Chat
- Tyrion Lannister
Toni je glazbena legenda. Rodio se u vrlo uglednoj i imućnoj obitelji. Nije nastao jučer.
Ipak, razina neznanja i razmaženosti je na maksimumu.
Shvatiš i da taj privilegirani hrvatić ne zna ništa pa sve da 3x ode u Australiju.
Ako je on takav, kakva je tek većina?
u 5:15 je zvonio sat...
Ipak, razina neznanja i razmaženosti je na maksimumu.
Shvatiš i da taj privilegirani hrvatić ne zna ništa pa sve da 3x ode u Australiju.
Ako je on takav, kakva je tek većina?
u 5:15 je zvonio sat...
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
U ponedjeljak, u nekih sat vremena dok sam u loungeuu na FT čekao svoj avion, kasnili su u polasku ama baš svi avioni na europskim linijama. Uključujući i moj. Rekorder je bio BA za London s 3 sata ksšnjenja. Let za Beč je nakon nekoliko "podebljavanja" obavijesti o kašnjenju, na kraju bio i otkazan.
Prepali ste me sa svim tim kašnjenjima...i još danas raniji let easya iz Ljubljane za London kasnio 3 sata...
Ali moj let (isto easy) krenuo 10min ranije i stigli nekih 15 min prije predviđenog vremena...
Bilo me frka da neću uloviti zadnji Stansted express, ali evo sve ok... pozdrav iz vlaka prema Londonu!
Ali moj let (isto easy) krenuo 10min ranije i stigli nekih 15 min prije predviđenog vremena...
Bilo me frka da neću uloviti zadnji Stansted express, ali evo sve ok... pozdrav iz vlaka prema Londonu!
- chillout23
- Been thanked: 2 times
Lisabon ili Madrid sredina 12og mjeseca?
U Lisabonu bio jednom na 1 dan...u Madridu bio jednom na 2 dana
Iskreno, niti jedan me se nije dojmio na prvu...Recimo, Porto mi je koplje iznad Lisabona i tako Barca ispred Madrida.
Razmišljao sam i o Bilbau...putujem tako da sam popodne/predvečer na destinaciji + sljedeća 3 puna dana. Dakle 4 noćenja. I onda 5ti dan ujutro palim natrag.
Iskreno, nije da je neka sila za taj put, ali ima se ostatka GO pa bi iskoristio malo
U Lisabonu bio jednom na 1 dan...u Madridu bio jednom na 2 dana
Iskreno, niti jedan me se nije dojmio na prvu...Recimo, Porto mi je koplje iznad Lisabona i tako Barca ispred Madrida.
Razmišljao sam i o Bilbau...putujem tako da sam popodne/predvečer na destinaciji + sljedeća 3 puna dana. Dakle 4 noćenja. I onda 5ti dan ujutro palim natrag.
Iskreno, nije da je neka sila za taj put, ali ima se ostatka GO pa bi iskoristio malo
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
- J.Poljak fan club
- Been thanked: 1 time
Ja sam ostavio samo 1 dan za Madrid pa pri povratku iz Maroka ostajem malo u andaluziji. Sevilla i okolica. Za kraj 12mj mislim da.je veca sansa za bolje vrijeme tamo 
Meni je drag Lisabon i mislim da bi njega izabrao prije Madrida ako su samo te dvije opcije u igri.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Meni je drag Lisabon i mislim da bi njega izabrao prije Madrida ako su samo te dvije opcije u igri.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
During the war...
- chillout23
Ma mislim da sam već odabrao Lisabon 
thx
thx
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
U Madridu je u prosincu poprilično hladno. Naime, Madrid se nalazi na cca 700 metara nadmorske visine.
Prošle godine sam bio krajem listopada, smrznuo sam se. I kiša je padala ko luda.
Bolje je otići u Andaluziju.
Iako je meni Madrid puno bolji od Barcelone.
Bio sam i u Bilbau krajem studenog. Predobro vrijeme, grad mi je fenomenalan, a dobro je uzet auto pa istražit malo okolicu.
Portugal je uvijek dobar izbor.
Prošle godine sam bio krajem listopada, smrznuo sam se. I kiša je padala ko luda.
Bolje je otići u Andaluziju.
Iako je meni Madrid puno bolji od Barcelone.
Bio sam i u Bilbau krajem studenog. Predobro vrijeme, grad mi je fenomenalan, a dobro je uzet auto pa istražit malo okolicu.
Portugal je uvijek dobar izbor.
- chillout23
ok thx mislim da bude Lisabon, ako bude..
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Hm, da mi je ovo jedini izbor jeftinog smjestaja, mozda bih pristala (ma vjerojatno ne bih ni onda), ali bih u toj sobi de facto samo prespavala, ni rijec ne bih prozborila, ne bi imali sto gledati na yt u vezi mene

Ali sve u svemu, bolesna ideja.
da vidjela sam, samo kontam koliko tu mogu zaradit ako je najam dolar, gdje su troškovi odrzavanja te nekretnine, pa sto preko youbtube kanala mozes toliko zaradit a nudis sto.. ekipu kako boravi u sobi a od toga pola vremena spavas 
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
A reklama valjda plus zarada od yt. Danas nisi "in" ako nemas vlog, kanal na yt i sl. Hotel vjerojatno racuna na brojne online voajere kojima je dovoljno gledati nekog kako samo diše. Mozda racunaju da ce biti jako gledan kanal na yt, a dalje i sama znas.
Mozda im je ta soba i inace bila lose popunjena, pa se tog dosjetili?
Vi ostali, biste li i vi pristali na ovo? Izjasnite se.
Mozda im je ta soba i inace bila lose popunjena, pa se tog dosjetili?
Vi ostali, biste li i vi pristali na ovo? Izjasnite se.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Pa samo jednu sobu su dali po niskoj cijeni. Sto i nije neki gubitak za hotel.
Medjutim, samom objavom su dobili besplatnu reklamu u mnogim casopisima. Svi pisu o tom hotelu.
Medjutim, samom objavom su dobili besplatnu reklamu u mnogim casopisima. Svi pisu o tom hotelu.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Ideja nije nova - u praškom bordelu Big Sister i seksati se moglo besplatno ako pristanete na to da snimke prikazuju na internetu. 
Zatvoren je, nažalost, no taj je poslovni model godinama funkcionirao.
Zatvoren je, nažalost, no taj je poslovni model godinama funkcionirao.
Potpisi su za budale.
Another small mercy: The livestream is video only, so your calls and conversations remain private. You are also allowed to turn off the lights.nasmijanonebo wrote: ↑23 Nov 2019, 19:56ni rijec ne bih prozborila,
Ali sve u svemu, bolesna ideja.
Boldano sve kaže...ali eto takva su izgleda vremena..
-
- Information
-