Ja zadovoljna s pogođenim
Pogotovo onaj dio da stalno preispitujemo vlastiti moralni kodeks i postupamo li po njemu.
It's funny cos it's true.Perhaps the most fundamental problem, however, is that INTJs really want people to make sense.
Jasno
Masterminds do not feel bound by established rules and procedures, and traditional authority does not impress them, nor do slogans or catchwords. Only ideas that make sense to them are adopted; those that don't, aren't, no matter who thought of them.
Svatko voli čitati o sebi.MightyMe » wrote:Taj citat mi je bio jedan odmomenata. Toliko toga ima da se ne mogu staviti prst na ono što me najviše pogađa. Inače, zanimljivo mi je koliko ovo zanima ljude, a bez da ima prave koristi.
Nisam baš shvatio što zbače postotci - mislim da je to "jačina" prevladavanja faktora nad drugim (ekstrovert <-> introvert i tako to).aisling » wrote: Zar ti ne bi onda trebalo biti više od 50% za extraverted i feeling?
..bit ce da je to zato jer ti je neki znacajan aspekt sunca, jupitera ili merkura u dvanajstoj kuci. mozda i u sestoj.
Ni ja ih ne pamtim, kad sam trebala ovdje upisati išla sam provjeravati što mi je ispalo prošli put i zaboravila sam.
Pojma nemam, mogu probati ponovo pa dati screenshotaisling » wrote: Zar ti ne bi onda trebalo biti više od 50% za extraverted i feeling?
Introverted 78
Introverted (I) 68.57% Extroverted (E) 31.43%
INTP: "It's Not Theoretically Possible"
Od dva različita pitanja si uspio složiti jedno. Suosjećanje i razumijevanje su različite kategorije, zar ne?Lord Byron » wrote: U ovom se, na primjer, javlja cijeli niz pitanja na temu "suosjećate li s drugima, imate li razumijevanja za tuđe probleme, itditditd". Što zapravo znači "suosjećati s tuđim problemima"?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests