Klikom na User Control Panel pa na Board Preferences možete odabrati izgled foruma kakav vam se najviše sviđa. Birati možete između pet predložaka koji se u padajućem izborniku pojavljuju ovim redom: Absolution, Orange_BBEs, SE Square Left, Prosilver i Prosilver Special Edition.
Predlošci Orange_BBEs i SE Square Left avatare imaju na lijevoj strani, a ostali na desnoj.
Uživajte!
Sam svoj predložak! (kopija)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 664 times
- Been thanked: 1099 times
Dodan je predložak Milk 2, šesti po redu, s avatarima na lijevoj strani, u svijetloj inačici.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 664 times
- Been thanked: 1099 times
Kopiju teme na ovome dijelu uopće nisam ažurirao. 

admin wrote: ↑07 Nov 2020, 00:08Broj predložaka povećan je za dvije inačice Virusa, koji je napravljen u povodu pandemije covida-19. Ali krasan je, zato sam ga stavio. Dodani su i prijevodi na nekoliko jezika. Usto, prije toga instalirao sam Nosebleed, što je spomenuto na drugoj temi, ali nije ovdje.
Jest da to više nije toliko bitno, malo je onih koji će lutati tražeći informacije, ali volim biti temeljit.Stitch wrote: ↑18 Oct 2021, 22:25Trideset drugi (ili trideset treći ako Virus brojimo dvostruko) instalirani predložak, we_universal, najbolje funkcionira kad se raširi na maksimalnih 1800 piksela, što možete učiniti putem izbornika Width na naslovnici ili u korisničkom panelu. Bijele je boje, s avatarima na lijevoj strani. Meni je čist, pregledan i lijep.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-