Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
- MmeTipfeler
Nije tehnički problem, nego tehnička pojava. Recimo to tako. U vezi s pitanjem koje smo pokrenuli ovdje odnosno nekoliko postova prije toga. Dakle, u Chromeu mi se filmić normalno prikazuje, ali mi naslovna stranica izgleda ovako, za razliku od iste te stranice u FF-u. Zašto mi se u Chromeu gube svi podaci na desnoj strani? 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 650 times
- Been thanked: 1070 times
Chrome mi je zadani preglednik, sve se normalno vidi. Imam i dva Firefoxa, klasični i 'developerski' - ista stvar, nikakvih problema s prikazom nema.
Bit će da ti je 'browser' premoderan za Windowse. Tko zna što se u pozadini vrti - ili što se ne vrti, a trebalo bi.
Bit će da ti je 'browser' premoderan za Windowse. Tko zna što se u pozadini vrti - ili što se ne vrti, a trebalo bi.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Ne znam je li premoderan, ali definitivno nisu usklađeni. Naime, i FF i Chrome imaju i više verzije, ali ih XP ne prima. A Desetku ne mogu instalirati na ovaj komp, morala bih kupiti novi. Što će pričekati.
Zapravo, čekam Jedanaesticu - svi su parni Windowsi bili sranje.
- Stitch
- Head Honcho
Hah, ovo je Devetka, malo su se u Microsoftu zabrojali.
Bila je Sedmica. Pa Osmica. Pa - Desetka. 
Zvuči kao onaj vic s dvijetisućitom kao početkom 21. stoljeća. Marketinške patke, tko ih ne bi volio.
Zvuči kao onaj vic s dvijetisućitom kao početkom 21. stoljeća. Marketinške patke, tko ih ne bi volio.
Potpisi su za budale.
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 46 times
Ne znam je li već bilo ovo pitanje ili je već negdje drugdje objašnjeno, ali imam pitanja:
Zašto su trenutačno svi registrirani korisnici osim mene - botovi?
Jesu li oni legalno tu i doista registrirani korisnici? Imaju li neku korisnu funkciju ili su se nekako provukli?
Jesu li oni legalno tu i doista registrirani korisnici? Imaju li neku korisnu funkciju ili su se nekako provukli?
Wow, postala sam moderatorica. :)
Ovaj forum je toliko liberalan da pušta i botove da se slobodno izraze!Marsovac7 wrote: ↑31 Mar 2019, 19:55Ne znam je li već bilo ovo pitanje ili je već negdje drugdje objašnjeno, ali imam pitanja:
what we've got here is failure to communicate
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Ako koga ne želim ovdje, ne može se nikako provući. Čim je tu, dopušteno mu je da diše.
Botovi indeksiraju podatke za razne tražilice; neke su američke i europske, neke pak azijske - nama ne toliko korisne, ali tu su zbog dijaspore. Tko zna, možda poneki klik zaradimo u Pekingu ili Šangaju. Botove koji rade druge stvari - hakiraju profile i šalju spam - ne puštam unutra, pogotovo one koji se pokušavaju registrirati kao pravi korisnici.
Stitch
- MmeTipfeler
Zato što su ostali ili lijenčine ili neprijavljeni čitaju forum.
Nadamo se da će glas o Trkeljanju pronijeti diljem interneta.Jesu li oni legalno tu i doista registrirani korisnici? Imaju li neku korisnu funkciju ili su se nekako provukli?
- Stitch
- Head Honcho
Tko kaže?MmeTipfeler wrote: ↑24 Jun 2019, 12:04Bila sam posve jasna, samo ti ne znaš što bi prigovorila pa namjerno pogrešno shvaćaš. Uzdravlje ti bilo. Nemam namjere na tebe više gubiti vrijeme, a mislim da ovdje nema opcije ignore.
User Control Panel > Friends & Foes > Manage friends / Manage foes.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Zašto ne prihvaća, ne znam. Trebalo bi funkcionirati. Sustav se donekle razlikuje od onog na vBulletinu, no princip je sličan. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
I što se događa kad nekog staviš za frenda? Njegove postove najprije vidiš ili što?
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Cilj je olakšati komunikaciju među prijateljima, zato im uvijek možeš pronaći 'nick' u meniju, bili onlajn ili ne. Ideja je da se šalju poruke, a ne da 'frendovi' zatrpavaju forum netematskim postovima. A to jest zgodno. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Nisam. Zašto bih?
Nego, imam drugo pitanje. Kako se svojim uređajima služim samo ja, dopuštam si luksuz da ostanem stalno ulogirana na Trkeljanje. Štono se lijepo hrvatski kaže: na dnevnoj bazi.
Što mi je činiti, osim svaki se put ponovo ulogirati?
- Stitch
- Head Honcho
Nemam pojma, dosad mi nisu prijavljivali taj problem. Trebao bih se raspitati. Javim se kad pregledam matični forum. Možda je stvar u kolačićima, možda u sigurnosnim postavkama tvog tableta, možda u phpBB-u. Strpi se malo.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-