzimati nista. Barem zasad.
U glavi mi se vrte razni (crni) scenariji, da ce mozda neke drzave jos 2021. voditi borbu sa virusom, pa da ce doci do novih stadiona/drzava, sto bi uzrokovalo novu raspodjelu ulaznica...ali ajmo to trenutno zanemariti.
Osim moga vec prije navedenog prijedloga ( koji eufa nece ziher ni razmatrati ) sumnjam da ce svima koji su vec jednom imali srece u lutriji i onima koji su nakon toga uspjeli kupiti karte preko uefe, ista opet priustiti taj stres ponovne lutrije.
To bi znacilo da bi se svima prije toga vratili novci, cime dolazimo do onoga sto sam vec pisao a sto uefa sigurno nece htjeti napraviti.
@ nvnk - čisto informativno po mojoj procjeni radi se o negdje 250 milijuna eura za sve ulaznice