Nukac wrote: ↑12 Mar 2020, 19:17
Kod mene na poslu mjere vec od danas temperaturu na ulazu.
Danas na ulazu u menzu stajao vatrogasac i svako je pred njim morao dezinficirat ruke.
Salata vise nije bila buffet, vec smo ju dobili zapakiranu.
Od sljedeceg tjedna cemo i hranu dobit vec zapakiranu.
Od sutra se zaustavljaju liftovi, otkazuju svi sastanci i sluzbena putovanja.
Po nekim tracevima koji se cuju po firmi radimo jos tjedan dana a onda dva tjedna svi idemo na prisilni godisnji.
Kod nas liftovi rade, ali su zaustavili ventilaciju. Kažu da si prostorije moramo redovito prozračivati sami, što je OK. Posebne mjere u menzi te u kafićima i kod nas. Kažu da kafići više nisu mjesto druženja, moraš samo kupit kavu/čaj/štoveć, uzet i otići.
Da, o "prisilnom godišnjem" (ili "radu od kuće" ili kak to već tko želi zvati) i kod nas se neko vrijeme već govori, s time da, bar po pričama, teško da ćemo i taj slijedeći tjedan odradit. Ali to su moguće tek puste želje.
EDIT: Eh, da, glede "dva tjedna"... Vjerojatno će i nama ispričat bajku o "dva tjedna", ali nema šanse da to bude kraće od mjesec, najvjerojatnije cca mjesec i pol.
Prolaznica wrote: ↑12 Mar 2020, 22:19
Da, mislim da ništa od Ljubljane do daljnjeg, upravo objavljeno
I ja sam vidio na Otvorenom kad je Beroš nešto takvo promrmljao, nakon što je spomenuto da Karlovac to već ima, ali jutros se to još uvijek ne primijenjuje. No, po svemu sudeći, pitanje je vremena, možda i sata. Što će meni još ubrzat gore spomenut "prisilni godišnji".