Nisam više ni pokušavao.
Naživcirala me registracija, jeb'o sam joj sve po spisku...
Da nije u pitanju neengleski alfabet, to jest slovo Š?
Šteta. Baš sam ti mislila predložiti da probaš s arapskim ili hebrejskim.
Jel' onda može burek od sira? I zlato od olova?! I vodeno vino?!MmeTipfeler wrote: ↑15 Jun 2019, 20:19Šteta. Baš sam ti mislila predložiti da probaš s arapskim ili hebrejskim.
Kao nick ili pitaš što je u ponudi?Šabović Adis wrote: ↑16 Jun 2019, 05:14Jel' onda može burek od sira? I zlato od olova?! I vodeno vino?!
Fak Bolonja...
![]()
Ma znam, samo sam se bio nadovezao na ono tvoje.MmeTipfeler wrote: ↑16 Jun 2019, 08:07Kao nick ili pitaš što je u ponudi?
P. S. Znaš da kod mene nema bureka od sira.
Kurve. Opcija je ukinuta, a teme se brišu.Stitch wrote: ↑16 Aug 2019, 13:22Zanimljivo da na Sympu - i općenito na Tapatalku - možete platiti da vas odbaniraju. Zaradite li permu, povratak će vas koštati pravu sitnicu, nekoliko tisuća zlatnika. Cijenu formira uprava, čini mi se da je maksimum 9,999.900 zlatnih bodova odnosno 99.999 dolara.
Njegove su promjene smislenije.
Facebook stalno unapređuje funkcionalnost i sigurnost, a to se vidi po News Feedu, oglasima, Messengeru, aplikacijama... Njegovi su algoritmi sve bolji i precizniji. Na mnogo načina nalik je na Google, kojem nema premca u znanju i vještini. Prikupljanje i prikazivanje informacija, filtriranje, sažimanje i spremanje... To su danas toliko kompleksni poslovi da bez ekipe krcate doktorima znanosti i vrhunskim inženjerima ne možeš ništa. Facebook i Google nisu samo megapopularni alati za zabavu korisnika, oni su i perjanice informatičkog i tehničkog napretka.
Users browsing this forum: ClaudeBot, SERankingBacklinksBot and 0 guests