-sorry morao sam
-zadnja smo rupa na svirali...a nekad nas eto nema ni na toj rupi...

Ako ovo stvarno sjedne u roku od 10 dana, imam samo riječi hvale za ovaj customer supportI wish to confirm that a bank transfer to the value of €500.00 (equivalent to€250.00 per passenger) has been authorized for your compensation in full and final settlement of your claim and in accordance with Article 7 of EU Regulation 261/2004. This transaction should be reflected on your bank statement within the next 10 working days
Vidim već si krenula u utjerivanje dugova.Prolaznica wrote: ↑20 Feb 2019, 16:22Čitam po forumima da su ljudi po 3 mjeseca vodili ljute borbe za odštete.
Ja sam poslala na ovaj gore naveden mail i nakon niti 10 min dobila ovaj odgovor:
Ako ovo stvarno sjedne u roku od 10 dana, imam samo riječi hvale za ovaj customer support
If I miss the first flight of my reservation, how should I inform IBERIA to keep my flight back or the rest of my flights?
Only in case the ticket has been sold in Italy, the passenger who has missed his first flight or could not take it for any reason, but would like to take the return flight or the rest of legs as originally booked without any change of the fare or surcharge, has to inform IBERIA as soon as possible and in any case no later than:
• 24 hours starting from the time of the scheduled departure of the first segment; or
• if the departure time of the return flight falls within the 24 hours from the first segment, 2 hours before the departure.
Uvijek je bilo da ako propustiš jedan leg onda propadaju i svi ostali segmenti, ovo je sada prvi puta da vidim da to baš i ne mora biti tako. Sad ne znam da li je to smjer u kojem se ide za ubuduće ili je stvarno Italija posebna iz nekog razloga.
Joj ja ih ne volim. To je valjda jedina aviokompanija koja mi je uspjela izgubiti prtljagu na direktnom letuNukac wrote: ↑04 Mar 2019, 09:52Inace , zanima me vase misljenje o Alitaliji.
Gledam neke karte za studeni, Tel Aviv je u pitanju, iz Trsta ima karta za nekih 190 eur, s lijepo poslozenim vremenima polaska i povratka (citaj u normalno vrijeme, ne u vremenu 2 ujutro do 5 ujutro).
A meni je Trst cca 2 sata od kuce.
Jedino sto oni propadaju vec jedno 10 godina. Valjda nece sad.
Prolaznica wrote: ↑20 Feb 2019, 16:22Čitam po forumima da su ljudi po 3 mjeseca vodili ljute borbe za odštete.
Ja sam poslala na ovaj gore naveden mail i nakon niti 10 min dobila ovaj odgovor:
Ako ovo stvarno sjedne u roku od 10 dana, imam samo riječi hvale za ovaj customer support
Easyjet još nema te datume u ponudi.
Users browsing this forum: ClaudeBot, GPTBot and 7 guests