Sent

Nisam pratio što se događa, ali po ovome što vidim - u pravu je čovjek. Javna tema, javni odgovori. Ako joj je do privatnog dopisivanja, neka si kupi softver, server i domenu.
Naravno da jest. No stvar nije u tome. Informacije su opće dobro i ne možeš birati komu ćeš ih prenijeti, a komu ne. Trebao sam i ja biti "pametan" kao ona pa 20 godina jezične savjete dijeliti PP-ovima.
Realno i normalno razmišljanje i ponašanje, bravo. Većina ljudi ne dolazi na forume liječiti komplekse, svađati se i prepucavati. Dolaze da bi se opustili i zabavili te našli informaciju koju traže. Kakav god da jest, Forum.hr obiluje korisnim podacima. Trkeljanje ih nema toliko, ali ima ih sve više - dobrim dijelom zahvaljujući Nukcu i svima vama koji dolazite.
Vjerujem ti da je to tako po pravilima, ali činjenica je da fhr vrvi od poruka tip "imaš PM" i slično, a ja svejedno u 10 godina nisam vidio nikakva moderatorska upozorenja zbog njih ... Sve do sad.Stitch wrote: ↑27 Jan 2019, 12:58Nisam pratio što se događa, ali po ovome što vidim - u pravu je čovjek. Javna tema, javni odgovori. Ako joj je do privatnog dopisivanja, neka si kupi softver, server i domenu.
Naravno da jest. No stvar nije u tome. Informacije su opće dobro i ne možeš birati komu ćeš ih prenijeti, a komu ne. Trebao sam i ja biti "pametan" kao ona pa 20 godina jezične savjete dijeliti PP-ovima.
Ovdje bi za takvo što popušila permu.![]()
Nema razlike između foruma i tih grupa. Sto puta dnevno jedna te ista pitanja. Sada je Istanbul u điru i dnevno bude po 7-8 upita po grupi "molim preporuke za Istanbul". Valjda je znanstvena fantastika kliknuti na tražilicu. Od pitanja "di ću kupit vizu za Tursku" sam dobila osip.Nukac wrote: ↑27 Jan 2019, 10:27Ma da, bas zalosno.
Inace, facebook grupe o putovanjima su jos gore od foruma.
Pokusao sam na jednoj grupi nesto savjetovat, ali se odmah nadju pametnjakovici koji te uvjeravaju da si u krivu. A na njihovim fb profilima vidis da se nisu makli dalje od Venecije.
Odustao sam od toga.![]()
Slažem se. Trebamo poraditi na marketingu.
Poruke su se tolerirale recimo na Zdravlju, gdje je katkad važna bila diskrecija. Ili drugdje na temama gdje bi detaljniji postovi skrenuli ili razvodnili raspravu. Ali na Turizmu, gdje je praksa bila "pitaj - objasnit će ti", poruke su čista provokacija. Ono, "jebali ste me u mozak pa ću sad ja jebati vas". I to se vidi iz aviona.
Eh, moja Lolita, da ti ispričam kako sam ja prolazio na Društvenim znanostima, gdje su se redovito sa mnom svađali zbog "glupih pravila" - umjesto s autorima gramatike i pravopisa, koji su ih i donijeli - ne bi vjerovala. Pa recikliranje jednih te istih pitanja po zilijun puta. Pa prevoditelji i profesori koji ne znaju osnove jezika... Strašno.Lolita wrote: ↑27 Jan 2019, 19:17Nema razlike između foruma i tih grupa. Sto puta dnevno jedna te ista pitanja. Sada je Istanbul u điru i dnevno bude po 7-8 upita po grupi "molim preporuke za Istanbul". Valjda je znanstvena fantastika kliknuti na tražilicu. Od pitanja "di ću kupit vizu za Tursku" sam dobila osip. (...)
To.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest