http://www.kronikevg.com/zracna-luka-fr ... ategoriji/
Koliko sam google translatirao, po ovome što piše su ti dužni osigurati povrat para ili vaučer koji možeš iskoristiti u roku od godinu dana.aaston wrote: ↑09 Mar 2020, 18:05Elem... chatirao sam Ryan, pitao koje su mi opcije, mogu li krenuti barem sa TRS ili ZAD? Jerbo ne mogu do aviona krivicom države.
Kaže mi ryanovac da nemaju od svog vrha nikakvu informaciju o tome (dakle oni ne znaju za to) i da za sada mogu mijenjati samo uz odgovarajući fee
Tipično ryanovski.
Btw. iščeprkao sam na netu dekret talijanske vlade da svi koji ne žele letjeti iz ili u crvene zone, mogu zatražiti povrat novca od kompanija, pa čak i od jednog Ryana. Link:
https://www.gazzettaufficiale.it/eli/id ... 0G00026/sg
Na putovanja se odnosi točka 28.
Čitam ga u originalu ali e mi trebati vremena da ga pročitam jer je pravnički pisano. Ako je nekoga volja da si ga prevodi, slobodno
Ovako na brzinu, čini se da je tako, da je povrat moguć. Kako ih na to natjerati.... bo? Još malo istražim.
Naravno da ne. Oni i dalje lete. Ali....za koga? Talijani sada ne smiju nikamo osim na posao, bolnicu i dućan. Strance zaboravi. Mi od danas ako odemo u Italiju moramo 14 dana izolacije. Definitivno preko Italije ne mogu nikamo.
Jel vidiš da ti je suđeno
Ajd fala qurzu. Taman sam složio onaj tekst sa zahtjevom za povrat novca ali su me srećom preduhitrili. Valjda su ljudi počeli masovno tražiti povrat love na temelju onog dekreta, posade su se moguće počele buniti i napokon je netko shvatio da sve to nema smisla.Nukac wrote: ↑10 Mar 2020, 15:35Aastone!
Ryanair
We're suspending our full flight schedule to/from and within Italy, following the decision of the Italian Government to “lock down” the entire country to contain the spread of the Covid-19 virus.
All affected passengers will receive email notices today informing them of these flight cancellations. Passengers looking for repatriation can obtain a free move to an earlier Ryanair flight operating up until midnight Fri 13 Mar.
Affected passengers will be able to choose between a full refund or a free move that can be redeemed on Ryanair flights in the next 12 months.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests