Kojim farbama vidiš nas tu ?
Horoskop, gatanje i slične stvari
To stoji. Jedno vrijeme sam bila uvjerena da mogu rukom ublažiti bol.
Mislim da sam i poglavicu u to uvjerila jer ga koljeno manje boljelo nakon nogometa.
Bogata sam u duši
A i taj dio se može odnositi na budućnost, jel'?
Tko zna gdje mi je kraj
Najbolji opis...nema previše topline. Inače ok.
Da li to vrijedi i u slučaju mog djeteta čiji je Mjesec u mom znaku? Baš jaka povezanost.
Bleki i misterium su mi obje, neovisno jedna od druge vidjele neku stariju osobu koja mi je bliska i ima utjecaja i na emotivni i materijalni aspekt mog života. A ja ju nemrem nać.
Za ovoStitch wrote: ↑16 Sep 2019, 20:18Kvadrat Sunca i Plutona prepričao sam već, no ponovit ću detaljnije: želje su ti snažne na svim razinama, tjelesnoj, mentalnoj i duhovnoj. Borit ćeš se protiv svega što smatraš nepravednim. Voliš vladati i dominirati, a često si netolerantna i egoistična jer u osnovi ne razumiješ tuđe slabosti i nedostatak elana. To moraš kontrolirati, kao i poriv da pod svaku cijenu bude po tvom.
Svojeglava si, temperamentna i buntovna; drugi ljudi misle da te poznaju, no zapravo te nikad ne upoznaju sasvim. Lekcija koju moraš naučiti, osim postizanja kompromisa, sastoji se u tome da tu silnu energiju koju posjeduješ usmjeriš na konstruktivno i konkretno. Također, više umjerenosti u svim tvojim odnosima ne bi bilo naodmet.
@Kali, fasciniraš me svakog dana sve više
- AliceInMess
- Been thanked: 1 time
Ja nisam nikad mislila da to mogu, ali drugi jesu. Bivsi i njegova mater pogotovo. Bivsa sveki je inace morbidno pretila i normalno da ju sve boli, ali ja sam joj navodno otklanjala bol. Otkad smo se rastali sva je u kurcu
- AliceInMess
Kaze da cu joj ja uvijek biti najdraza od svih snajki 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 626 times
- Been thanked: 984 times
Ne, konjunkcija kao aspekt pojačava i pluseve i minuse. S jedne je strane genijalna, daje osobi maksimum šarma, inteligencije, prodornosti, ambicioznosti..., ali je upravo stoga i zajebana. Sve ovisi o planetima, znakovima i kućama, no načelo "ničega previše" savršeno ocrtava astrološki i etički ideal kojem treba težiti. Umjerenost je često ključna za sretan i uspješan život.
Potpisi su za budale.
- scarletlemur
- atomski zdesna!
- Been thanked: 23 times
Aaaawwww, imam i ja svoj superpowerKlickka wrote: A posebni pozdravi Scarlet, omiljenoj mi junakinji forumskog pjesničko proznog izričaja

Ok, ne lijecim dodirom, ne mirisim slova i ne cujem boje, al mnoge sam- kako ti kazes- svojim izricajem taknula...u zivac!!
Imam vanrednu moc zivciranja sugovornika autorstvom svoijem
: pokvarendosrzismajlic:
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
Klickka, da ovo tvoje nije bila mentalna starost, zrelost? 
Mislim, ja nisam vidio takve stvari u tvojoj karti, ali vjerojatno su se referencirale na 5. (kuću zabave i kratkih veza), koja je tebi u Jarcu, a čiji je vladar tebi u biku, u 9.
Mislim, ja nisam vidio takve stvari u tvojoj karti, ali vjerojatno su se referencirale na 5. (kuću zabave i kratkih veza), koja je tebi u Jarcu, a čiji je vladar tebi u biku, u 9.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 626 times
- Been thanked: 984 times
Kali, peta kuća odnosi se na ljubav, djecu, kreativnost, usputno zanimanje, zabavu i igre, spekulativnost, a Hiron u toj kući može označavati inhibicije u nekom od tih područja, npr. strah od javnih nastupa, ustručavanje da se kreativno izraziš, bojazan da nisi dovoljno dobra u tome ili da klincima ne poklanjaš dovoljno pozornosti (jer se primjerice više baviš intelektualnom, a manje emotivnom stranom), sklonost hedonizmu i kocki...
Hiron u Raku u horoskopu ženske osobe odnosi se na oca, a u natalnoj karti muške osobe na majku. Čini li ti se da te nije dovoljno podržavao ili da je neke tvoje talente smatrao čudnima, skrivao ih od okoline i poticao te da ih zanemariš? Vidio sam da je majka pozitivno djelovala na tebe, usmjeravala te i bodrila - je li tata bio protiv toga? Je li ti se rugao? Je li možda želio sina pa ga je razočaralo što je dobio kćerku?
Nabadam, no riječ je o rani za koju samo ti znaš i koju samo ti možeš zaliječiti. Katkad ni tebi ne mora biti odmah jasno gdje se ustvari krije problem. Treba to najprije osvijestiti, a onda i naučiti živjeti s tim. Često je riječ o nekom iracionalnom strahu ili kompleksu manje vrijednosti. O nečem što smo u djetinjstvu razvili i što se sa zrelošću smanjuje.
Hiron u Raku u horoskopu ženske osobe odnosi se na oca, a u natalnoj karti muške osobe na majku. Čini li ti se da te nije dovoljno podržavao ili da je neke tvoje talente smatrao čudnima, skrivao ih od okoline i poticao te da ih zanemariš? Vidio sam da je majka pozitivno djelovala na tebe, usmjeravala te i bodrila - je li tata bio protiv toga? Je li ti se rugao? Je li možda želio sina pa ga je razočaralo što je dobio kćerku?
Nabadam, no riječ je o rani za koju samo ti znaš i koju samo ti možeš zaliječiti. Katkad ni tebi ne mora biti odmah jasno gdje se ustvari krije problem. Treba to najprije osvijestiti, a onda i naučiti živjeti s tim. Često je riječ o nekom iracionalnom strahu ili kompleksu manje vrijednosti. O nečem što smo u djetinjstvu razvili i što se sa zrelošću smanjuje.
Potpisi su za budale.
Ja nikom ne bi išao gatati o takvim stvarima.
Samo pokušavam shvatiti druge
Gledao sam di je Saturn, on je starac.
Ima neka priča da se 7. gleda za prvi brak, da se za drugi treba gledati 9., a za treći 11., zaboravio sam točno priču, Fish je nekaj pričala o tome
Iako, da je u 4., prva ideja bi mi bila da je riječ o dedi, a ne starom ljubavniku
U 2. bi mogao biti stari ljubavnik/ca
Moglo bi se pogledati i za Urana, njegovi znakovi su u tradicionalnoj astrologiji Saturnovi
- scarletlemur
- atomski zdesna!
- Been thanked: 23 times
Klickka wrote:@Scarlet, mene ne živciraš, upravo suprotno
Šit, moj mouđo je postao slab i krhak.Stitch wrote:Ni mene.
Al vratiću se ja u kondiciju.
Nakon prijave na ovaj vas astro-zavod, morel mi ko reći koja sam na listi čekanja?
Osim Stića, tko jos relevantne informacije daje ter dijagnoze postavlja?
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
- AliceInMess
Mislim da sam ja iduca na redu, a ti si poslije mene 
Wiki i Marisol isto znaju gatati
Wiki i Marisol isto znaju gatati
-
- Information
-