ex_anais » wrote: A čuj, ne bi ni s mačkama požalio.
Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
- Lord Byron
Kud si ljude uvalila u jednadžbu? Pa nisu psi ljudi.Tea Tree » wrote:
Što ne razumiješ? Neki ljudi više vole kućne ljubimce više od drugih ljudi. Ja tu ne vidim ništa teško za razumjeti.
Ne znam što reći.

Great minds think alike.
I sad će još reći da ne bi ni pokušao doći npr. do ove mačke:

Ne
Pa stvarno! Zar je dotle došlo?
Nego, kad smo već kod slika sisa, jel' ovi muški koji traže slike sisa nude kakve slike nečeg svog intimnog?
Može za početak slike njihovih sisa. To uopće nije intimno, vide ih svi na plaži.
ex_anais, ajmo sad na onu temu o slikama sisa zahtijevati slike muških sisa
Nego, kad smo već kod slika sisa, jel' ovi muški koji traže slike sisa nude kakve slike nečeg svog intimnog?
Može za početak slike njihovih sisa. To uopće nije intimno, vide ih svi na plaži.
bliss » wrote:
NeAli ako već stavljate slike sisa s mačkama kako bi nekome tko nije ljubitelj mačaka nešto dokazali, onda stavite dobre sise. Ovo je kao autogol.
Možda ove.

Nema puno slika sa sisama i mačkama. To je problem.
Slažem se!Tea Tree wrote:Pa stvarno! Zar je dotle došlo?![]()
Sad ste na dobrom putu. A ne one umjetne što nevjerojantno neprirodno strše u zrak. Ne znam kome je ono lijepo, onim možda onom futuru.ex_anais » wrote: Možda ove.
Visoka sorta, dugonoga. Svijetla, kratkodlaka.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Moram priznati da dobro zvuči. Radilo se o ljudskoj ili psećoj sorti.Margarita » wrote: Visoka sorta, dugonoga. Svijetla, kratkodlaka.
Kao su medeniex_anais » wrote:
Ja bi takve
A nisu ni ove sise loše, samo lakše je miconje nabavit
E, jebiga. Fulala si topic.aisling » wrote:Ne mogu. Ima jedna slika koju gledam zadnjih par godina, al još nisam skupila 200 dolara da je naručim iz AmerikeJednom sam došla vrlo blizu, srećom žena nije primala karticu koju ja imam. No, na slici je pas
je, da. elikviin i njen ridjbek.
-
- Information
-