26.Tea Tree » wrote: Ma bit će sve, samo dok dođeš do tih godina.
Ne znam koliko imaš godina, ali bih rekla puno manje nego ja.![]()
U svakom slučaju, kad sam ja bila mlada, onda su mi stariji bili super. Vršnjaci su mi bili balavi, mlađi ni za primijetiti.
Vremena se mijenjaju.
Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 803 times
- Been thanked: 1530 times
Unda, ja ne znam je li Elli jebozovna. Ono "kladim se" označava pretpostavku, čak i nadu. 
Znam samo jednu trkeljašicu. Uživo, je li. I ona jest jebozovna.
I jednu slikovno. I ona je. Opet, što ja znam, meni su sve žene prekrasne. Trkeljašice osobito.
I jednu slikovno. I ona je. Opet, što ja znam, meni su sve žene prekrasne. Trkeljašice osobito.
Potpisi su za budale.
Sad vidim šta si napisala na predizbornoj temi pa ću ti još povjerovati da se osjećaš starom.ex_anais » wrote:
26.Kako se uzme. Ja se osjećam starom.
Neki dan sam bila na faksu i strašno primjećujem kako su sve te klinke jako mlađe od mene. Inače lakše primjetim kad je netko mlađi nego stariji.
Starom s 26?
Još uvijek imaš vremena i prostora misliti da će biti bolje, a da ćeš ti u to vrijeme biti mlada, zdrava i radno sposobna.
Neću više, ovo mi je malo precrno za ovo trkeljanje o mačićima, provodadžisanje tebe Heku i slično.
..a da? hintek?Hekatonhir » wrote:Unda, ja ne znam je li Elli jebozovna. Ono "kladim se" označava pretpostavku, čak i nadu.
..jel to znaci da si upoznao klonku ili da je nisi upoznao?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ma nisam. Eno, pitaj Margaritu, reći će ti isto.Hekatonhir » wrote:Unda, ja ne znam je li Elli jebozovna. Ono "kladim se" označava pretpostavku, čak i nadu.
..dakle, sta joj ti savjetujes? da se nastavi neckat?Tea Tree » wrote: Sad vidim šta si napisala na predizbornoj temi pa ću ti još povjerovati da se osjećaš starom.![]()
Starom s 26?
Još uvijek imaš vremena i prostora misliti da će biti bolje, a da ćeš ti u to vrijeme biti mlada, zdrava i radno sposobna.
Neću više, ovo mi je malo precrno za ovo trkeljanje o mačićima, provodadžisanje tebe Heku i slično.
..pa kao da margarita to moze procijenit?ElliQuinn » wrote: Ma nisam. Eno, pitaj Margaritu, reći će ti isto.
a i..ja mislim da hek pada strogo kontrolirano zakopcane knjiznicarke. cvike inkludiid..
Misliš da se treba počet hoćkat?
Ajd, neka proba. Da vidimo kako će ispasti.
P.S. Video? Slike? Išta?
Ja sam čak čula da nosi cvike sa sobom u džepu, ako ih dotična nema. Odmah mu je ljepše za vidjeti...a unda » wrote: ..pa kao da margarita to moze procijenit?
a i..ja mislim da hek pada strogo kontrolirano zakopcane knjiznicarke. cvike inkludiid..
(I stvarno postoje nepušači koji nose upaljač za slučaj da nekoj djevi treba pripaliti cigaretu pa da mogu uskočiti
Tea Tree » wrote: provodadžisanje tebe Heku i slično.
Oko čega se ja to nećkam?..a unda wrote: ..dakle, sta joj ti savjetujes? da se nastavi neckat?![]()
![]()
Imam, od ne tako davno. Imala sam i ranije, ali sam ga zagubila na koju godinuTea Tree » wrote:
(I stvarno postoje nepušači koji nose upaljač za slučaj da nekoj djevi treba pripaliti cigaretu pa da mogu uskočitiKako treši!)
Operi naočale...a unda » wrote: oko heka. ti se ustvari..heckas.
Ili daj mačkama da ih poližu. Whatever.
ex_anais » wrote: Ili daj mačkama da ih poližu.
Kako bi se reklo, uvaljujemo ti, ali ti dobro uvaljujemo.
visok momak, a tanak
Nepušač si, a nosiš upaljač sa sobom ako zatreba kojem pušaču (a, nije muž
..votevr jos nije dosao na ovaj forum. cudim kako je to moguce. jel ga uopce neko zvao?
cuj, mozda hek nije ono sto bi ti htjela, ali..mozda je bolje od onog sto zelis. ne razumijem cemu takav nerazumni otpor?
..aj, iskreno, ovako medju nama, nece se niko ljutit i zamjerit, ta ljudi smo..za koga bi se ti ovdje neckala, ako ne za heka?
Nemam u planu ženiti pušačaTea Tree » wrote: Nepušač si, a nosiš upaljač sa sobom ako zatreba kojem pušaču (a, nije muž)?
Trenutačno stanje je da pod mojim krovom cigarete biti neće
Upaljač dođe koristan i za druge stvari
Da. Unda Tar(b)ot zna bolje od mene...a unda » wrote: ..votevr jos nije dosao na ovaj forum. cudim kako je to moguce. jel ga uopce neko zvao?
cuj, mozda hek nije ono sto bi ti htjela, ali..mozda je bolje od onog sto zelis. ne razumijem cemu takav nerazumni otpor?
..aj, iskreno, ovako medju nama, nece se niko ljutit i zamjerit, ta ljudi smo..za koga bi se ti ovdje neckala, ako ne za heka?![]()
Ček, ček, kako smo uopće došli do mog nećkanja? To su vaše neke interpretacije. Ne nećkam se ja.
..a nekako treba popalit nekog kad je situacija.Ashtaroth » wrote:
Nemam u planu ženiti pušača
Ja imam onaj koji ima mini baterijsku lampu s druge strane. S plavim svjetlom.Ashtaroth » wrote:
Nemam u planu ženiti pušača
Pa kad u disku bude light show, ja udarim kontru.
Ne? Hmmm, onda je situacija bolja nego što mi se čini. Izgleda da se ipak hoćkaš.ex_anais » wrote:
Da. Unda Tar(b)ot zna bolje od mene.
Ček, ček, kako smo uopće došli do mog nećkanja? To su vaše neke interpretacije. Ne nećkam se ja.
unda tarbot? zvuci kao sf neki.ex_anais » wrote:
Da. Unda Tar(b)ot zna bolje od mene.
sta kako je doslo? evo kako..jel os ili nes, aj..
..sace rec..ne znam.
Ok, ok, ne želim vas dalje držati u neizvjesnosti. Iako ne znam o čemu se radi i kako je pogodba naglo izmijenjena. I kad sam postala mačići umjesto mačića...a unda wrote: unda tarbot? zvuci kao sf neki.
sta kako je doslo? evo kako..jel os ili nes, aj..![]()
..sace rec..ne znam.![]()
Ne hoćkam se. Ne nećkam se.
Samo malo. Kako to misliš da ja nisam u stanju procijeniti? Žena prvo zavede sebe da bi znala zavoditi druge. A Elli je jebozovna samo mora prilagoditi stil. Za neke muškarce je prepametna pa je u tom slučaju bolje da samo šuti i trepće. A to ne zna.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
...a unda, ja mislim da se tebi ipak žao rastati od mačića i da ih ne želiš dati Heku. Možda ga smatraš neodgovornim, ili barem nedovoljno odgovornim za preuzimanje takve brige.
:kuhafrku:
Ili stvarno ne možeš zarotirati video?
Ili stvarno ne možeš zarotirati video?
-
- Information
-