Imate li vi kakav prijedlog? Što bi odgovaralo Trkeljanju?
Ukrašavanje Trkeljanja
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Razmišljam o dodavanju zaglavlja (header) i podnožja (footer) na svaku temu pa surfam internetom u potrazi za estetski prihvatljivim rješenjima. Umjetnik Vlad Gerasimov odmah mi se svidio - ilustracije su mu maštovite, neobične i prikladne za virtualna okupljališta poput foruma ili Facebooka. Takvi bi nam headeri dobro došli jer donose određenu lepršavost, a možda koga i privuku da se registrira.
Stitch
- MmeTipfeler
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Imam, ali ne da mi se više, došlo je do zamora materijala. Pa ažuriram instalacije i bilježim što treba popraviti. Tako se odmaram. 
Do jutra moram završiti nešto što je trebalo biti gotovo jučer, no radije bih tražio fotke. Dobar mi je Gerasimov, podsjeća na starinske slikovnice.
Do jutra moram završiti nešto što je trebalo biti gotovo jučer, no radije bih tražio fotke. Dobar mi je Gerasimov, podsjeća na starinske slikovnice.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 765 times
- Been thanked: 1422 times
Može. Sviđa mi se to što si stavila, ali nemam ništa protiv Djeda Mraza. 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
Ovo bi jednog dana moglo ići kao header na Ljubav i seks, čisto kao kičasti kontrast potpisu pod nazivom podforuma.
Za sada: ljubičaste kuglice kao zaglavlje, a mramor kao podloga, Ili: plava podloga, a gore plave kuglice.
Djeda Mraza nisam našla, ali sam zato našla drvce.
Toliko od mene.
Za sada: ljubičaste kuglice kao zaglavlje, a mramor kao podloga, Ili: plava podloga, a gore plave kuglice.
Djeda Mraza nisam našla, ali sam zato našla drvce.
Toliko od mene.
- Stitch
- Head Honcho
Hvala lijepa. Vidjet ću što stignem učiniti, ovih dana čeka me i jurcanje gore-dolje.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Header se mora napraviti za svaki predložak posebno. Eventualno, i za svaki podforum. Stvar je prilično komplicirana jer se i veličine razlikuju. Ništa nije univerzalno. 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Daj mi dimenzije za zaglavlja, mogu ih pokušati preraditi. A jasno, i link na zaglavlja koja hoćeš. Za sada neka bude jedno, a poslije ćemo birati po podforumima. Format .png?
- Stitch
- Head Honcho
Aha. Dimenzije međutim ovise o tehnici; moguće je taj dio - <div> (division/section) - obojiti pa fotka ne mora ići npr. 900 piksela u širinu. Visina je definirana, kreće se oko 100 piksela, no širina je drukčije riješena jer ovisi o browseru i uređaju. Gdjegdje stave manju fotografiju pa je "ponove" dok ne dođe do ruba. Uglavnom, nigdje još nisam našao egzaktne mjere. A imamo deset predložaka i korisnici mogu birati, nije da prepravljamo jedan zadani.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
-
- Information
-