Govoriš o editoru, pretpostavljam? Zar nisu i prije postojale?MmeTipfeler wrote: ↑15 Sep 2018, 15:25P. S. Sviđaju mi se ove tablice. Morat ću se poigrati s njima.
Ažuriranje foruma
- MmeTipfeler
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Smajlići su ispremiješani. To znači razbacani bez reda i smisla. 
Ako vam na prvoj stranici zatreba štogod - jer vam se smajlića ne da tražiti klik dalje - upozorite me. Neke sam već dodao, a neke izbacio.
Ako vam na prvoj stranici zatreba štogod - jer vam se smajlića ne da tražiti klik dalje - upozorite me. Neke sam već dodao, a neke izbacio.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Cijeli dan popravljam ekstenzije, možda je bilo sporijih razdoblja. Ako jest, ispričavam se - (ne)namjerno preopterećujem server pa mu treba vremena da reagira na upit. Nemam kada pisati, a ni do Tapatalka još nisam stigao... 
Potpisi su za budale.
- admin
Vraćen je prijašnji početni predložak kao oznaka da pijanka može početi.
Kvarove, naravno, prijavljujte na uobičajenome mjestu.
Stitch
- admin
Ažuriram i ekstenzije, imamo ih dvadeset, a mnoge se razmjerno često mijenjaju. Zelenom su bojom označene one iz službenog phpBB-ova direktorija, koje sustav na zahtjev može provjeriti. Druge su ili profesionalne ili zahtijevaju logiranje na pripadajući portal. Te se pješice kontroliraju. 

Kao što vidite, temeljit sam.

Kao što vidite, temeljit sam.
Stitch
- MmeTipfeler
- admin
Danas je izašao phpBB 3.2.6 pa se pripremite za novo, deveto ažuriranje Trkeljanja. Kao i uvijek, pričekat ću malo, apgrejd neće biti odmah - želim vidjeti kako drugi administratori komentiraju novu inačicu i na što se žale. Bez dobre pripreme, nijedan plan nema velikih izgleda za uspjeh. Pogotovo u informatici. 
Stitch
- MmeTipfeler
U doba kada se ti time baviš, ja spavam snom pravednice. 
- admin
Neke stvarčice još nisam popravio, riješit ću to kad kontaktiram s Totohostom. Haragei mi veli da server nije dobro konfiguriran, a trenutačno sam preumoran za slanje "ticketa".
Pisati možete, tu nema problema. Komplikacije nastaju kad se manipulira temama.
Ako vas je sustav odlogirao, to je stoga što sam preimenovao "kolačiće". Da, pokušao sam sve čega sam se sjetio.
Ako vas je sustav odlogirao, to je stoga što sam preimenovao "kolačiće". Da, pokušao sam sve čega sam se sjetio.
Stitch
- MmeTipfeler
- admin
Još nešto: katkad pri logiranju dobivam poruku The submitted form was invalid. Try submitting again.
Ponovljeni pokušaj prolazi bez problema. No sve "mušice" ponavljaju se i na drugom forumu, zbog čega opet mislim da je stvar u serveru, a ne phpBB-u.
Ponovljeni pokušaj prolazi bez problema. No sve "mušice" ponavljaju se i na drugom forumu, zbog čega opet mislim da je stvar u serveru, a ne phpBB-u.
Stitch
- MmeTipfeler
Meni se to nije dogodilo pri logiranju, nego pri slanju posta. Svako toliko.
- admin
Da bar nije praznik... Sranja se u informatici uvijek događaju ili vikendom ili blagdanom, kada je podrška bitno sporija. Ili je uopće nema.
No dečki će se javiti, kad-tad. Dotad treba biti strpljiv. Ili otići u drugu krajnost, radikalnu. Da srušim ovo i vratim staru inačicu, onu prije apgrejda?
No dečki će se javiti, kad-tad. Dotad treba biti strpljiv. Ili otići u drugu krajnost, radikalnu. Da srušim ovo i vratim staru inačicu, onu prije apgrejda?
Stitch
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 217 times
- Been thanked: 228 times
admin wrote: ↑01 May 2019, 04:03Neke stvarčice još nisam popravio, riješit ću to kad kontaktiram s Totohostom. Haragei mi veli da server nije dobro konfiguriran, a trenutačno sam preumoran za slanje "ticketa".
Ako vas je sustav odlogirao, to je stoga što sam preimenovao "kolačiće". Da, pokušao sam sve čega sam se sjetio.![]()
Aha, rođa dat!
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 42 times
Ovaj put nije zbog retrogradnoga Merkura (iako su tri druge planete trenutačno retrogradne). Uvijek kad je Merkur retrogradan imam problema s računalima, mailom i sličnim stvarima.
Wow, postala sam moderatorica. :)
-
- Information
-