Krivo si me shvatila - to nije najava smrti. Možeš ti i devedeset doživjeti, nitko ne govori da nećeš.
To je nešto s čim se ti boriš, nešto što tebi smeta.
Vrh osme kuće ti je u Ribama. Čuvaj se droga, osjetljiva si i na njih i na anestetike. Kad je o medicini riječ, uvijek traži drugo mišljenje, pogotovo ako je težak zahvat posrijedi. I to je tô, ne vidim drugih životnih opasnosti.
Stitch wrote: ↑09 Sep 2019, 18:09Nemoj mu dati da te zbuni, to je klasična taktika.
Ne znam kako živiš bez planeta u vodi, nedostaje ti emotivnosti, a upravo to ti treba da do kraja shvatiš Škorpione.Mi smo od glave do pete koncentrirana žudnja - žudnja za znanjem, žudnja za spoznajom, žudnja za istinom, žudnja za osobom koja nas privlači... Nema toga što nećemo žrtvovati da zadovoljimo tu žudnju. Iscrpljivat ćemo se do krajnjih granica, plesat ćemo na rubu samouništenja, stavit ćemo na kocku imetak ili život. Ali to ne znači da ćemo žrtvovati one koje volimo, upravo suprotno. Neće Škorpion od nekoga tražiti ono što nije spreman sâm učiniti, on najprije polazi od sebe. Jasno da ga npr. zračni znakovi neće shvaćati - maloprije si je otkinuo ruku, a sad od njih traži da naprave isto. Nema u njima žudnje, njih goni radoznalost. A radoznalost je klinac, neće te ona natjerati da najprije prekopaš svaki kamen, a onda i planinu okreneš naopako. Oni strast ne razumiju, misle da do svega mogu doći umom - a ne mogu. Mora postojati sinergija srca i uma, moraš volju naoštriti emocijama. Onda siječeš poput mača i ništa te osim cilja ne zanima. Do or die - to je taj princip.
![]()
Pa upravo to govorim, ako si nekog zeznuo i iskoristio, neće sad lijep nastup i uložen trud na rastanku učiniti da se ta osoba osjeća manje povrijeđenom. Nisu ljudi glupi pa da ne kuže takve stvari (iako, ne bih se čudila da Škorpioni misle da jesu (ljudi toliko glupi)).
Oh, oh, ambicioznost, sklonost dominaciji u odnosima, tajanstvenost i intuitivnost koja lako može prerasti u manipuliranje drugima... Jesi li sigurna da ne projiciraš?
Provjerih još jednom, sve štima. Vladar Riba jest Neptun, koji uopće nije loše aspektiran izuzmemo li opoziciju s vladarom tvoga Sunca u Blizancima Merkurom. Neptun, među inim, vlada medicinom i narkoticima - na to sam te upozorio. Nađi najboljega kirurga i anesteziologa ako završiš u bolnici, više od toga ne možeš.
Moze bit, Sunce mi je u Jarcu.Stitch wrote: ↑10 Sep 2019, 01:28Oh, oh, ambicioznost, sklonost dominaciji u odnosima, tajanstvenost i intuitivnost koja lako može prerasti u manipuliranje drugima... Jesi li sigurna da ne projiciraš?
Sunce u Vodenjaku svakako može ublažiti taj aspekt, no sam po sebi, dovoljno je moćan da se to vidi u tvom ponašanju.![]()
Tek sad vidim ovo, jucer sam valjda vec napola spavala
Stitch wrote: ↑10 Sep 2019, 02:10Provjerih još jednom, sve štima. Vladar Riba jest Neptun, koji uopće nije loše aspektiran izuzmemo li opoziciju s vladarom tvoga Sunca u Blizancima Merkurom. Neptun, među inim, vlada medicinom i narkoticima - na to sam te upozorio. Nađi najboljega kirurga i anesteziologa ako završiš u bolnici, više od toga ne možeš.
Ostali aspekti Neptuna - konjunkcija s Marsom, sekstili s Jupiterom i Uranom - pozitivni su, ništa ti u toj osmoj kući ne bi trebalo smetati u nastojanju da dugo i plodno živiš. To kažu zvijezde. Ti, naravno, nemoj previše riskirati, nigdje ne stoji da se trebaš baviti hvatanjem zmija otrovnica ili ekstremnim sportovima.
Ja sam dijete tradicije, netko se mora žrtvovati
Pojelo mi je postMarisol wrote: ↑10 Sep 2019, 00:47
Zeznula sam, nisam se sjetila, imam u Škorpiji u 8. kući konjukciju Plutona i Saturna (koji mi je vladar Sunca, tako da nije beznačajan, a i sam Pluton u svom znaku i kući...).
Ali kužim, tako ni Fish po mojem mišljenju nije baš shvatila do kraja vodenjake
Ne znam, iz iskustva, jedino sam od Škorpiona (i to trostrukog) doživjela da mi kaže da mi se nastoji umiliti kako bi me mogao iskorištavati. Sad, dal je on zapravo htio reći nešto što ja nisam skužila svojim umom, nego sam trebala emocijama, ali to mi nije zvučalo baš lijepo.
Pa upravo to govorim, ako si nekog zeznuo i iskoristio, neće sad lijep nastup i uložen trud na rastanku učiniti da se ta osoba osjeća manje povrijeđenom. Nisu ljudi glupi pa da ne kuže takve stvari (iako, ne bih se čudila da Škorpioni misle da jesu (ljudi toliko glupi)).
Sorry ako sam te pogrešno skužila, zato i pričamo da bi se bolje razumijeli.
Ali htjela sam ti reći da ti stvarno vjerojatno jesi stručnjak za odnose jedan na jedan - ne samo zbog Škorpiona, nego tu je i istaknuta Vaga, koja je vladar 7. kuće, što opet znači odnosi jedan na jedan (ali ne toliko intimni, kao u 8., već ugovorni - poslovna suradnja, brak i sl.)Ti si stvarno maher za odnose 1 na 1. Imaš u sebi sve što treba za započeti i izgrađivati jako uspješne odnose.
Meni su sad svi ovi planeti koji su trenutno u Djevici u 7. kući i baš vidim kako sam više suradljiva nego inače.
Inače sam teški buntovnik bez razloga
Kiron u 8. je zeznut, može značiti i nasilje, zlostavljanje ili neke duboke emocionalne povrede.
U 12. kući su planeti kojih nismo svjesni. Mars u 12. značio bi da osoba nije svjesna svoje agresivnost, energije, izravnosti, poduzetnosti, sklonosti svađi, asertivnosti, kompetitivnosti itd. Ljudi to jasno vide u osobi, a ona sama u sebi to ne vidi.
Ah, tamnija, iskonska strana Saturna. Oprosti, pretpostavio sam da pripadaš zračnome dijelu.
Hiron je Kentaur, sin Kronov, koji je bio vješt liječnik, glazbenik, prorok, astronom... Začetnik je botanike i farmacije. Za razliku od drugih Kentaura, koji su bili divlji, on je bio mudar i prosvijetljen. Odgajao je Ahileja, Asklepija, Herakla, Tezeja i druge grčke junake. Nesretnim ga je slučajem Heraklo ranio otrovnom strelicom i ta rana nije mogla zacijeliti. Kako bi se riješio muka, Hiron se odrekao besmrtnosti u Prometejevu korist, nakon čega je umro.
Previdio sam ovo. Kojom se temom služiš? Moguće su manje komplikacije kod starijih predložaka; hosting je instalirao PHP 7.2 i 7.3, dosad smo bili na inačici 7.1. Vidjet ću što mogu učiniti, riječ je o sistemskom ažuriranju na koje ne mogu utjecati, a kod takvih stvari nikad ne znaš što će se pošemeriti. Jučer se Alice žalila, danas ti - očito nije slučajno. Je li Merkur retrogradan? Jutros mi se iz čista mira ugasio kompjutor.
Predstavlja ranu koju nosimo cijeli zivot, a na nama je da se naucimo s njome zivjeti. Jesam dobro shvatila?Išla sam malo guglati, jer naravno da me zanima i grčka mitologija.Stitch wrote: ↑10 Sep 2019, 13:44Ah, tamnija, iskonska strana Saturna. Oprosti, pretpostavio sam da pripadaš zračnome dijelu.
Hiron je Kentaur, sin Kronov, koji je bio vješt liječnik, glazbenik, prorok, astronom... Začetnik je botanike i farmacije. Za razliku od drugih Kentaura, koji su bili divlji, on je bio mudar i prosvijetljen. Odgajao je Ahileja, Asklepija, Herakla, Tezeja i druge grčke junake. Nesretnim ga je slučajem Heraklo ranio otrovnom strelicom i ta rana nije mogla zacijeliti. Kako bi se riješio muka, Hiron se odrekao besmrtnosti u Prometejevu korist, nakon čega je umro.
To nije planet, manje je tijelo posrijedi, planetoid. A što predstavlja, objasnio sam već.![]()
Ni sam to ne bih bolje sročio, rekao sam svojedobno da si pametna. Što ti ono nedostaje, vatra?Kaliarni wrote:(...) Predstavlja ranu koju nosimo cijeli zivot, a na nama je da se naucimo s njome zivjeti. Jesam dobro shvatila?
Da, potpuna odsutnost vatreStitch wrote:Ni sam to ne bih bolje sročio, rekao sam svojedobno da si pametna. Što ti ono nedostaje, vatra?
Nikad na zelenu granu s vama Blizankama, sve me zanimate, stalno skačem s jedne na drugu.
Hvala ti, Wiki, sjajan post.Wikiceha wrote: ↑10 Sep 2019, 12:47Pojelo mi je post
12. je karmička kuća, da...
Ti si i inače dobra, suradljiva, fino ak ta energija još lakše teče
Kiron u 8., meni treba da se naljutim, a onda me drži
I pamtim glupe sitnice
Nasilje nikad nije dobro.
Za stručnjaka, tnx
Volim da se ljudi u mojoj okolini osjećaju dobro, a kad je više ljudi, tu je zabava
Al su i kompromisi i nepotpun fokus, svatko vuče na svoju stranu
Za iskorištavanje, ljudi nisu stvari. Osoba koje iskorištavaju druge se treba kloniti. Bitnije je moći pogledati se u ogledalo i imati miran san nego imati tisuću soba u kojima ne možeš (odjednom) spavati i auti koje ne možeš (odjednom) voziti.
Bar ja to tak vidim
Za škorpiona i iskorištavanje, to je baš čudno.
Eventualno ako se lik pokušao našaliti pa aludirati na seks. Upucavanje bi imalo smisla![]()
A kuće ključnih planeta? Nemoj to zaboraviti.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests