(Još) niš od toga. Iako odluka P. Kalinića koju sam malo prije vidio govori o sutrašnjem danu, neće stupit na snagu već sutra.
Chat
Blago vama
ja sam još na poslu a ako me pošalju doma to će vjerovatno biti na godišnji. 
Evo ga, sad su nam javili. Od sutra idemo svi na godišnji, podvlačim GODIŠNJI
ostaje samo nužan broj radnika max jedan po uredu. Ja sam ovaj tjedan još na poslu a sljedeći na godišnjem. 
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Ma to je samo teoretsko razmisljanje.
Naime, kako nije godisnji a ni rad od doma, mogu nas u bilo kojem trenutku pozvat nazad a onda se moras pojavit na poslu najkasnije sljedeci dan.
Naime, kako nije godisnji a ni rad od doma, mogu nas u bilo kojem trenutku pozvat nazad a onda se moras pojavit na poslu najkasnije sljedeci dan.
Ne moraš drugi dan na posao, dobro se zakašlješ na telefon i odustati će 
Kod mene se radi. Sve je ok. Sve je normalno. Nema godišnjeg. Nema čekanja. Mi smo antivirusno raspoloženi i nitko nam ništa ne može. Radimo do last man standing. Ako treba nabaviti će se i respirator tako da čovjek na stroju i dalje nesmetano radi, a ne da se davi bez zraka.... grdo je za vidjeti.
Kod mene se radi. Sve je ok. Sve je normalno. Nema godišnjeg. Nema čekanja. Mi smo antivirusno raspoloženi i nitko nam ništa ne može. Radimo do last man standing. Ako treba nabaviti će se i respirator tako da čovjek na stroju i dalje nesmetano radi, a ne da se davi bez zraka.... grdo je za vidjeti.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/o ... svetu.html
Opolnoči v Sloveniji začne veljati prepoved opravljanja zračnih prevozov. Za letalski promet znotraj EU bo v veljavi do konca 30. marca, za prevoze iz ali v države nečlanice EU pa do preklica. V Fraportu prejemajo številne klice Slovencev, ki so zaradi odpovedi letov obtičali po svetu, in iščejo rešitve, kako bi jih pripeljali domov.
Nakon 8 smjena dobil otkaz, zao nam je jako ste dobar radnik al svi novi koji su dosli moramo otpustiti. Potrosil sam vise nego sam zaradil, nemam pravo na burzu jer sam moral operaciju raditi u hrv kad sam dosel na godisnji. Niti ne znam da li mogu kak doma 
Au Niko, žao mi je.
Možeš li išta drugo tamo naći dok ovo prođe? Ako možeš bolje da sada ne ideš nigdje.
Nema. Sve se zatvara. Sve staje. Sutra budem kontaktiral dal mogu naknadu sa burze dobit al ono ne vjerujem u to. Ovdje ne mogu duze ostat od 1.4.bez primanja. Doma me strah opet ici, veca je vjerojatnost da budem pokupil na aerodromima nesto i donesel doma svojima koji su rizicna skupina. Mogu doma preko Londona jedino(trenutno) i morat cu u karantenu a di? Doma u samoizolaciju kod svojih koji su rizicni?
Niko, sta je sa farmama? Svojedobno sam bio gledao kako stalno traze ljude jer ih nema dovoljno. Pa bar da se premosti ovo tesko razdoblje.
Di si nasao to? A ne znam iskreno kolko mi je pametno zbog moje kraljeznice taj posao. Bar trenutno sad dok je jos dosta frisko od operacije. Al daj ako se sjecas di si gledao poslove mi javi molim te
Uffff.....
Svejedno, navodno se sutra ili preksutra zatvaraju svi EU aerodromi.
Dakle, i zagrebački.
Uostalom, veliko je pitanje bi li te pustili u HR bez samoizolacije. Vjerojatno bi u najmanju ruku morao lagat odakle ideš, jer, koliko znam, iz nekih dijelova SLO ljude puštaju bez samoizolacije, a iz nekih drugih ne.
-
- Information
-