dilitala jer sam se sitila šta je to nešto, nešto nešto šta trebam učiniti da on nešto, nešto , neštodimnjak wrote:ja imam jedne sa zelenim ijansama
trebamo mu doci u njima da vidi kak smo slatke
edit...di je nestalo sta trebamo uciniti nesto nesto da on nestoo nesto?
Lak za nokte
- golden eye
Skrećete s teme.Beta ženka wrote:
![]()
But Modni Gazda doesn't approve.
Meni su za te čarape govorili da mi noge u njima izgledaju ko u guštera.
Samo da kažem: ako govorimo o čarapama, pravila su drukčija.
Sad molim pričajte o laku za nokte ili ću vam svima dati 500 bodova za trolanje, spam, offtopic i govor mržnje.
- Beta ženka
Jebeš Morticiu bez crnog laka.Gazda wrote: Prozirni?
Na rukama, jel. Noge i tak nećeš pokazivati.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Gazda wrote: Prozirni?
Na rukama, jel. Noge i tak nećeš pokazivati.
Al' da, neću.
Nego, ja sam mislila nešto ovako- http://4.bp.blogspot.com/_Plbou7yxk40/S ... 0776-2.JPG
Imam otprilike i tu dužinu i taj oblik nokta.
Crni lak ne koristim ni mrtva.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ako staviš to, bit ćeš ružnija nego inače. Ali, tvoj izbor..Morticia wrote:![]()
![]()
![]()
Al' da, neću.
Nego, ja sam mislila nešto ovako- http://4.bp.blogspot.com/_Plbou7yxk40/S ... 0776-2.JPG
- golden eye
malo kraće nego na slikici...obvezno patliđanMorticia wrote:
![]()
![]()
![]()
Al' da, neću.
- golden eye
Pukao mi je nokat, moj manikirani kratki patliđanski noktić 
ja priznajem da je ovo moj problem..
ali ja ne kužim druge boje na prstima osim već navedenih.
stavr je u tome da masa cura oko mene nosi ovo, što je poljepljeno po forumu, ali ja to ne mogu
valjda mi nije dovoljno ženstveno
i izgleda mi na meni ko da imam 5 godina i pronašla sam pastelu putem
Evo ja sad imam u torbi, moram ga nanijeti she stylezone, crveno pink, ovako nekako
ali ja ne kužim druge boje na prstima osim već navedenih.
stavr je u tome da masa cura oko mene nosi ovo, što je poljepljeno po forumu, ali ja to ne mogu
valjda mi nije dovoljno ženstveno
i izgleda mi na meni ko da imam 5 godina i pronašla sam pastelu putem
Evo ja sad imam u torbi, moram ga nanijeti she stylezone, crveno pink, ovako nekako
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Meni jako lijepo stoji
Sve je u mjeri i komponiranju s ostatkom odjeće i stilom. Ne bih rekla općenito da se furam na ženstvenost u klasičnom smislu riječi. Meni je seksi džemper s "čamac" ovratnikom iz kojeg malo viri rame, muške hlače i teške čizme, crveni ruž i ovaj drugi lak na noktima
Seksi mi je raščupana, a ne počešljana frizura. Šta je ženstveno, ja ne znam, tako da i ja imam problem, da
Koraljne lakove nosim rijetko, no crvene volim. Općenito izbjegavam konvencionalnost u bojama i u bilo čemu, a pogotovo klišee.
Ja se slažem s tim da ne može svako sve nositi i da ne bi trebao ako se ne osjeća dobro.
Sve je u mjeri i komponiranju s ostatkom odjeće i stilom. Ne bih rekla općenito da se furam na ženstvenost u klasičnom smislu riječi. Meni je seksi džemper s "čamac" ovratnikom iz kojeg malo viri rame, muške hlače i teške čizme, crveni ruž i ovaj drugi lak na noktima
Seksi mi je raščupana, a ne počešljana frizura. Šta je ženstveno, ja ne znam, tako da i ja imam problem, da
Koraljne lakove nosim rijetko, no crvene volim. Općenito izbjegavam konvencionalnost u bojama i u bilo čemu, a pogotovo klišee.
Ja se slažem s tim da ne može svako sve nositi i da ne bi trebao ako se ne osjeća dobro.
žene, ako vas zanima, danas u Mülleru sam vidjela da ej sniženje svih essence lakova na 9,90 kn 
pa, ako vam je volja..
čak sam išla pogledati ima li ovih crnih sa slike gore, da ja to probam, ali je nestalo
pa, ako vam je volja..
čak sam išla pogledati ima li ovih crnih sa slike gore, da ja to probam, ali je nestalo
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
A meni taman oke zaiskrile na onaj crni s točkicamaPješčana » wrote:žene, ako vas zanima, danas u Mülleru sam vidjela da ej sniženje svih essence lakova na 9,90 kn
pa, ako vam je volja..
Jedini lak koji mi uopće ne uništava nokte, a namazani su stalno, je Chanel (jest da košta, ali boca traje).
Trenutno imam mat tamnoljubičasti i metalik zelenkasto-sivi.
-
- Information
-