Sudbina nekih podforuma
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Ovaj podforum, Mikijev zabavnik, gubi zamah u novim idejama i komunikaciji trkeljaša s upravom. Zato razmišljam o tome da ga arhiviram. Isto vrijedi za Alternativu, koja ima zanimljivih, duhovitih tema, ali nema publiku i ljude koji bi je stvarali i održavali. Možemo li ih dovesti? Nemam pojma. Oni koji su bili zainteresirani otišli su odavde. Ili su banirani. No sve je moguće - zato i jesam podijeljenih osjećaja. Volio bih življe Trkeljanje, definitivno. Družio sam se bio s ekipom koja voli astrologiju. Govorim o Forumhaeru. Ako je počnem dovoditi ovamo, možda taj podforum i oživi. Onda ga nema smisla micati. 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Marsijanko, ako možeš potaknuti neku od postojećih alternativnih tema, otvoriti novu ili dovesti sugovornike, imaš slobodne ruke.
Meni je žao naziva Mikijev zabavnik, no u principu se slažem s time da je, kao mjesto za savjetovanje, dao svoje. Predložila bih ipak da pričekamo rezultat ankete o zatvaranju.
Meni je žao naziva Mikijev zabavnik, no u principu se slažem s time da je, kao mjesto za savjetovanje, dao svoje. Predložila bih ipak da pričekamo rezultat ankete o zatvaranju.
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 63 times
Hvala. Malo ovih dana imam više obaveza, pa se ne stignem toliko posvetiti forumiranju, ali budem.MmeTipfeler wrote: ↑14 Apr 2019, 19:43Marsijanko, ako možeš potaknuti neku od postojećih alternativnih tema, otvoriti novu ili dovesti sugovornike, imaš slobodne ruke.
Wow, postala sam moderatorica. :)
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
- Head Honcho
I meni je, ali kad bi se barem ljudi uključivali s konkretnim prijedlozima, ništa ne bih rekao. Sad sam došao i otvorio dvadeset tema. Dvadeset. Znači, nije problem započeti jednu s novim idejama. Ili dvije na ostalim podforumima, čisto rasprave radi. Samo treba htjeti.MmeTipfeler wrote: ↑14 Apr 2019, 19:43Meni je žao naziva Mikijev zabavnik, no u principu se slažem s time da je, kao mjesto za savjetovanje, dao svoje. Predložila bih ipak da pričekamo rezultat ankete o zatvaranju.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Licemjeru! Sanjaricu sam ja vratio u život, ha? 
Potpisi su za budale.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 35 times
Za prvu ruku, Mikijev zabavnik postat će dio podforuma Tehnička pitanja, upute i prijedlozi. Tematski su slični, a tako se Zabavnik previše ne ističe. Bit će read-only, stavljam ga pod ključ.MmeTipfeler wrote: ↑14 Apr 2019, 19:43Meni je žao naziva Mikijev zabavnik, no u principu se slažem s time da je, kao mjesto za savjetovanje, dao svoje. Predložila bih ipak da pričekamo rezultat ankete o zatvaranju.
Stitch
-
- Information
-