Možda jer već 5-6 godina nemam TV
Trkeljaško raspoloženje iz dana u dan
Šta se fališ.
Meni se dogodila smiješna stvar. Kako nisam gledala tv već godinama, darovala sam svoju gledalicu nekome kome je upravo trebalo.
Na što je meni jako bliska osoba zaključila da jadna, nemam telku, pa mi je kupio, naravno, neki veeeliki ekran. Rekla sam da ne gledam telku, ali mi je odgovorio da mogu žvrljati i na većem ekranu od ovog kojeg koristim uz PC. Nije to,reče, obavezno gledati televiziju. Imaš i filmove na dvd-u i tako dalje.
Naravno, navukla se opet na telku onomadne kad su reprizirali MASH. Ali ne izdržim više od dužine filma.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Imam TV, ali ne gledam TV program. Skinem s interneta i sam sebi napravim TV program.
Zato sam i kupio velik tv, ljepše gledat nego na malom monitoru. I još sam kupio Chromecast, tako da mogu s kompa ili moba direkt na tv.
Zato sam i kupio velik tv, ljepše gledat nego na malom monitoru. I još sam kupio Chromecast, tako da mogu s kompa ili moba direkt na tv.
Aha, iako ja imam onaj android -kompić što se prikopča na telku, pa deri. Taj Chromecast je isto supač, samo si vezan na hbo go i netlflix, čini mi se. Ovako, imam Kodi (mada u posljednje vrijeme ima problema); nakopčam hard pa gledam snimljene filmove i slično.
Da ne bi bilo da netko još piše ovđe, eto mene opet.
Daklem, moj tv to ne radi.
Tolko da znaš Nukac.
Osim toga, molim svekoliko trkeljno pučanstvo da mi drži fige u nedogled, da mi internet radi kao što radi ovog časa - bez nestajanja, snebivanja i lukavih pogleda. Patim se s tim sad već (ne)ugodnih 18 dana... i sita sam nevolja.
Daklem, moj tv to ne radi.
Osim toga, molim svekoliko trkeljno pučanstvo da mi drži fige u nedogled, da mi internet radi kao što radi ovog časa - bez nestajanja, snebivanja i lukavih pogleda. Patim se s tim sad već (ne)ugodnih 18 dana... i sita sam nevolja.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 654 times
- Been thanked: 1074 times
Soja plus leća, ustvari ljudsko meso. Referencija na distopijsku SF literaturu. To je bila hrana, a što su svi zapravo jeli, druga je priča. 
Potpisi su za budale.
Adise, znajuć tvoju historiju profesionalnog i strastvenog filmofila, smatram ovo krajnje trolerskim pitanjemŠabović Adis wrote: ↑18 Sep 2018, 21:59Aaaa...jel' ima još neko osim mene da ne konta šta je sojlent?![]()
what we've got here is failure to communicate
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 255 times
Mislim da smo to imali na onoj igri s filmovima.Šabović Adis wrote:
Hm, baca mi na Snowpiercer.![]()
Gdje si bio da nisi vidio???
Sent

Edit:ima i knjiga, naravno, zbog cega sam zaspotala harama neki dan. Jer samo filmove gleda, a ne cita knjige.
Nego, kad smo kod filmova!
Neki dan spomenem onog nekog razmazenog vip klinca, sto su ga Asterix i Obelix trebali odvesti roditeljima. A sugovornik kaze: nisam gledao taj film.
...
I tako mu otkrijem da postoji strip po kojem su poceli stancati filmeke (da nahrane gladan novcanik glumca koji spila Obelixa, mislim ja).
Sent
Neki dan spomenem onog nekog razmazenog vip klinca, sto su ga Asterix i Obelix trebali odvesti roditeljima. A sugovornik kaze: nisam gledao taj film.
...
I tako mu otkrijem da postoji strip po kojem su poceli stancati filmeke (da nahrane gladan novcanik glumca koji spila Obelixa, mislim ja).
Sent

- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 255 times
Jbg. dešava se i najboljima...
To isto filmovi...Edit:ima i knjiga, naravno, zbog cega sam zaspotala harama neki dan. Jer samo filmove gleda, a ne cita knjige.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- MmeTipfeler
Joooj, sad ste me sjetili da je moj posljednji Asterix bio Chez le Belges, a mislim da je Goscinny napisao scenarij za još dva. Možda jednoga dana i obnovim zalihe - svi su nestali za vrijeme rata jer ih je moj brat bio odnio u Osijek. 
Ti to, Mme citas u originalu. Divno, iako, prijevod je bio duhovit i primjeren sredini (s obzirom da je bilo nekih likova koji su asocirali na tadasnje khm slavne u nasem okruzenju)
Nekad sam bas gustala citat stripove. Bojim se danasnjih. Nekako su mi angazirani (bar se neki time hvale), a onda adio zabavi. Ostane ti samo mokri, smrdljivi mrak iz haramovih prica.
Sent
Nekad sam bas gustala citat stripove. Bojim se danasnjih. Nekako su mi angazirani (bar se neki time hvale), a onda adio zabavi. Ostane ti samo mokri, smrdljivi mrak iz haramovih prica.
Sent

-
- Information
-