Tko zna kakve bi se fotke mogle pojaviti, pa da ih baš gugl ne pokupi tek tako
Prvi trkeljaški sabor
- Lord Byron
Pametni znaju čemu služi PM.Ashtaroth » wrote:Za to bi nam trebao ipak neki - od gostiju skriveni - podforum
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Da imaš kamo smjestiti šefove, blesavu rodbinu i glupave znance?Lord Byron » wrote: Pametni znaju čemu služi PM.
Tome služi Facebook.ElliQuinn » wrote: Da imaš kamo smjestiti šefove, blesavu rodbinu i glupave znance?
Mislim da je limit na broj ljudi u mass PMu 5Lord Byron » wrote: Pametni znaju čemu služi PM.
No, da, i to što kažeš, ako ih ima više od 5 koji gore od znatiželje, nek nađu još kojeg izvjestitelja
- Lord Byron
Mass PM????
Unaprijed bacam najstrašnije kletve na onog tko ne p(r)oda ekskluzivu samo i jedino menimenimenimeni.
- Lord Byron
Uopće nisam stidljiv. Bilo bi svemirski nepravedno svu tu raskoš čuvati samo za sebeex_anais » wrote:Kako se prave stidljivi, a samo se nadaju da je netko od gostiju pravi gost, a ne odlogirani trkeljaš.
Naravno da se nadam - novi grudnjaci su uvijek dobrodošli
Pa da bi nešto dobio, moraš nešto i dati. Ili biti popularan. (Znam da je bila neka pošalica, ali slabo pamtimLord Byron » wrote: Uopće nisam stidljiv. Bilo bi svemirski nepravedno svu tu raskoš čuvati samo za sebe.
Naravno da se nadam - novi grudnjaci su uvijek dobrodošli.
Otkad se taj smajlić zove hek? I kad smo ga dobili??
- Lord Byron
Ja dajem svoju ljepotu.ex_anais » wrote:
Pa da bi nešto dobio, moraš nešto i dati. Ili biti popularan.
Ne želim popularnost. Ona podrazumijeva sviđanje svima. Mene zanima isključivo sviđanje odabranima.
Ovdje smo svi odabrani. S onog mjesta.Lord Byron » wrote: Ja dajem svoju ljepotu.
Ne želim popularnost. Ona podrazumijeva sviđanje svima. Mene zanima isključivo sviđanje odabranima.
- Lord Byron
Jako se trudim te rasprave i svoje sarkastične reference ograničiti na onaj jedan topic.
Htio si reći, mnogokojimaLord Byron » wrote: Ja dajem svoju ljepotu.
- Lord Byron
Kao što netom i brutom rekoh, jako se trudim te rasprave i svoje sarkastične reference ograničiti na onaj jedan topic.
Lord Byron » wrote: Kao što netom i brutom rekoh, jako se trudim te rasprave i svoje sarkastične reference ograničiti na onaj jedan topic.
Učinilo mi se da se ovo ukazivalo i izvan, tj. da nije topic-related.
- Lord Byron
Možda mi se omaklo. Rekoh, trudim se, ne ide to uvijek lako.
Lord Byron » wrote: Možda mi se omaklo. Rekoh, trudim se, ne ide to uvijek lako.
Znam kako ti je, ne jednom sam završila na krivom topicu
Par puta sam skužila tek nakon 'submit'
Unda je glasao za prvi tjedan...a unda » wrote:ja sam glasao za ovaj prvi vikend samo zato da vidim kad ce i ko ce doc. ali..nista ne vidim. ovo je prevara.![]()
nego, jeste vi mislili, kad govorite vikenad, na petk ili na subotu? jer ja sam mislila na subotu( bilo koji vikenad da je u pitanju)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Lord Byron
I javno dogovaranje termina i lokacije može ispasti zlo.
-
- Information
-