Na linkedinu prosle godine, kako sam trazio posao vani pogledao sam cisto znatizelje radi i Island. Sjecam se farme negdje sa juga zemlje (ne znam mjesto) gdje su trazili nekog tko bi tamo zivio i radio. I sjecam se da su u drugom oglasu trazili vozaca u Reykjaviku. Ako je bilo na linkedinu, sigurno ces naci i na lokalnom oglasniku ako zaposljavaju.Niko wrote:Di si nasao to? A ne znam iskreno kolko mi je pametno zbog moje kraljeznice taj posao. Bar trenutno sad dok je jos dosta frisko od operacije. Al daj ako se sjecas di si gledao poslove mi javi molim te
U tvojoj situaciji bi probao lokalno pogledati sta se na farmama nudi, iako s obzirom na operaciju mogao bi biti mozda limitiran.
Zabitija mjesta bi mogla imati vecu potrebu.
Prije nekoliko mjeseci trazili su preko hrvatskog mojposao ljude za rad u staklenicima u Škotskoj. Zelim reci da sam stekao dojam kako farmeri na sjeveru imaju potrebe za ljudima.
Norveska na sjeveru obicno ima potrebe u tvornicama za preradu ribe. Kao i Danska (ima jedna tvornica na krajnjem sjeveru zemlje).
Naravno, to su sve razne zemlje, ali ne znsm koje su ti mogucnosti pa pisem sve sta mi padne na pamet, mozda ti sine kakva ideja da prebrodis ovaj trenutak.